Nestlé investeert meer dan 1 miljard euro in de productie van duurzame koffie uit angst voor klimaatverandering

Het Zwitserse Nestlé zal tegen 2030 meer dan 1 miljard euro investeren om koffieboeren, die aan het koffiemerk Nescafé bonen leveren, de overgang te laten maken naar duurzame koffieteelt. Dat doet het bedrijf om zijn koffieproductie weerbaar te maken tegen klimaatverandering, zo laat het weten in een persbericht. Daarnaast is het doel om een regeneratief […] The post Nestlé investeert meer dan 1 miljard euro in de productie van duurzame koffie uit angst voor klimaatverandering appeared first on Newsmonkey.

Deel dit artikel

Nestlé investeert meer dan 1 miljard euro in de productie van duurzame koffie uit angst voor klimaatverandering

Het Zwitserse Nestlé zal tegen 2030 meer dan 1 miljard euro investeren om koffieboeren, die aan het koffiemerk Nescafé bonen leveren, de overgang te laten maken naar duurzame koffieteelt. Dat doet het bedrijf om zijn koffieproductie weerbaar te maken tegen klimaatverandering, zo laat het weten in een persbericht. Daarnaast is het doel om een regeneratief […]

The post Nestlé investeert meer dan 1 miljard euro in de productie van duurzame koffie uit angst voor klimaatverandering appeared first on Newsmonkey.