Media Blackout: ‘Grote hoeveelheid onwelwordingen’ tijdens marathon Amsterdam

Afgelopen zondag vond in Nederland de Amsterdam Marathon plaats. Tijdens de marathon gebeurde er iets opmerkelijks, meldt de Nederlandse media NineForNews.nl. De verkeerspolitie in Den Haag moest met spoed assistentie verlenen aan de eenheid Amsterdam “vanwege een grote hoeveelheid onwelwordingen”, melden de autoriteiten, schrijft Rairfoundation.com. Motorrijders moesten zes ambulances uit andere regio’s begeleiden naar ziekenhuizen […] The post Media Blackout: ‘Grote hoeveelheid onwelwordingen’ tijdens marathon Amsterdam appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Media Blackout: ‘Grote hoeveelheid onwelwordingen’ tijdens marathon Amsterdam

Afgelopen zondag vond in Nederland de Amsterdam Marathon plaats. Tijdens de marathon gebeurde er iets opmerkelijks, meldt de Nederlandse media NineForNews.nl. De verkeerspolitie in Den Haag moest met spoed assistentie verlenen aan de eenheid Amsterdam “vanwege een grote hoeveelheid onwelwordingen”, melden de autoriteiten, schrijft Rairfoundation.com.

Motorrijders moesten zes ambulances uit andere regio’s begeleiden naar ziekenhuizen in Amsterdam.

“Wij hopen dat het inmiddels weer wat beter gaat met de atleten,” schreef de politie op Twitter. Iemand reageerde: “Mijn vriendin was één van de helpers bij de marathon van Amsterdam en zag minstens drie mensen gereanimeerd worden en velen afgevoerd worden. Maar dat heeft natuurlijk niets met de gifprikken te maken hoor.”

In juni 2022 had Nederland minstens 35.567.728 doses van de controversiële Covid-“vaccins” toegediend. Ervan uitgaande dat elke persoon twee doses nodig heeft, is dat genoeg om ongeveer 102,6% van de bevolking van het land te hebben gevaccineerd.

Incidentie veel hoger

Neuroloog Jan Bonte merkt ook dat er tijdens hardloopwedstrijden en marathons ineens meerdere reanimaties plaatsvinden. “Ik wil van deze mensen de vaccinatiestatus, de duur sinds de vaccinatie, en zo mogelijk pathologisch onderzoek. Het kan niet anders,” zegt Bonte.

Er is onderzoek gedaan naar de incidentie van hartstilstand tijdens marathons. De neuroloog merkt op dat de incidentie nu veel hoger is dan normaal.

Denk ik dat er iets mis is?

“Maar verder weet ik niets: niets over de vaccinatiestatus, niets over de oorzaak voor reanimatie, en ik heb geen enkel bewijs dat vaccinatie de oorzaak is,” benadrukt Bonte. “En in deze overspannen situatie wil ik gewoon het harde bewijs geleverd zien.”

“Of ik denk dat er iets aan de hand is? Zeker,” vervolgt hij.

Begin oktober werden drie mensen onwel in de Singelloop in Breda. Helaas moesten alle drie de personen gereanimeerd worden. Een woordvoerder van het evenement maakte niet bekend hoe het met de mensen gaat. Volgens hem waren de hulpdiensten snel ter plaatse en hebben zij adequaat gehandeld. Hij spreekt er vol lof over.

Incidenten met “fitte en gezonde sporters”

Zoals eerder gemeld op RAIR, is er een epidemie van “fitte en gezonde sporters” die op mysterieuze wijze door “onbekende oorzaken” doodvallen of, onder andere, lijden aan hartcomplicatiesna het ontvangen van de experimentele Covid “vaccins.”

Op 13 oktober 2022 overleed de beroemde bodybuilder Doug Brignole “onverwacht en plotseling” op 62-jarige leeftijd. De populaire bodybuilder en beroemde fitnessauteur was ook een publieksspreker. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Hij was echter een groot voorstander en pleitbezorger van de Covid “vaccins” (zie Frontnieuws “Degenen die denken dat het vaccin mensen doodt, kunnen mij als proefkonijn gebruiken” – Bodybuilding-icoon en auteur Doug Brignole overlijdt op 63-jarige leeftijd).

Eind september meldde Arizona Cardinals All-World defensive end J.J. Watt dat zijn hart in “A-Fib,” of atriale fibrillatie, was gegaan en weer in het ritme geschokt moest worden.

Enkele weken geleden overleed een 21-jarige senior voetballer van de pro-vaccinatie Ouachita Baptist University (OBU) “plotseling en onververwacht” nadat hij op zondagochtend in elkaar was gezakt. Toch hielp Clark Yarbrough, de schijnbaar gezonde atleet op het hoogtepunt van zijn voetbalcarrière, de donderdag ervoor zijn team naar de overwinning tegen Oklahoma Baptist in Oklahoma.

In Canada vond onlangs een tragische dood plaats toen een 19-jarige hockeycaptain, Eli Palfreyman, halverwege de wedstrijd in elkaar zakte en overleed.

Op 23 augustus 2022 vond een andere zogenaamde “onverklaarbare” en “plotselinge” dood van een topsporter op tragische wijze plaats. Rob Wardell, een 37-jarige Schotse pro-atleet-mountainbiker, stierf in zijn slaap na een hartstilstand. Toch won Rob twee dagen daarvoor tegen de verwachtingen in de elite mannen titel op de Schotse MTB XC kampioenschappen.

Tijdens een recente uitzending van GB News ging commentator Mark Steyn in op de vele sterfgevallen van gezonde atleten die zijn “ingeënt” in het wielrennen, rugby, voetbal, boksen en vele andere sporten:

Bekijk de onderstaande video waarin wordt gesproken over “gevaccineerde atleten in topconditie die instorten”:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wie zal voor deze verwoesting verantwoordelijk worden gehouden?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Media Blackout: ‘Grote hoeveelheid onwelwordingen’ tijdens marathon Amsterdam appeared first on Frontnieuws.