Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroeders

Op 5 december deelden DPR bronnen een video van een Russische quadcopter die filmde in de buurt van de frontlinies bij Bakhmut. De drone filmde een groep Oekraïense militairen die drie ongewapende soldaten in standaard Oekraïens velduniform doodden. LINK De nieuw gedeelde video toonde hetzelfde incident vanuit het oogpunt van Oekraïense militairen. De tweede video […] The post Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroeders appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Op 5 december deelden DPR bronnen een video van een Russische quadcopter die filmde in de buurt van de frontlinies bij Bakhmut. De drone filmde een groep Oekraïense militairen die drie ongewapende soldaten in standaard Oekraïens velduniform doodden. LINK

De nieuw gedeelde video toonde hetzelfde incident vanuit het oogpunt van Oekraïense militairen. De tweede video bevestigde de beweringen van de Russische militaire deskundige, bericht Southfront.org.

Gewapende Oekraïense soldaten leidden gevangen Oekraïners en zetten hen op een rij bij een greppel in een bosgebied. De eerste video laat zien dat de slachtoffers in een oogwenk werden gedood.

Oekraïense soldaten die niet willen worden gebruikt als kanonnenvoer of om burgers te beschieten en te doden in de woongebieden in Donbass, worden geëxecuteerd door hun wapenbroeders.

Veel soortgelijke gevallen zijn onthuld door Oekraïense krijgsgevangenen tijdens de verhoren in Rusland, evenals door beelden van de veroverde Oekraïense posities, waarop de lichamen te zien zijn van Oekraïense militairen die zijn gedood door schoten in hun hoofd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

In video: Oekraïense militairen doden hun wapenbroedersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Nog een video bevestigt executie van Oekraïense soldaten door hun wapenbroeders appeared first on Frontnieuws.