Mijn vrienden sterven aan hartaanvallen

Ik ga naar Maui om de 50ste verjaardag van mijn broer te vieren. Een van onze oudste vrienden – een 53-jarige genaamd Dan, die mijn kamergenoot was op de universiteit – zou op mijn vlucht zitten, maar dat is niet het geval omdat hij twee weken geleden aan een hartaanval is overleden. Zijn beide ouders […] The post Mijn vrienden sterven aan hartaanvallen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Mijn vrienden sterven aan hartaanvallen

Ik ga naar Maui om de 50ste verjaardag van mijn broer te vieren. Een van onze oudste vrienden – een 53-jarige genaamd Dan, die mijn kamergenoot was op de universiteit – zou op mijn vlucht zitten, maar dat is niet het geval omdat hij twee weken geleden aan een hartaanval is overleden. Zijn beide ouders woonden de begrafenis bij; beiden waren in uitzonderlijk goede lichamelijke conditie ondanks hun hoge leeftijd. Dan kreeg vorig jaar de eerste twee doses van een COVID-19 mRNA-vaccin, maar heeft blijkbaar afgezien van de boosters, schrijft John Leake.

Een andere van onze beste vrienden – een 55-jarige surflegende genaamd Loch Eggers – keek er ook naar uit om het met ons te vieren. Ik sprak hem vorige week aan de telefoon. Hij toonde zich zeer enthousiast over onze komende reünie en al het plezier dat we zouden beleven aan surfen, barbecueën en feesten.

Loch zal ook niet komen omdat hij afgelopen zaterdag een fatale hartaanval heeft gehad. Zijn leven en dood worden beschreven in dit prachtig geïllustreerde overlijdensbericht.

Lochs geval was bijzonder aangrijpend. Hij werd gevonden aan de kant van een wandelpad dat leidde naar een vredige plek waar hij onlangs een altaar had opgericht voor zijn broer Hunter, die enkele maanden geleden aan een hartaanval overleed. Zowel Loch als Hunter waren in uitzonderlijk goede conditie door de dagelijkse watersporten. Loch was een van de beste amateursurfers ter wereld.

De lijkschouwer van Maui County zei tegen de verslagen vriendin van Loch dat hij Hunter een paar maanden geleden aan een autopsie had onderworpen en constateerde dat zijn hart opvallend ontstoken was. Ik wacht op het autopsierapport van Loch. Beide broers kregen de mRNA-vaccinaties. Loch kreeg ook een booster. Ik weet niet zeker of Hunter een booster kreeg of niet.

Hun beide ouders bereikten de levensverwachting. Hun vader stierf op 82-jarige leeftijd aan een hartaanval. Hun moeder was in uitzonderlijk goede conditie voor haar hoge leeftijd toen ze stierf door verstikking in voedsel.

Dat beide broers midden in de vijftig aan een hartaanval stierven, doet het vermoeden rijzen dat er een genetische basis is voor plotselinge dood na toediening van COVID-19-vaccins. Een dergelijke aandoening werd gedocumenteerd in een recente studie van Chupong Ittiwut et al. De auteurs stellen dat de periode van acuut gevaar binnen 7 dagen na vaccinatie valt. Het geval van de gebroeders Eggers rechtvaardigt echter een onderzoek om te bepalen of deze specifieke genetische aandoening – of een andere erfelijke aritmie en cardiomyopathie – kan worden versterkt door de COVID-19 vaccins, met langere perioden van gevaar na vaccinatie.

Onze hele medische wereld, en vooral de keuringsartsen, moeten dergelijke plotselinge sterfgevallen heel serieus gaan onderzoeken.

Beginnen de vaccins een cardiovasculair ziekteproces dat zich pas maanden of zelfs een jaar later met levensbedreigende symptomen manifesteert?

Of is het mogelijk dat de vaccins reeds bestaande hart- en vaatziekten versterken die uiteindelijk tot de dood zullen leiden, maar zonder het vaccin pas veel later in het leven?

Noot van auteur John Leake: Naar aanleiding van een opmerking van een lezer heb ik de volgende wijziging toegevoegd aan mijn oorspronkelijke bericht.

De keuringsartsen van tegenwoordig hebben de opleiding en de apparatuur om de precieze oorzaak van deze plotselinge sterfgevallen te onderzoeken. Had de overledene een coronaire hartziekte die leidde tot een acuut myocardinfarct? Of had de overledene myocarditis of littekens van een eerdere ontsteking die een fatale aritmie veroorzaakte?

Keuringsartsen kunnen ook kennis nemen van Baumeier et al., Intramyocardial Inflammation after COVID-19 Vaccination: An Endomyocardial Biopsy-Provence Case Series, 4.3 Histology, Immunohistochemistry, and Digital Imaging Analysis for detecting SARS-Co-V-2 spike protein in cardiac tissue.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Mijn vrienden sterven aan hartaanvallen appeared first on Frontnieuws.