Moderna CEO geeft nu toe dat COVID-19 net als seizoensgriep is – zegt dat alleen de kwetsbaren een COVID boosterprik nodig hebben (Video))

Op maandag sprak Moderna CEO Stephane Bancel met Yahoo Finance’s Anjalee Khemlani tijdens de Yahoo Finance All Markets Summit 2022. Tijdens hun gesprek gaf Bancel toe dat COVID-19 sterk gaat lijken op de seizoensgriep. Hij suggereerde ook dat personen van 50 jaar en ouder en personen in kwetsbare categorieën zouden moeten overwegen een boosterprik te nemen, […] The post Moderna CEO geeft nu toe dat COVID-19 net als seizoensgriep is – zegt dat alleen de kwetsbaren een COVID boosterprik nodig hebben (Video)) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Moderna CEO geeft nu toe dat COVID-19 net als seizoensgriep is – zegt dat alleen de kwetsbaren een COVID boosterprik nodig hebben (Video))

Op maandag sprak Moderna CEO Stephane Bancel met Yahoo Finance’s Anjalee Khemlani tijdens de Yahoo Finance All Markets Summit 2022. Tijdens hun gesprek gaf Bancel toe dat COVID-19 sterk gaat lijken op de seizoensgriep. Hij suggereerde ook dat personen van 50 jaar en ouder en personen in kwetsbare categorieën zouden moeten overwegen een boosterprik te nemen, bericht Jim Hoft.

Hieronder vindt u het transcript:

Anjalee Khemlani: Wordt het COVID-vaccin een jaarlijkse COVID-booster voor een zeer lange tijd of misschien voor de rest van ons leven? En hoe rijmt u dat met het feit dat er nu al weinig gebruik wordt gemaakt van deze nieuwe variant van het boostervaccin?

Stephane Bancel: Ik denk dat het interessant is dat de opname eigenlijk sterker is dan seizoensgriep uit gegevens die ik onlangs heb gezien. We moeten dus voor het einde van het seizoen zien hoe het eruit ziet. Het is de eerste keer dat we meer in de pandemische setting komen, dus ik denk dat we slimmer zullen zijn…

Het is dus een betere update dan de seizoensgriepprik. Ik denk dat het een griepprik gaat worden, en nogmaals, als u 25 jaar bent, heb hebt u elk jaar een booster nodig. Als u gezond bent, wil u het misschien om andere mensen te beschermen. Misschien wilt u zich laten vaccineren, zodat u niet ziek wordt en werk of vakantie mist.

Maar ik denk dat het erg zal lijken op griep, waarbij de kinderen en mensen met een hoog risico zullen zijn, mensen ouder dan 50 jaar, mensen met comorbiditeit, mensen met kanker en andere aandoeningen… En dat is echt belangrijk om over na te denken. En als je het over de hele wereld bekijkt, zijn dat 1,5 miljard mensen. Het zijn dus veel mensen die een jaarlijkse booster nodig zullen hebben en mensen die jonger zijn zullen zelf moeten beslissen wat ze willen doen.

Bekijk de video hieronder:

Onlangs heeft de FDA Moderna en Pfizer toestemming gegeven voor de bijgewerkte boosterprikken voor kinderen van 5 tot 11 jaar.

“Het Moderna COVID-19 vaccin, Bivalent is goedgekeurd voor toediening ten minste twee maanden na voltooiing van de primaire of boostervaccinatie bij kinderen tot zes jaar,”, aldus het persbericht.

Dr. Paul Offit, MD, een topexpert op het gebied van vaccins en adviseur van de FDA heeft vorige maand gewaarschuwd dat er onvoldoende bewijs is om de nieuwe boostervaccinatie voor gezonde jonge volwassenen aan te bevelen en zei dat er risico’s aan verbonden kunnen zijn.

Dr. Offit: “Als je mensen vraagt een vaccin te nemen, denk ik dat er duidelijk bewijs van voordeel moet zijn. En we zullen natuurlijk geen klinische studies hebben voordat dit wordt gelanceerd, maar je zou op zijn minst menselijke gegevens willen hebben over mensen die dit vaccin hebben gekregen. Je ziet een duidelijke en dramatische toename van neutraliserende antibiotica, en dan heb je tenminste een correlaat van bescherming tegen BA4, BA5. Want als je dat niet hebt, als er geen duidelijk bewijs van voordeel is, dan is het niet eerlijk [om mensen te vragen een risico te nemen]. De voordelen moeten duidelijk zijn.”

Vorige week kondigde Moderna officieel aan dat het een ‘remedie’ heeft ontwikkeld voor de nieuwste gefabriceerde gezondheidscrisis van het tirannieke medisch-industriële complex. In de nasleep van alle hartgerelateerde dood en ziekte veroorzaakt door de eerste iteraties van het experimentele mRNA-vaccin, onthulde Moderna CEO Stéphane Bancel de nieuwe behandeling van het bedrijf voor hartaanvallen – nog een mRNA-injectie! Deze keer wordt het echter niet in uw arm, maar rechtstreeks in de hartspier gespoten… Voor een maximaal schade effect natuurlijk. Lees hier meer.

Eerder op dinsdag meldde The Gateway Pundit dat het Advisory Committee on Immunization Practices (ACIP) van het CDC op donderdag zal stemmen over het al dan niet opnemen van COVID-vaccinaties in hun routine-immunisatieschema voor kinderen. Als gevolg daarvan kunnen bedrijven volledige aansprakelijkheidsbescherming krijgen en meer mandaten opleggen aan kinderen.

“Hierdoor kunnen de vaccinmakers ontsnappen aan productaansprakelijkheid voor de vaccins voor volwassenen, wat betekent dat de “noodsituatie” kan eindigen, maar de aansprakelijkheidsbescherming blijft bestaan,” schreef Steve Kirsch.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow