Ondanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af

In talrijke landen werken de mensen, hoewel de vaccinatie beschikbaar blijft, niet langer mee aan het programma. Er is geen officieel einde gekomen aan het programma, maar de mensen hebben zich teruggetrokken. De regering heeft hen niet gezegd te stoppen, de media hebben hen niet gezegd te stoppen. Op de een of andere manier hebben […] The post Ondanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Ondanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af

In talrijke landen werken de mensen, hoewel de vaccinatie beschikbaar blijft, niet langer mee aan het programma. Er is geen officieel einde gekomen aan het programma, maar de mensen hebben zich teruggetrokken. De regering heeft hen niet gezegd te stoppen, de media hebben hen niet gezegd te stoppen. Op de een of andere manier hebben mensen bewust, of misschien voor velen onbewust, besloten om niet langer aan het programma deel te nemen, bericht Rhoda Wilson.

Het Health Advisory & Recovery Team (“HART”) heeft de grafieken van Our World in Data met betrekking tot de toegediende doses Covid-“vaccin” per 100 mensen bekeken. Uit de gegevens blijkt dat overal ter wereld, op enkele uitzonderingen na, mensen de injectie afwijzen.

“Noord-Amerika en Afrika zijn nu uitschieters wat betreft de per dag toegediende vaccinaties en de bevolking van veel landen werkt niet meer mee met de vaccinatieplannen van hun volksgezondheidsfunctionarissen,” schrijft HART.

HART is een groep hooggekwalificeerde Britse artsen, wetenschappers, economen, psychologen en andere academische deskundigen die hun bezorgdheid delen over het beleid en de aanbevelingen in verband met de Covid-pandemie. Het doel van HART is om relevant wetenschappelijk bewijs te leveren in toegankelijke vormen, voor verschillende doelgroepen. U kunt het werk van HART volgen op hun website HIER of op de verschillende social media platforms zoals aangegeven op hun website.

Hieronder vindt u de opmerkingen van HART die hun beoordeling van de gegevens over de injectieopname samenvatten. Wij hebben alleen hun tekst gepubliceerd, de grafieken bij de tekst zijn te vinden in hun artikel “The Injection Rejection: People Turning Down Vaccination”. U kunt de grafieken bekijken en hun artikel HIER lezen.

Tot de landen in Europa waarvan de bevolking Covid-injecties afwijst, behoren Denemarken, Ierland, Moldavië, Cyprus, Georgië, Spanje en Noord-Macedonië. Andere landen hebben een duidelijke afname gezien, maar hebben geen recente gegevens geregistreerd, waaronder Servië, Slovenië, Slowakije, Montenegro en IJsland.

In tegenstelling tot het grootste deel van Afrika hebben ook Zuid-Afrikanen en Marokkanen zich niet meer gemeld.

In tegenstelling tot Azië als geheel zijn Israëli’s en Palestijnen negen maanden geleden gestopt en Maleisiërs en Chinezen (als we die gegevens mogen vertrouwen) recenter.

Gedurende een groot deel van het najaar werden Noord-Amerikanen nog steeds het meest actief gevaccineerd, gevolgd door Afrikanen. Dit ondanks het feit dat in Afrika de covide-sterfte minimaal is en er veel ernstiger bedreigingen voor het leven en de gezondheid zijn door malaria en tuberculose en tal van andere ziekten.

Iets meer dan 30% van de Afrikanen is nu gevaccineerd.

In totaal zijn wereldwijd 13 miljard doses toegediend.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bijwerkingen en sterfgevallen door vaccinaties nemen snel toeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Ondanks voortdurende propaganda wijst de bevolking in de hele wereld eindelijk de Covid-injectie af appeared first on Frontnieuws.