Medvedev stelt voor om hypersonische raketten bij Washington te parkeren

Dmitry Medvedev, de voormalige Russische president, premier en nu plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van Rusland, plaatste op 6 januari de volgende verklaring op Telegram, schrijft Kurt Nimmo. Het belangrijkste geschenk voor het nieuwe jaar met de munitielading van de Zircon raketten ging gisteren naar de kusten van de NAVO-landen. Het bereik ervan is 1.000 […] The post Medvedev stelt voor om hypersonische raketten bij Washington te parkeren appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Medvedev stelt voor om hypersonische raketten bij Washington te parkeren

Dmitry Medvedev, de voormalige Russische president, premier en nu plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van Rusland, plaatste op 6 januari de volgende verklaring op Telegram, schrijft Kurt Nimmo.

Het belangrijkste geschenk voor het nieuwe jaar met de munitielading van de Zircon raketten ging gisteren naar de kusten van de NAVO-landen. Het bereik ervan is 1.000 km (621,3 mijl) met hypersonische Mach 9 (negen keer de snelheid van het geluid) en de mogelijkheid om elke lading te gebruiken met een garantie om elke raketverdediging te overwinnen. Laat het ergens 100 mijl van de kust staan, dichter bij de Potomac River. Verheug u dus! Het zal iedereen tot rede brengen die een directe bedreiging vormt voor Rusland en onze bondgenoten.

Jij en je handlangers die onze mensen doden, zullen nooit vergeven worden. Wij zullen jullie toespreken in de taal van de macht, want anders begrijpen jullie het niet. En we zullen nog meer moderne wapens produceren. Om het Nazi-gespuis dat jullie in de XXI eeuw hebben voortgebracht ermee te hameren. Om wraak te nemen op elke crimineel voor elke vermoorde burger van ons land.

Vladimir Poetin heeft woensdag het fregat Admiral Gorshkov ingezet. Het is bewapend met hypersonische Zircon-raketten (3M22 Tsirkon). Admiraal Gorshkov zal “een transoceanische cruise maken in een show van kracht nu de spanningen met het Westen escaleren door de oorlog in Oekraïne,” aldus de LA Times.

De nieuwste versie van de Zircon-raket kan met een snelheid van Mach 8, ongeveer 12.000 km per uur, op een doel afvliegen en is naar verluidt niet te stoppen.

Het parkeren van hypersonische raketten op 100 mijl (160 km)van de Potomac, die door DC stroomt, is een duidelijke waarschuwing dat Rusland de neoliberale orde kan treffen waar het pijn doet.

Medvedev neemt geen blad voor de mond. Hij vertelt ons, in door Poetin vermeden taal, wat hij vindt van de Amerikaanse regering en haar voortdurende toepassing van de Wolfowitz-doctrine, dat wil zeggen, de overtuiging dat alle concurrenten moeten worden aangepakt en vernietigd als zij blijk geven van onverzettelijkheid of verzet. Concurrenten zullen worden uitgeschakeld, zoals Slobodan Milošević, Saddam Hoessein en Moammar Gadaffi werden uitgeschakeld.

Uit Medvedevs Telegraph-account:

De Verenigde Staten geven tientallen miljarden uit aan de oorlog in Oekraïne, leveren op gigantische schaal hun wapens en roeien duizenden mensen uit met andermans handen. Dit is schandalig cynisme in de beste tradities van de nazi’s. Ja, in feite zijn de hufters, die zulke onzinnigheden begaan, de ware erfgenamen van Reichspropagandaminister Josef Goebbels. Alleen heeft deze doodgeboren nonsens op niemand effect. En het antwoord erop krijgt u niet in officiële stilte.

Inderdaad, de hele propagandacampagne van de USG is gebaseerd op Goebbels, en op de Grote Leugen die Hitler formuleerde in zijn memoires “Mein Kampf,” geschreven terwijl hij in de gevangenis zat na een mislukte staatsgreep, een putsch. Hitler wist dat wanneer een Grote Leugen keer op keer wordt herhaald, dag na dag, week na week, het publiek hem uiteindelijk als de werkelijkheid accepteert.

De Grote Leugen van de Amerikaanse regering stelt Rusland voor als verliezer in Oekraïne. Maar volgens journalisten ter plaatse in Oost-Oekraïne (en niet bedrijfsjournalisten in hotels in Kiev) is het Oekraïne dat een slow-motion nederlaag lijdt, waarbij tienduizenden van zijn soldaten worden opgegeten door voortdurende Russische beschietingen. De strategische terugtrekking van Rusland uit Kherson en Lyman wordt afgeschilderd als een epische nederlaag, een wending in de oorlog die uiteindelijk de Russische Federatie zal verscheuren.

Het doel van de heersende mondiale elite is om de opkomst van alle concurrenten te voorkomen, zoals staat in de Wolfowitz Doctrine, officieel getiteld “Defense Planning Guidance for the 1994-99 fiscal years“, die in 1992 onder leiding van Dick Cheney werd geformuleerd. Het werd uiteindelijk bekend als de Bush Doctrine. De uitgangspunten van deze doctrine worden nu gebruikt om Rusland, dat samen met China als een belangrijke concurrent wordt beschouwd, te “verzwakken“.

Medvedev weet dit. Poetin weet dit. De meeste Amerikanen weten hier niets van, dankzij de eindeloze propaganda. De Grote Leugen bedrijfsmedia voeden hen met fantasieën, waarin wordt gewaarschuwd dat Rusland vastbesloten is het Sovjetrijk te herstellen.

Deze onzin wordt verspreid door de voormalige ambassadeur in Rusland en adjunct-secretaris-generaal van de NAVO, Alexander Vershbow, die zei: “Poetin wil het Russische rijk herbouwen als zijn nalatenschap… We moeten uitzoeken of hij kan worden tegengehouden.”

Dit verzonnen excuus is niets anders dan een bestaansreden voor het voortbestaan van de NAVO. Zonder een gefabriceerde of werkelijke dreiging heeft de NAVO geen excuus om te blijven bestaan. De NAVO is een instrument voor de vernietiging van doelstaten – Afghanistan, Irak, Koeweit, Bosnië-Herzegovina, Servië, Kosovo, Somalië en Libië. Zij heeft niets te maken met de veiligheid van Europa en zeker niet met de veiligheid van Amerika.

Het onwaarschijnlijke vooruitzicht dat onstuitbare Zircon-raketten DC zullen treffen, zal door de regering van de VS worden uitgebuit om haar propagandacampagne te bevorderen en angst in te boezemen bij een kneedbaar publiek. Het feit dat de Amerikaanse regering de nucleaire onderzeeër USS New Mexico – bewapend met Tomahawk-kruisraketten – naar de Russische territoriale wateren heeft gestuurd, wordt niet vermeld.

“Momenteel bevindt de nucleaire onderzeeër USS New Mexico zich op ongeveer 500 km van de Russische territoriale grens en zal deze afstand snel verkleinen”, meldde DefenceNews een maand voor de Russische SMO.

Block V Virginia-klasse onderzeeërs kunnen 40 kruisraketten meenemen, waardoor de VS omgebouwde Ohio-klasse nucleaire onderzeeërs kunnen terugtrekken, om het tekort aan langeafstandsraketvuurkracht in de “supermachtcompetitie” met Rusland en China op te vangen.

Daarnaast is het schip ook uitgerust met 4 torpedobuizen van 533 mm, compatibel met Mk 48 zware torpedo’s of AGM-84 Harpoon antischipraketten…

De Wolfowitz Doctrine, en de hegemoniale ontwerpen van wijlen Zbigniew Brzezinski, maken het meer dan duidelijk – de Amerikaanse regering duldt geen concurrentie voor invloed en middelen, en zal oorlog voeren om het vermogen te behouden om mensen te doden in landen die de neoliberale plunder- en roofagenda afwijzen.

Het lijkt er steeds meer op dat die inspanning zal resulteren in WOIII, de laatste oorlog die eindigt in een nucleaire winter, en het uitsterven van alle levende wezens.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Bijbelse verwijzingen door Medvedev: “Wij zullen onze vijanden naar het eeuwige vuur van Gehenna sturen – Wij horen de woorden van de Schepper en gehoorzamen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Medvedev stelt voor om hypersonische raketten bij Washington te parkeren appeared first on Frontnieuws.