“Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe”

Analisten van het Duitse ministerie van Defensie denken dat Rusland in april 2023 een nieuwe aanval op Oekraïne zal uitvoeren. Immers, zoals de Russen zelf toegeven, heeft het enorme front in Oekraïne de afgelopen weken een “stabilisatie” ondergaan, dingen die niet lijken te veranderen, in ieder geval totdat we de winter achter de rug hebben, […] The post “Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

“Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe”

Analisten van het Duitse ministerie van Defensie denken dat Rusland in april 2023 een nieuwe aanval op Oekraïne zal uitvoeren.

Immers, zoals de Russen zelf toegeven, heeft het enorme front in Oekraïne de afgelopen weken een “stabilisatie” ondergaan, dingen die niet lijken te veranderen, in ieder geval totdat we de winter achter de rug hebben, schrijft WarNews24/7.

Volgens het Duitse ministerie van Defensie zijn er twee mogelijke scenario’s voor de toekomstige campagne:

  • In april wordt een grootschalig offensief van de strijdkrachten van de Russische Federatie gelanceerd, met als doel de administratieve grenzen van de Volksrepublieken Donetsk en Lugansk te bereiken.

Tegelijkertijd verzamelt Wit-Rusland ongeveer 10.000 troepen aan de grens met Oekraïne, waardoor het Oekraïense bestuur gedwongen wordt een deel van zijn troepen naar het noorden van het land te verplaatsen.

  • Russische troepen zullen samen met de strijdkrachten van Belarus een offensief op twee fronten lanceren: de strijdkrachten van de Russische Federatie zullen Donbass aanvallen en de strijdkrachten van de Republiek Belarus zullen in de richting van Kiev aanvallen.

Als de operatie slaagt, zal het volgende doel zijn de westgrens van Oekraïne te bereiken om de kanalen voor de levering van wapens en militaire uitrusting aan Oekraïne vanuit het buitenland te blokkeren. Tegelijkertijd trekken Russische troepen Transnistrië binnen.

Opgemerkt zij dat voor de westerse denktank en militaire analisten van het ministerie van Defensie de datum “april 2023” voor het eerst verschijnt.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat voor soort Westerse mensen wapperen met een Oekraïense vlag?Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post “Massale Russische aanval op komst” volgens de Duitsers – Wat is de “magische” datum? “Ze plannen de grootste aanval tot nu toe” appeared first on Frontnieuws.