Migranten nemen tankstation bij Parijs over

Het tafereel was nauwelijks voor te stellen. Verschillende personen met een migratieachtergrond (in Frankrijk bekend als “jongeren”) namen de controle in handen van een tankstation in Villiers-le-Bel en zorgden voor de distributie van brandstof in hun eigen voordeel, bericht Freewestmedia.com. Terwijl de buurtbewoners zich vrij mochten bevoorraden, kregen de anderen door de migranten gevulde jerrycans […] The post Migranten nemen tankstation bij Parijs over appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Migranten nemen tankstation bij Parijs over

Het tafereel was nauwelijks voor te stellen. Verschillende personen met een migratieachtergrond (in Frankrijk bekend als “jongeren”) namen de controle in handen van een tankstation in Villiers-le-Bel en zorgden voor de distributie van brandstof in hun eigen voordeel, bericht Freewestmedia.com.

Terwijl de buurtbewoners zich vrij mochten bevoorraden, kregen de anderen door de migranten gevulde jerrycans aangeboden, waarvan zij de prijs bepaalden. Sommige automobilisten die “hun diensten” weigerden, werden aangevallen en verzocht de rij te verlaten, meldt CNews. Sommigen werden zelfs met stenen bekogeld.

De politie werd gewaarschuwd en greep in. Een jongeman van ongeveer 20 jaar werd gearresteerd en in hechtenis genomen. De brandstofcrisis in Frankrijk heeft geleid tot enorme rijen voor tankstations in het land. Drie van de zes raffinaderijen in Frankrijk zijn momenteel gesloten, als gevolg van stakingen van werknemers waardoor de productie met zestig procent is gedaald.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow