NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie

Voormalig NBA-speler zegt dat hij weet heeft van “honderden” zo niet “duizenden” professionele atleten die zijn overleden als gevolg van het COVID-19 vaccin. Stockton, voormalig verdediger van de Utah Jazz, kwam vorige maand voor een interview naar de podcast “Sideline Sanity” om een eerdere bewering te herhalen dat meer dan honderd professionele atleten “dood waren […] The post NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie

Voormalig NBA-speler zegt dat hij weet heeft van “honderden” zo niet “duizenden” professionele atleten die zijn overleden als gevolg van het COVID-19 vaccin.

Stockton, voormalig verdediger van de Utah Jazz, kwam vorige maand voor een interview naar de podcast “Sideline Sanity” om een eerdere bewering te herhalen dat meer dan honderd professionele atleten “dood waren gevallen” als gevolg van het vaccin, schrijft Jamie White.

“Ik denk dat het vrij zeker is dat er 150, ik denk dat het nu meer dan 100 professionele atleten dood zijn. Professionele atleten, in de bloei van hun leven, vallen dood neer door vaccinatie, op het speelveld, op het veld, op het veld,” had Stockton vorig jaar gezegd.

Nu heeft Stockton zijn claim verdubbeld en zelfs uitgebreid door te beweren dat hij nu gelooft dat “duizenden” atleten zijn gedood door de vaccinatie.

“Ik ben teruggegaan en heb gekeken; ik heb namen, foto’s, gezichten, waar ze speelden,” vertelde Stockton aan presentatrice Michele Tafoya. “Ik had er meer dan 300 op dat moment, dus ik voelde me vrij zeker met mijn 150, en opnieuw moesten mensen naar buiten komen en het bespreken. Ik had het bewijs in handen: een stuk papier met de namen erop.”

“Nu is het veel meer dan dat,” vervolgt hij. “Ik denk dat het er nu duizenden zijn, maar citeer me niet. Ik zeg niet dat het er 1000 of meer zijn, maar het zou kunnen. Het is een groot aantal.”

Stockton had eerder kritiek geuit op de vaccinfabrikanten vanwege hun geschiedenis van het toedekken van hun medische “fraude”.

“Het is verbazingwekkend hoeveel bescherming ze hebben, en zelfs met dat, zijn het seriemisdadigers,” zei Stockton over de farmaceutische bedrijven in 2021. “Ze zijn bijna allemaal over de hele linie veroordeeld en hebben astronomische bedragen betaald voor de fraude die ze hebben gepleegd en toch lijkt het niet bekend te zijn.”

De 60-jarige had ook zijn steun toegeworpen aan Brooklyn Nets-speler Kyrie Irving nadat hij weigerde zich te houden aan het vaccinatiemandaat van de NBA.

“Je hebt veel supporters, Kyrie,” zei Stockton tegen mede-vaccinsceptische podcasthosts Chad Fisher en Tony Farmer. “Ze kunnen je niet allemaal te grazen nemen, en jij kunt ze niet allemaal te grazen nemen, maar er is een meerderheid die achter je staat. Ze zijn alleen niet zo moedig als hij. Ik ben trots op hem als individu om dat soort individuele risico’s te nemen en zo moedig te zijn voor wat je voelt dat goed is.”

Sinds de uitrol van het COVID-vaccin in 2021 hebben veel atleten, piloten en militairen, die allemaal onder het vaccinmandaat vielen, de omvang van de bijwerkingen onthuld die zij ondervonden na het nemen van de prik.

Hartontstekingen komen zo vaak voor bij gevaccineerde sporters dat zij nu in veel gevallen worden gescreend op bijwerkingen van het COVID-vaccin.

Niettemin is het aantal gevallen van anderszins gezonde personen die plotseling zijn overleden de afgelopen jaren blijkbaar sterk toegenomen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Robert W. Malone: Voordat u uw kind een prik laat gevenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post NBA-speler zegt dat “duizenden” atleten zijn gestorven door COVID-vaccinatie appeared first on Frontnieuws.