Meer tekenen van de naderende storm

Vandaag zal ik, zoals ik vaak doe, een paar krantenkoppen noemen en bij elk daarvan wat commentaar geven, schrijft Andrei. Daar gaan we dan: Biden ‘verontwaardigd’ over Russische zet: of we het nu hebben over de werkelijke, echte Biden, of de collectieve “Biden” maakt geen verschil: de Engelsen gebruikten de graanovereenkomst om Rusland aan te vallen […] The post Meer tekenen van de naderende storm appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Meer tekenen van de naderende storm

Vandaag zal ik, zoals ik vaak doe, een paar krantenkoppen noemen en bij elk daarvan wat commentaar geven, schrijft Andrei.

Daar gaan we dan:

 • Biden ‘verontwaardigd’ over Russische zet: of we het nu hebben over de werkelijke, echte Biden, of de collectieve “Biden” maakt geen verschil: de Engelsen gebruikten de graanovereenkomst om Rusland aan te vallen en Biden is verontwaardigd over het feit dat Rusland hier een probleem mee had. Je moet het ze nageven: westerse leiders zijn de meest verbazingwekkende hypocrieten in de geschiedenis. Het is niet eens dat ze geen moreel kompas hebben, het is erger dan dat: hun morele kompas wijst recht op het pure kwaad.
 • Biden adjudant spreekt van “een laatste waarschuwing”: en nee, de waarschuwing is niet gericht aan Rusland, China, Iran, de DVK of UFO’s. Het is een waarschuwing aan het volk van de VS “je kunt maar beter juist stemmen of anders…”.
 • Anti-Russische alliantie breekt nadat Japan besluit om in het Russische Sakhalin-1 energieproject te blijven: ik kan me zo ongeveer de afschuw voorstellen die de Japanse industrieleiders (die het land echt besturen) voelden toen de Hegemonie NS1/NS2 opblies en zij besloten dat zij niet het “volgende Duitsland” wilden zijn. Ze zeiden blijkbaar tegen oom Shmuel “zo sorry” en keerden snel terug naar de Russische energiemarkt. Beter laat dan nooit denk ik.
 • De VS, Frankrijk en Groot-Brittannië hebben de oproep van Rusland om “militair-biologische” activiteiten in Oekraïne te onderzoeken afgeslagen: oh jee, wat een verrassing! Om eerlijk te zijn is het logisch dat de VS hun veto hebben uitgesproken over deze resolutie van de Veiligheidsraad. Maar het is ontroerend om te zien hoe Frankrijk en Groot-Brittannië, beide Europese landen, GEEN onderzoek willen doen naar biolabs in Europa. Ik denk dat ze de VS echt, echt vertrouwen. Ik sta versteld van de ontaarde domheid van de EU-leiders.
 • Slechts één land steunt de VS in de VN-stemming over Cuba: dat “ene land” is natuurlijk Israël. Maar nee, de constante stijging van het “antisemitisme” wereldwijd die door de zionistische propaganda wordt gemeld, heeft daar absoluut niets mee te maken, noch met de situatie in Palestina, noch met de voortdurende daden van agressie die de zionistische entiteit dagelijks pleegt. Nee. Het is gewoon dat goyim inherent slecht zijn. Dat is alles.
 • Voormalige Pakistaanse premier neergeschoten in ‘moordaanslag’: dat krijg je als je pro-Russisch en pro-Chinees bent. Of zelfs als je wilt dat je land soeverein is. Dit is een “boodschap” van Oom Shmuel aan elke politieke leider die de AngloZionistische Hegemonie durft te trotseren.
 • Servië schiet drone neer: de Hegemonie heeft de Serviërs gewaarschuwd – gehoorzaam of anders. Blijkbaar hebben de Serviërs meer overtuiging nodig, vandaar de UAV-operaties. Het is vrij duidelijk dat de EU genoeg heeft van Servië en Hongarije – de EU-leiders waarschuwen zelfs voor “gevolgen”. Dat is “people power” aan het werk. Het probleem in Servië is niet het (nogal compradoristische) leiderschap, maar het volk dat ondanks alles een geest van verzet blijft handhaven. Zoals Brecht zou zeggen: het Servische volk heeft het vertrouwen in zijn leiders verloren en moet worden ontbonden en een ander volk in zijn plaats worden gekozen.
 • Standbeeld van Russische keizerin vernield in door haar gestichte stad: dat is een echt probleem voor de Ukronazi’s. Zij beweren dat Odessa een “Oekraïense stad” is, maar het werd gesticht door een Russische vorstin. Ik wed dat de Oekraïners “geïnspireerd” zullen raken door de “moed” van hun vrienden in de 3 dwergen en Oost-Europa en uiteindelijk ook dat standbeeld zullen neerhalen. Om, je weet wel, “Poetin een lesje te leren!”. Het winnen van “oorlogen tegen standbeelden” is het beste waartoe deze gedegenereerde en onbeschaafde schurken in staat zijn, zowel in de Oekraïne als in de VS!

Ik kan nog wel even doorgaan, maar ik denk dat de punten gemakkelijk te verbinden zijn. Er gebeuren drie dingen tegelijk:

 1. De leiders van de Hegemonie gaan door het lint en voelen zich erg geïsoleerd (zowel in eigen land als internationaal).
 2. De Hegemonie haalt uit, provoceert en bedreigt steeds meer landen (alsof een botsing met Rusland, China en Iran op hetzelfde moment nog niet genoeg was!)
 3. Rusland bereidt zich voor op meer grote escalaties, zowel in Oekraïne als internationaal.

Tot nu toe is de evacuatie van burgers tot minstens 15 km achter de contactlijn zinvol. Het lokale bestuur is zelfs verder weg geëvacueerd, buiten het bereik van de Amerikaanse HIMARS-systemen. Volgens kolonel Douglas MacGregor heeft Rusland zijn mobilisatie nu voltooid en is het klaar voor iets, maar niemand buiten de Russische regering weet wat (zoals het hoort, natuurlijk).

Er zijn ook steeds meer tekenen dat het VK in het vizier van het Kremlin is. Waarom het VK? Het is de zwakste schakel in de VS-UK-EU-NAVO-structuur: de Britse economie is in vrije val, het land wordt duidelijk geleid door een klasse van domme gedegenereerde narcisten en de Britse strijdkrachten zijn een lachertje. Maar HOE Rusland Londen precies zal laten boeten voor zijn oneindige arrogantie is voor iedereen een raadsel.

Ik denk dat de komende weken veel duidelijkheid zullen brengen in dit alles. En we weten zeker dat welke “actie” er ook plaatsvindt, deze zorgvuldig zal worden verpakt in de gebruikelijke PSYOPS, leugens, propagandapraatjes, enz. Ik heb het in het verleden al eens gedaan, maar ik wil een paar namen noemen van mensen die volgens mij de situatie begrijpen en de moeite waard zijn om naar te luisteren (in alfabetische volgorde):

Andrei Martjanov: https://smoothiex12.blogspot.com/
Bernhard: https://www.moonofalabama.org/
Big Serge: https://bigserge.substack.com/
Dmitri Orlov: http://www.cluborlov.com/
Douglas MacGregor: http://www.douglasmacgregor.com/
Gonzalo Lira: https://www.youtube.com/channel/UCa6Kdqw2zP6r0QnIxCAsUvw
Larry C Johnson: https://sonar21.com/
Pepe Escobar: https://vk.com/pepeasia of https://t.me/rocknrollgeopolitics

Er zijn natuurlijk nog veel meer goede bronnen, maar dit zijn de Engelstalige die ik regelmatig controleer voor informatie, analyse en commentaar. Dat betekent *niet* dat ik iemand “onderschrijf” of dat ik het eens ben met hun standpunten. Maar ik zou ze zeker “gezond verstand in een absoluut krankzinnige wereld” noemen en ik moedig u aan ze regelmatig te lezen, vooral wanneer de door PSYOPS veroorzaakte hysterie weer de kop opsteekt (en dat zal gebeuren, PSYOPS is alles wat de Hegemonie nog heeft).


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het westen is in Oekraïne in zijn eigen val gelopenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Meer tekenen van de naderende storm appeared first on Frontnieuws.