Ontwikkelaar van COVID-19-vaccinpaspoort zegt: Microchip-implantaten komen eraan, of je het nu leuk vindt of niet

De ontwikkelaar van een geïmplanteerde microchip die is gekoppeld aan een COVID-vaccinpaspoort, zegt dat het massaal chippen van mensen als een middel om naleving te verifiëren plaatsvindt "of we het nu leuk vinden of niet".

Deel dit artikel

Ontwikkelaar van COVID-19-vaccinpaspoort zegt: Microchip-implantaten komen eraan, of je het nu leuk vindt of niet

Praat voor jezelf.

Dsruptive Subdermals heeft een scanbaar implantaat ter grootte van een rijstkorrel ontwikkeld dat bij het scannen informatie over de naleving van het COVID-19-vaccin weergeeft.

Ondanks wijdverbreide kritiek op basis van de angst voor een dystopische slinger naar een Big Brother-samenleving, veegde de directeur van de tech start-up dergelijke zorgen weg tijdens een interview met de Express.

"Deze technologie bestaat en wordt gebruikt, of we het nu leuk vinden of niet", zegt Hannes Sjoblad.

"Ik ben blij dat het in het openbare gesprek wordt gebracht", voegde hij eraan toe. "Nieuwe technologieën moeten breed worden besproken en begrepen."

Sjoblad beweerde twijfelachtig dat de chip niet kon worden gebruikt om de locatie van een persoon te volgen, en beweerde: "Ze kunnen je locatie nooit vertellen, ze worden alleen geactiveerd wanneer je ze aanraakt met je smartphone, dus dit betekent dat ze niet kunnen worden gebruikt voor het volgen van iemands locatie .”

Hij onthulde ook dat het doel van het bedrijf was om met regeringen samen te werken om "de gezondheidszorg op wereldschaal te transformeren".

Sjoblad onthulde het ware doel van de chip, namelijk om als medische ID-kaart te dienen om te bepalen of een persoon een bioscoop of een supermarkt mag betreden.

"Als ik bijvoorbeeld naar de film ga of naar een winkelcentrum ga, kunnen mensen mijn status controleren, zelfs als ik mijn telefoon niet heb", zei hij.

Ongetwijfeld zullen de media binnen een paar jaar iedereen die tegen zo'n stap is, als "gevaarlijke, anti-chip samenzweringstheoretici" noemen.

Extremistische ludieke anti-chippers zullen dan vermoedelijk het recht op een sociaal leven worden ontzegd, supermarkten bezoeken of de werkvloer betreden.

En het zal allemaal "voor het grotere goed" zijn.