Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe dienst “SafeBlood Donation” begonnen om schoon, ongevaccineerd bloed te leveren aan patiënten die een transfusie nodig hebben, Ethan Huff. Aangezien de algemene bloedvoorraad nu besmet is met “volledig gevaccineerd” chemisch bloed vol spike-eiwitten, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige […] The post Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies

De Zwitserse natuurgeneeskundige George Della Pietra is een nieuwe dienst “SafeBlood Donation” begonnen om schoon, ongevaccineerd bloed te leveren aan patiënten die een transfusie nodig hebben, Ethan Huff.

Aangezien de algemene bloedvoorraad nu besmet is met “volledig gevaccineerd” chemisch bloed vol spike-eiwitten, stijgt de vraag naar zuiver bloed. Pietra zag dit blijkbaar als een geweldige kans om schoon bloed te leveren, waar nu meer vraag naar is dan ooit.

Pietra noemt de massale Covid-19 injectiecampagne “de misdaad van de eeuw” en gelooft dat boodschapper RNA (mRNA) covid injecties het bloed “besmetten” en het immuunsysteem vernietigen.

Als een ongevaccineerde persoon een transfusie krijgt van bloed dat mRNA, spike-eiwitten en wat er nog meer in die flesjes zit, kan hij of zij ook verontreinigd raken, vandaar dat hij de SafeBlood Donation service bedacht.

De door het bedrijfsleven gecontroleerde media bespotten Pietra en beschuldigen hem van pseudowetenschap, maar het blijft een feit dat er steeds meer vraag is naar zuiver bloed omdat niemand het besmette spul wil.

“Ik krijg honderden e-mails met de vraag: ‘Hebben jullie bloed beschikbaar, want ik moet over drie weken geopereerd worden’,” zegt Pietra.

“Wij willen een platform zijn voor mensen die de vrije keuze van bloeddonoren willen hebben. Of ze nu denken dat er een echte samenzweringstheorie gaande is, dat de Nieuwe Wereldorde plaatsvindt, of als ze gewoon zeggen ‘ik wil het gewoon niet’ om wat voor reden dan ook.”

Wordt schoon, ongevaccineerd bloed een populair handelsartikel?

In het tijdperk na Operatie Warp Speed wordt het hebben van schoon, ongevaccineerd bloed als bijzonder beschouwd. Aangezien de ongevaccineerden een minderheid lijken te vormen, kan de relatieve zeldzaamheid van dat schone, ongevaccineerde bloed een hoger prijskaartje met zich meebrengen.

Overal op sociale media spuien zogenaamde “purebloods” dat prikvrij bloed veel geld waard is. Hetzelfde geldt voor sperma van ongevaccineerde mannen, dat volgens sommigen “de volgende Bitcoin” zou kunnen worden.

Het is ziekelijk om over dit alles in monetaire termen te denken, maar dat is de aard van een vriendjeskapitalistische wereld waarin elk detail van het menselijk leven te gelde moet worden gemaakt om te voldoen aan de onverzadigbare hebzucht van een wereld die volledig gek is geworden.

Op dit moment heeft SafeBlood Donation leden in ten minste 16 landen waar het doel is om bloedbanken op te richten die ongevaccineerd plasma leveren aan hun leden. Het plan is ook om meer ziekenhuizen en gezondheidsautoriteiten onder druk te zetten om “gerichte donaties” van specifiek ongevaccineerd bloed in traditionele bloeddonatiecentra toe te staan.

“Medische autoriteiten staan gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, bijvoorbeeld om een zeldzaam bloedtype te verkrijgen, maar weigeren steeds meer verzoeken om ‘ongevaccineerd’ bloed op ethische en medische gronden”, meldde een mediakanaal.

De reden waarom SafeBlood Donation hiermee in de problemen komt, is dat de “officiële” bronnen, waaronder de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), allemaal volhouden dat er geen verschil is tussen gevaccineerd en ongevaccineerd bloed.

De verwachting is dat het huidige systeem niet zal voldoen aan wat SafeBlood Donation en haar leden proberen te doen, dus de onvermijdelijke uitkomst hiervan zal de oprichting zijn van een geheel nieuwe infrastructuur voor bloeddonaties waar alleen schoon bloed is toegestaan.

“Ik heb nog nooit zulk bloed gezien,” zegt Pietra over de anomalieën die hij waarnam bij het onderzoek van volledig geprikt bloed, wat hem ertoe aanzette om SafeBlood Donation op te richten.

“Dit was, om eerlijk te zijn, de belangrijkste reden dat ik de hele zaak begon, want toen ik dit zag, was ik erg ontzet.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Alleen die met zuiver bloed zullen de vaccinholocaust die tegen de mensheid wordt losgelaten overleven … het spike-eiwit in vaccins veroorzaakt genetische DESINTEGRATIEVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusies appeared first on Frontnieuws.