Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen

We hebben gekeken naar de huidige cijfers over oversterfte in Europa. De statistieken omvatten alle EU-landen en Zwitserland. In de Duitstalige landen staat Oostenrijk op de eerste plaats – met een aanhoudende oversterfte. In andere landen was deze tot maart 2021 hoog, maar is sindsdien gestagneerd. De Baltische staten, Kroatië en Bulgarije hebben een bijzonder […] The post Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen

We hebben gekeken naar de huidige cijfers over oversterfte in Europa. De statistieken omvatten alle EU-landen en Zwitserland. In de Duitstalige landen staat Oostenrijk op de eerste plaats – met een aanhoudende oversterfte. In andere landen was deze tot maart 2021 hoog, maar is sindsdien gestagneerd. De Baltische staten, Kroatië en Bulgarije hebben een bijzonder hoog aantal sterfgevallen per hoofd van de bevolking. De geografische verspreiding wijst niet op een “klimaatverandering”, schrijft Report24.news.

Wanneer zullen Europese politici zich gaan interesseren voor overmatige oversterfte in Europa? In de laatste 12 maanden, lang na de “brandfase” van de vermeende pandemie – toen de therapeutische mRNA-injecties al ruim 10 maanden beschikbaar waren – is de oversterfte in veel landen vrijwel geëxplodeerd. De cijfers zijn afkomstig van “Our World in Data”, de gegevensbron die Google ook gebruikt – en ook hier is de gebruikte gegevensbasis eenvoudig te begrijpen. De exacte zoekopdracht die wij hebben gebruikt, vindt u aan het einde van dit artikel na de afzonderlijke visualisaties, zodat u uw eigen onderzoek kunt doen.

Oostenrijk is niet de koploper van de EU, maar er is geen reden tot juichen

De basis van ons onderzoek was een afbeelding die al een paar dagen op sociale media circuleert en waarop Oostenrijk op de eerste plaats staat voor oversterfte. De cijfers zijn waarschijnlijk correct, maar het beeld is selectief ingekort om het gewenste punt te maken. Het algemene beeld in Europa is echter niet veel beter, en het feit dat Bulgarije driemaal zoveel oversterftegevallen heeft als Oostenrijk betekent niet dat Oostenrijk iets heeft om trots op te zijn.

Post die circuleert op social media zoals Telegram.

Feit is dat de burgers van Europa moeten worden aangemoedigd om hun regeringen om uitleg te vragen over de overmatige oversterfte. Dit heeft geen zin in bijzonder corrupte landen als Oostenrijk, waar men de winstgevende handel in tests, maatregelen en mRNA-injecties zo lang mogelijk in stand wil houden. Maar met 27 EU-landen kan worden aangenomen dat ten minste één of twee landen onderzoeken waar de oorzaken van de oversterfte liggen.

In Bulgarije stagneert de oversterfte omdat niemand zich meer laat vaccineren

Alleen Luxemburg laat een daling van het sterftecijfer zien. Overal elders is de trend min of meer steil omhoog. Zweden, het land dat de minste zinloze covid-maatregelen heeft bevolen, is relatief “er goed van af “. Hier zullen we ook moeten nagaan of de extra oversterfte mogelijk te wijten is aan maatregelen zoals het dragen van maskers, eenzaamheid en angst om naar de dokter of het ziekenhuis te gaan. Wij willen niet beweren dat elk extra sterfgeval verband houdt met de vaccinatiecampagnes – dit kan ook niet duidelijk uit de grafieken worden afgeleid. Er is echter een duidelijk verband tussen de stijging van de oversterftecurves en de vaccinatiecampagnes, zoals bijzonder goed te zien is in het negatieve voorbeeld van Bulgarije. Daar is de oversterfte gestagneerd omdat niemand meer wordt ingeënt.

Het is duidelijk dat we ons niet langer kunnen laten afschepen met goedkope leugens dat de extra doden het gevolg zijn van de klimaatverandering. Het jaar 2022 was ook niet bijzonder warm en de warmere, meer zuidelijke landen zijn ook niet onevenredig zwaar getroffen. Integendeel, de Baltische staten en het centrum van Europa werden bijzonder hard getroffen. De klimaatverhalen kunnen worden gevoerd aan de klimaatfanaten die op straat vastgekleefd zitten – maar de waarheid zal waarschijnlijk anders zijn. In elk land in Europa worden verschrikkelijke hoge belastingen geheven – de staten zijn hun burgers dan ook bescherming en onderwijs verschuldigd.

Directe link naar de gebruikte zoektermen


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Franse generaal brengt hulde aan de AntiVaxxers: “Ze lijken normaal, maar het zijn superhelden”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Nieuwe schokstatistieken over oversterfte in Europa: Slechts één land niet getroffen appeared first on Frontnieuws.