Niemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins

Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen om andere mensen pijn te doen. Dan zijn er mensen die zo geestelijk geprogrammeerd zijn, zo ongevoelig dat ze niet weten wat ze doen, die de woorden van Christus aan het kruis weerspiegelen: “Vader vergeef hen, want zij weten niet wat zij doen,” schrijft […] The post Niemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Niemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins

Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen om andere mensen pijn te doen. Dan zijn er mensen die zo geestelijk geprogrammeerd zijn, zo ongevoelig dat ze niet weten wat ze doen, die de woorden van Christus aan het kruis weerspiegelen: “Vader vergeef hen, want zij weten niet wat zij doen,” schrijft Dr. Mark Sircus.

Maar dat betekent niet dat we week in het hoofd moeten worden en een vrijbrief (amnestie) moeten geven aan al diegenen die geld hebben verdiend, macht hebben verworven, valse en misleidende propaganda hebben verspreid en misbruik hebben gemaakt van het blinde vertrouwen dat de meeste mensen nog steeds naïef aan de mainstream narratieven geven.

Niemand die betrokken is bij de verspreiding van een vaccin dat honderd procent van de geïnjecteerden schaadt, kan worden vergeven. Ze zijn veel te ver gegaan, er is geen weg terug. De geschiedenis zelf kan niet verder gaan totdat een ongelooflijke fout is rechtgezet.

Deze afbeelding hierboven gaat over klinische Myocarditis. Als we echter kijken naar subklinische myocarditis, lijkt het erop dat de schade veroorzaakt door genetische COVID-injecties (niet echt correct om ze vaccins te noemen) enorm was, hoger dan iemand zich kon voorstellen, wat betekent dat het bij IEDEREEN wat hartschade heeft veroorzaakt. Subklinische myocarditis betekent verhoogde hartenzymen en mogelijk problemen op het EKG, maar die voldoen niet aan de drempel voor klassieke diagnostische myocarditis.

Er wordt beweerd dat er een veel beperktere beschadiging van de hartcellen optreedt die niet het niveau van myopericarditis bereikt, maar toch boven de achtergrond ligt. Het is belangrijk te begrijpen dat überhaupt elke hartschade, zelfs maar een paar cellen, een bedreiging vormt voor de levensvatbaarheid van het hart op lange termijn. De CEO van Pfizer lacht op weg naar de bank omdat zijn bedrijf in 2022 naar verwachting 101,3 miljard dollar in eigen zak zal steken terwijl zijn vaccins bij zowat iedereen hart- en vaatproblemen veroorzaken.

Ik zal hier een volledig essay over moeten schrijven, want dit verandert het speelveld van de geneeskunde en wat artsen moeten doen om deze schade te behandelen. Het eigen rapportagesysteem van de CDC meldde dat 800.000 ontvangers van vaccins naar het ziekenhuis gingen na de eerste prik. Deze gegevens werden echter tot nu toe verborgen gehouden. Ze werden door een rechter gedwongen deze gegevens vrij te geven en nu kunnen we alleen maar concluderen dat ze bij het CDC nauwelijks menselijk zijn.

Dat aantal, 800.00 was van de tien miljoen van de CDC-steekproef, wat betekent dat meer dan 18 miljoen mensen door hun eerste COVID-prik van Pfizer of Moderna zo ernstig gewond raakten dat ze naar het ziekenhuis moesten. Dat is volgens de eigen interne gegevens van het CDC. Ik vraag me af of iedereen die betrokken is bij het aanbevelen en toedienen van genetische injecties wroeging voelt. Verliezen ze er tenminste hun slaap over? Of zijn het voornamelijk mensen zonder hart?

Volksvijand nummer één

“Iedereen in een gezaghebbende positie bij het CDC zou hiervoor ontslagen moeten worden. Wat heb je aan een “volksgezondheidsbureau” als het het publiek niet waarschuwt dat 8% van de vaccinatieontvangers in het ziekenhuis wordt opgenomen?” Ik zou nog een stap verder willen gaan en oproepen tot arrestatie, een massaproces en de zwaarste straffen voor een van de gruwelijkste criminele daden in de geschiedenis.

Er zijn mensen op deze planeet die er plezier in scheppen andere mensen pijn te doen. Ik denk dat Dr. Scott Peck in zijn Road Less Traveled dit het beste verwoordde toen hij zei: “Er zijn echt mensen, en instellingen die uit mensen bestaan, die met haat reageren op de aanwezigheid van goedheid en het goede willen vernietigen voor zover dat in hun macht ligt.”

“Zij haten het licht en zullen instinctief alles doen om het te vermijden, inclusief pogingen om het te doven. Zij zullen het licht vernietigen in hun eigen kinderen en in alle andere wezens die aan hun macht zijn onderworpen. Slechte mensen haten het licht omdat het zichzelf openbaart. Zij haten goedheid omdat het hun slechtheid onthult; zij haten liefde omdat het hun gemakzucht onthult. Zij zullen het licht, de goedheid en de liefde vernietigen om de pijn van dat zelfbewustzijn te vermijden.”

Peck ziet dat echt kwaadaardige mensen eerder een actieve dan een passieve weg bewandelen om legitiem lijden te vermijden. Hij zegt dat zij “elke mogelijke actie zullen ondernemen om hun eigen gemakzucht te beschermen en de integriteit van hun zieke zelf te bewaren. In plaats van anderen te koesteren, zullen zij anderen voor deze zaak vernietigen. Indien nodig zullen zij zelfs doden om aan de pijn van hun eigen geestelijke groei te ontsnappen.”

Omdat we allemaal het licht en het donker in ons hebben, is het moeilijk om het kwaad rechtstreeks aan te kijken en het te zien voor wat het is. Tenzij we goed naar onze duistere kant hebben gekeken, kunnen we niet in het reine komen met het dodelijke kwaad daarbuiten, en in het tijdperk van de COVID is dit een regelrechte ramp geweest.

We beginnen oproepen te zien voor vergeving, voor amnestie voor de gezondheidsambtenaren en politici voor alle schadelijke fouten van het COVID-beleid die mensen massaal hebben gekwetst en gedood. Vergiffenis mijn reet, ze mogen van geluk spreken dat er geen bevel tot schieten op zicht voor hen is uitgevaardigd.

“Alles wat geworteld is in leugens en valsheid in geschrifte is klaar om in de komende politieke stormen omver te worden geblazen. Begin 2023 zal het bewijs van buitensporige oversterftegevallen en handicaps door toedoen van Pfizer- en Moderna-prikken overweldigend zijn, en de natie zal weten dat ze bespeeld werd door een complot tussen de corrupte volksgezondheidsautoriteiten, de farmaceutische bedrijven en de corporatieve medische wereld, met inbegrip van haar in diskrediet gebrachte tijdschriften. Niemand in Amerika zal ooit nog een dokter vertrouwen,” schrijft James Howard Kunstler.

Geweld en wreedheid vormen de ruggengraat van de moderne geneeskunde. Lang voor de lancering van het dodelijkste vaccin in de geschiedenis, de genetische COVID-injecties, zei Dr. Offit al dat vaccins gewelddadig zijn omdat ze dat zijn.

“Vaccinaties zijn niet gemakkelijk. Dit is niet gemakkelijk. We vragen veel van onze burgers. Om maar liefst 26 inentingen te krijgen in de eerste levensjaren, en vijf inentingen in één keer. Dat is moeilijk, vooral omdat vaccinatie een gewelddadige handeling is, je zet het kind vast, je geeft het tegen zijn wil een biologisch middel. Het biologische agens wordt over het algemeen niet goed begrepen door de ouder, en tot op zekere hoogte ook niet door de arts.” – Dr. Paul Offit

Ziekenhuizen zijn rampgebieden

Anne Klibanski, president en CEO van Mass General Brigham in Boston zei: “We verzorgen patiënten in de gangen van onze spoedafdelingen. Er is een enorme capaciteitscrisis, en het wordt steeds onmogelijker om patiënten correct te verzorgen en de beste zorg te bieden die we allemaal moeten bieden.”

De meeste seriemoordenaars zijn sociopaten, maar onze huidige lichting menselijke beesten heeft talloze nieuwe manieren gevonden om te doden met een unieke injectie waardoor 5 miljard mensen gewond raken, en terwijl ze bezig waren hebben ze het huidige medische systeem vernietigd. En door het publiek voor te liegen over alles wat tot een gezond leven zou leiden. Ze doen allemaal ongestraft morele schade omdat ze geen wroeging kunnen voelen, niet in staat zijn tot empathie.

De meeste gediplomeerde artsen zijn pooiers voor de farmaceutische geneeskunde. Ze moeten wel, anders worden ze uit de club van artsen geschopt.

Psychopaten zijn berucht omdat ze zowel charmant zijn als totaal geen wroeging hebben voor zelfs de meest wrede en harteloze medische handelingen. De sociopaat ontzegt iemand zijn rechten en gevoelens en we zien dat Bill Gates en zijn vrienden dit naar een niveau tillen waarbij ze bijna iedereen dood wensen. Zero Carbon betekent bijna iedereen dood.

Zero Carbon

Zero Carbon is een dekmantel voor het ergste kwaad dat de mens ooit heeft gekend, behalve vaccins die iedereen schaden. Om het kwaad aan te pakken moeten we de kant van het hart gebruiken die moed en vastberadenheid en meedogenloosheid van geest heeft.

Daniel Goldman stelt: “Verkrachters, kindermisbruikers en veel plegers van gezinsgeweld hebben een psychologische breuklijn gemeen: ze zijn niet in staat tot empathie. Dit onvermogen om de pijn van hun slachtoffers te voelen stelt hen in staat zichzelf leugens te vertellen die hun misdaad aanmoedigen.”

Conclusie

De moderne mens is in staat om het slechte er goed uit te laten zien. Ze zijn er zo goed in geworden dat de meesten het kwaad niet zien als het hen recht in het gezicht staart. En dat doet het wel. Het staart de mensen recht in het gezicht. Het komt dichtbij en zal je steken of vergiftigen, en het laatste wat ze zullen doen is je verzorgen terwijl ze je verminken.

Genetische injecties verscheuren de medische wereld. Zozeer zelfs dat de meesten in de toekomst voor hun artsen zullen vluchten en nooit meer een ziekenhuis willen binnengaan, om welke reden dan ook. Nadat ze ziekenhuizen hebben veranderd in vernietigingskampen vol gevaccineerden, zou u het ze kwalijk nemen? Zou u vrijwillig een concentratiekamp binnenlopen om u te laten injecteren en te sterven of te lijden onder ernstige, vaak verlammende bijwerkingen? Meer dan vijf miljard hebben dat gedaan.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Door ontmaskering hebben de demonen die de wereldwijde ontvolkingscampagne leiden hun plannen voor 2022 – 2024 bekend gemaaktVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Niemand wordt vergeven – Het begrijpen van de wreedheid en de schade van genetische vaccins appeared first on Frontnieuws.