Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd

Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft aangekondigd samen te werken met een importeur die zijn in laboratoria gekweekt vlees zal leveren aan West-Europa, alwaar door het World Economic Forum gedomineerde regeringen veehouders en boeren dwingen hun kuddes runderen, kippen en varkens te ruimen, bericht Rhoda Wilson. Redefine Meat brengt zijn product op de markt […] The post Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd

Een Israëlisch bedrijf genaamd Redefine Meat heeft aangekondigd samen te werken met een importeur die zijn in laboratoria gekweekt vlees zal leveren aan West-Europa, alwaar door het World Economic Forum gedomineerde regeringen veehouders en boeren dwingen hun kuddes runderen, kippen en varkens te ruimen, bericht Rhoda Wilson.

Redefine Meat brengt zijn product op de markt onder de merknaam “New Meat” en gebruikt 3D-printers om stukken vlees te maken die lijken op biefstukken, ossenhaasjes en andere hoogwaardige stukken, aldus het bedrijf in een persbericht op 13 oktober.

Zij gebruiken genetisch gemodificeerde cellen om dit “vlees” in een laboratorium te kweken.

Volgens een verslag van Thomson Reuters exploiteert het Israëlische startende bedrijf, dat dit jaar 170 miljoen dollar aan financiering ophaalde, grootschalige vleesprinters in zijn hoofdkantoor ten zuiden van Tel Aviv, en een nieuwe fabriek in Nederland, waar het zijn producten wil ontwikkelen als alternatief voor echt vlees dat door veeboeren op akkers en landerijen wordt geteeld.

[In een persbericht in november 2021 zei het Israëlische bedrijf dat het van plan was om “tegen het einde van het jaar met de productie te beginnen.” Het voegde zich bij verschillende andere internationale voedselinnovatiebedrijven in Nederland, waaronder Meatless Farm en Bill Gates’ Beyond Meat].

Nederland? Is het nu niet interessant dat het nep-vleesbedrijf Redefine daar een fabriek zou openen?

De regering van Nederland wordt geleid door Mark Rutte, een presentator en auteur van het World Economic Forum. En Rutte is toevallig de meest agressieve promotor van groene energieprogramma’s in Europa. Zijn anti-landbouw, anti-particulier eigendom beleid is zo agressief dat hij een opstand heeft ontketend onder de Nederlandse boeren, die gefrustreerd zijn door de nieuwe wetten die hen verbieden adequate stikstofmeststoffen en fossiele brandstoffen te gebruiken die essentieel zijn voor het houden van vee.

Zonder vee heb je geen vlees. En zonder vlees ontstaat er een markt voor in laboratoria gekweekt nepvlees, dat plotseling een essentiële eiwitbron voor menselijke consumptie wordt.

Interessant is dat de corporate mediagigant Thomson Reuters ook een trots lid is van het globalistische World Economic Forum (zie HIER en HIER), dat de basis vormt voor de wereldwijde anti-vee, anti-vlees agenda. Houd dat in gedachten als u het verhaal van Reuters leest over het Israëlische bedrijf dat probeert “vlees opnieuw te definiëren.”

Het WEF bracht in 2018 een video uit waarin stond dat vlees, het echte spul, een “occasionele traktatie” zou zijn in The Great Reset. Bekijk hieronder.

Het is dus niet verwonderlijk dat Thomson Reuters een artikel als dit uitbrengt, waarin het ons op oneerlijke wijze probeert te overtuigen van de voordelen van nepvlees. Dit artikel, en vele andere zoals dit, zal worden opgepikt door de abonnees van Thomson Reuters, waaronder duizenden kranten, websites en andere nieuwsbronnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Wereld Economisch Forum wil “bankrekeningen bevriezen” van vleeseters om hen “op te voeden”


Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Nieuwe fabriek in Nederland gaat 3D-geprint nepvlees produceren ter vervanging van echt vlees dat door boeren wordt geproduceerd appeared first on Frontnieuws.