Deel 2: "Wat na de corona pandemie?"

Deel dit artikel

Deel 2: "Wat na de corona pandemie?"

Toen het corona virus haar aanwezigheid duidelijk maaktte, waren er in maart 2020 drastische maatregelen gesteld. Een volledige quarantaine waar enkel de supermarkten open waren. Wereldwijd werd dit beleid toegepast om de besmetting van het virus te minimaliseren.

Het bleek erg logisch en wetenschappelijk totdat de maatregelen maanden later nog altijd werden toegepast. Er was geen reden meer om gezonde mensen hun vrijheden te beperken.
In het begin van deze periode kwamen er erg veel theorieën over deze situatie. Het werd door veel mensen met een korrelzout genomen. Op een gegeven moment kwamen er meer en meer complottheorieën uit. Klaus Schwab zijn naam werd bekender, politici die duidelijk achter het CST beleid staan..

In het bijzonder is de samenwerking met andere landen gestimuleerd door een herkenbare economische organisatie, 'het World Economic Forum'. De meeste politiekers, ministers en presidenten die achter het Covid beleid staan, strijden tegen parlementsleden die géén lid zijn van het World Economic Forum.
In welke crisis zitten wij juist?
We zitten niet enkel in een economische  maar ook in een maatschappelijk crisis. Wie de ideologie van de COVID maatregelen niet respecteert heeft serieuze consequenties. Niet enkel het betalen van boetes maar ook verlies van jobs, familiale en persoonlijke relaties, hoop in de toekomst.


Ik ben persoonlijk met erg veel mensen in contact gekomen die hun eigen mening openlijk uitspreken, dit nam ik op om er nadien mijn eigen conclusie van te maken. "We zitten in een geestesoorlog."


Een oorlog die onze menselijke psyche bombardeert, ons uit elkaar drijft. Door de logica te volgen dat er duizenden Covid slachtoffers zijn geweest, is het prioriteit voor velen om deze maatregelen met hart en ziel na te streven. De beelden dat de mensen aan de beademing zaten in het drukke IC, zorgt voor veel oplettendheid bij de burgers. Deze oplettendheid zorgt nog wel eens voor wat spanning met de medemens die de maatregelen niet au serieus meer neemt.


Zitten wij in een illusie?


De spanning die wordt gemotiveerd vanuit de mainstream media is enkel van de mainstream media en behoort niet zozeer tot de realiteit waar wij in leven. Daarom vind ik het van grootste belang dat alternatieve mediagroepen genoeg ruimte krijgen in verhouding met de grote mediagroepen. Dit machtsspel wordt geleidt door de communicatie die de burgers krijgen vanuit de mainstream media, hun grootste wapen.

Door de jaren heen ben ik mezelf meer gaan filosoferen betreffende onze gedachten en identificatie met onszelf. Mijn conclusie was dat er bij mij van jongs af aan al gedachten en overtuigingen zijn ingepompt. Mijn cruise control stond op totdat ik besefte dat simpele gedachten ons leven maaktten en begon ik mijzelf opnieuw te ontwerpen. Ik wilde mij niet zozeer beperken door mijn gedachten die ook losgelaten konden worden. Dat hoofdstuk van mijn leven was een achtbaan weliswaar. Wat ik wil duidelijk maken hiermee, is dat de oplossing zich sneller voordoet als we het probleem laten zijn zoals ze is; richten op hetgeen wat groeit, waar je iets aan hebt.

Hoe gaan we nu verder met onze maatschappij?


Wij mogen onder ogen zien dat de COVID pandemie gebruikt werd in het voordeel van een grote organisatie zoals het WEF. Wij mogen vragen stellen wat nu juist de bedoeling was, waarom Klaus Schwab in de zomer van 2020 opeens trots op het wereldse nieuws zijn boodschap deeldde.
We mogen vragen stellen aan de politiekers die achter het CST beleid stonden, willen wij hen laten regeren over onze toekomst?
Hebben wij de ware aard gezien van onze politici? Leven wij in een tijd van openbaring?
Als wij ons verantwoordelijk stellen voor de toekomst van onze kinderen, dan mogen wij stappen ondernemen.
Geld wordt gedrukt volgens een filosofie van grote economen.

Wat nu als we geld konden besteden aan iedereen zodat ze gezond en wel kunnen leven; werken aan hun talenten?
Wat als wereldvrede sneller is opgelost als we het geldprobleem aanpakken? Wat nu als ieder land zich even moeit met zich eigen en eerlijke zaken doet met andere landen?
Wat nu als we ons leven mogen baseren op ons eigen gevoel en niet die van politiekers, invloedrijke mensen, reclame et cetera?
Wat nu als we het systeem rustiger maken, zou de wereld dan ook rustiger worden?
Hebben wereldleiders laten zien wat ze met de wereld willen en de mensen die erop leven?


Ik geloof dat dit het moment is om te beseffen dat geloven in een UTOPIE enkel als hopeloos wordt beschouwd omdat wij leven in een droom van iemand anders.
Een droom van het EGO.

Zoals ik in deel 1 "Wat na de corona pandemie?" aangaf, was de periode van 2020-2022 de sluier die afging van de echte wereld achter een systeem waarin wij al eeuwenlang oorlog en verdeeldheid zaaien.

"Gaan we het gezicht van de duivel zien?"

Volg de reeks van Armakye tot en met 4 februari over: "Wat na de corona pandemie?".
Lees mee en laat jezelf inspireren wat we samen kunnen doen als corona niet meer zo gevaarlijk wordt.