Nieuwe studie beweert dat ongevaccineerden vaker auto ongelukken veroorzaken – Critici noemen bevindingen “een grap”

Mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren tegen COVID-19 lopen een aanzienlijk hoger risico op een auto ongeluk dan gevaccineerden, wat hogere verzekeringstarieven voor ongevaccineerden zou kunnen rechtvaardigen, volgens een studie die deze maand is gepubliceerd in The American Journal of Medicine, bericht The Defender. Uit de studie bleek niet dat ongevaccineerd zijn […] The post Nieuwe studie beweert dat ongevaccineerden vaker auto ongelukken veroorzaken – Critici noemen bevindingen “een grap” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Nieuwe studie beweert dat ongevaccineerden vaker auto ongelukken veroorzaken – Critici noemen bevindingen “een grap”

Mensen die ervoor kiezen zich niet te laten vaccineren tegen COVID-19 lopen een aanzienlijk hoger risico op een auto ongeluk dan gevaccineerden, wat hogere verzekeringstarieven voor ongevaccineerden zou kunnen rechtvaardigen, volgens een studie die deze maand is gepubliceerd in The American Journal of Medicine, bericht The Defender.

Uit de studie bleek niet dat ongevaccineerd zijn verkeersongevallen veroorzaakt. In plaats daarvan stelden de onderzoekers dat er een psychologische reden is waarom “mensen die aarzelen over vaccins” “misschien ook elementaire richtlijnen voor verkeersveiligheid veronachtzamen”.

John Campbell, Ph.D., een verpleegkundig docent en komiek en politiek commentator Russell Brand behoorden tot de critici die de studie betwistten, de gebreken ervan aanvoerden en de motieven voor een dergelijke studie in twijfel trokken.

Anderen waren meer bot. Norman Fenton, Ph.D., een professor in risico-informatiebeheer aan de Queen Mary London University, beschuldigde het tijdschrift ervan “een studie in domheid” te publiceren.

Dr. Vinay Prasad, een hematoloog-oncoloog aan de Universiteit van Californië San Francisco tweette:

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow