Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar

Is hij ingeënt tegen Covid-19 of is het de klimaatverandering? Een verslaggever bij het WK 2022 is voor de lopende camera’s in elkaar gestort. Sommige bronnen beweren dat hij een hartaanval kreeg, bericht Report24.news. Midden in zijn live presentatie begint de tv-verslaggever uit Qatar te wankelen. Eerst herstelt hij zichzelf, dan stort hij in elkaar, […] The post Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar

Is hij ingeënt tegen Covid-19 of is het de klimaatverandering? Een verslaggever bij het WK 2022 is voor de lopende camera’s in elkaar gestort. Sommige bronnen beweren dat hij een hartaanval kreeg, bericht Report24.news.

Midden in zijn live presentatie begint de tv-verslaggever uit Qatar te wankelen. Eerst herstelt hij zichzelf, dan stort hij in elkaar, verliest de microfoon en valt zijwaarts uit beeld. Dit filmpje is gedeeld door veel Arabische gebruikers van de berichtendienst Twitter. Het incident zou op 26 november hebben plaatsgevonden.

De journalist is Hassan Al-Shahrani. Hij had het over het Tunesische nationale elftal toen hij plotseling en onverwacht zijwaarts uit beeld viel, zo meldt deze nieuwssite. Hij werkt voor de zender NadeebQa, die in dit bericht commentaar gaf op het incident. Bronnen over de medische achtergrond zijn onduidelijk, waarbij sommige Arabische stemmen schrijven over een hartaanval, anderen alleen over flauwvallen.

Volgens NadeebQa werd de man naar het ziekenhuis gebracht en goed verzorgd. Inmiddels heeft hij het ziekenhuis kunnen verlaten. Sommige Arabische commentatoren wijzen erop dat de publicatie van de video volgens de werkgever niet voldoet aan ethische en morele normen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Pfizer’s Covid-19 vaccin is potentieel dodelijk – Zullen miljoenen mensen binnenkort sterven?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Op de staatstelevisie van Qatar: WK-verslaggever wankelt en stort in elkaar appeared first on Frontnieuws.