Oorlogszuchtige debielen van Europa zijn in verwarring na het mislukken van hun hysterische oproepen tot WO3

Polen, het VK, de Baltische staten en Oekraïne zijn in verwarring nadat hun hysterische oproepen tot WO3 over het raketincident aan de Oekraïens-Poolse grens in feite werden genegeerd door hun meesters in Washington, schrijft Southfront.org. Op 15 november voerden de Russische strijdkrachten opnieuw een massale luchtaanval uit op de Oekraïense militaire en energie-infrastructuur. Na de […] The post Oorlogszuchtige debielen van Europa zijn in verwarring na het mislukken van hun hysterische oproepen tot WO3 appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Oorlogszuchtige debielen van Europa zijn in verwarring na het mislukken van hun hysterische oproepen tot WO3

Polen, het VK, de Baltische staten en Oekraïne zijn in verwarring nadat hun hysterische oproepen tot WO3 over het raketincident aan de Oekraïens-Poolse grens in feite werden genegeerd door hun meesters in Washington, schrijft Southfront.org.

Op 15 november voerden de Russische strijdkrachten opnieuw een massale luchtaanval uit op de Oekraïense militaire en energie-infrastructuur. Na de aanval beweerden Poolse media dat 2 Russische raketten op Pools grondgebied zouden zijn gevallen en 2 mensen zouden hebben gedood. Om de beweringen te bevestigen publiceerden de media een stuk van wat een S-300 grond-luchtraket van de Oekraïense strijdkrachten lijkt te zijn.

Waarschijnlijk behoort de in Polen gevallen S-300-raket tot het 540e Regiment Luchtdoelraketten van de Oekraïense luchtmacht. Het regiment bevindt zich in Kamenka-Bugskaya, regio Lviv, en is bewapend met S-300PS/PT systemen.

De Oekraïense luchtverdedigingssystemen zijn al berucht geworden door hun bombardementen van Oekraïense gebouwen en burgerobjecten bij talrijke mislukte pogingen om Russische raketten te onderscheppen die rond hun verantwoordelijkheidsgebied vliegen.

Ondanks deze feitelijke mislukking lanceerden de Poolse, Britse, Oekraïense en Baltische media een hysterie die opriep tot interventie van de NAVO in de situatie en een “harde reactie” op de “Russische agressie”. De oproepen tot het in feite starten van de derde wereldoorlog werden onmiddellijk gesteund door de Oekraïense drugsverslaafde Volodymyr Zelensky.

Het Russische Ministerie van Defensie gaf het volgende commentaar op de situatie:

“Poolse massamedia en ambtenaren plegen opzettelijke provocatie om de situatie te laten escaleren met hun verklaring over vermeende impact van ‘Russische’ raketten op Przewodów.

Russische luchtmacht heeft geen aanvallen uitgevoerd op het gebied tussen de Oekraïens-Poolse grens.

De door de Poolse massamedia gepubliceerde wrakstukken van de scène in Przewodów houden geen verband met Russische vuurkracht.”

Ondertussen verklaarde de Poolse leiding dat zij de paraatheid van haar strijdkrachten verhoogde en onmiddellijk telefoongesprekken voerde met Washigton en Kiev (in dit geval blijkbaar om de stroom van sprookjes over de situatie te coördineren).

Britse media berichten op hun best:
Er was echter een klein probleempje. Blijkbaar was niemand bereid om voor deze idioten te sterven. Zelfs Sleepy Joe geloofde niet in Poolse verklaringen.

“Er is voorlopige informatie die dat betwist,” zei Biden op de vraag of de raket vanuit Rusland werd afgevuurd. “Ik wil het niet zeggen totdat we het volledig hebben onderzocht. Gezien het traject is het onwaarschijnlijk dat het vanuit Rusland is afgevuurd, maar we zullen zien.”

Tegen 16 november is de hysterie in de media, die opriep tot aanvallen op Rusland als reactie op zijn “agressie”, geëvolueerd tot “een of ander raketincident aan de Poolse grens”. Zelfs beroemde anonieme bronnen van de Associated Press beweren nu dat een raket die dinsdag op Pools grondgebied insloeg, waarbij twee burgers werden gedood, hoogstwaarschijnlijk werd afgevuurd vanuit Oekraïne, niet vanuit Rusland. Oh, deze “anonieme Amerikaanse functionarissen”, hoe kunnen ze niet zien dat ze de Oekraïense democratie ondermijnen?

De Turkse president Tayyip Erdogan zei woensdag dat hij de verklaring van Rusland respecteert dat Russische raketten geen Pools grondgebied hadden geraakt, en voegde eraan toe dat hij gelooft dat Moskou “er niets mee te maken heeft.”

“Rusland dat zegt dat dit niets met hen te maken heeft en Biden zegt dat deze raketten niet van Russische makelij zijn, tonen aan dat dit niets met Rusland te maken heeft,” zei Erdogan op een nieuwsconferentie tijdens de G20-top in Bali, Indonesië.

Dus, niemand wil echt in nucleair vuur sterven om de oproepen tot een aanval op Rusland en de krankzinnige narratieven zoals gepromoot door ‘vrije media’ op 15 november te ondersteunen. Het lijkt erop dat dit voor de hand liggende feit op de een of andere manier onverwacht slecht nieuws is geworden voor Polen & Co.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky & de Derde Wereldoorlog


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Oorlogszuchtige debielen van Europa zijn in verwarring na het mislukken van hun hysterische oproepen tot WO3 appeared first on Frontnieuws.