Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes

De mainstream media lijken wanhopig te zoeken naar redenen waarom jonge, voorheen gezonde mensen instorten en sterven. Van tuinieren en douchen tot plotselinge dood door vreugde: de nieuwe doodsoorzaken zijn legio. Het narratief is eenvoudig: het dagelijks leven is levensgevaarlijk – alleen de vaccinaties zijn dat niet. De Britse Telegraph heeft nu videospelletjes aangewezen als […] The post Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Mainstream media: Niet vaccinaties veroorzaken hartaanvallen bij kinderen, maar videospelletjes

De mainstream media lijken wanhopig te zoeken naar redenen waarom jonge, voorheen gezonde mensen instorten en sterven. Van tuinieren en douchen tot plotselinge dood door vreugde: de nieuwe doodsoorzaken zijn legio. Het narratief is eenvoudig: het dagelijks leven is levensgevaarlijk – alleen de vaccinaties zijn dat niet. De Britse Telegraph heeft nu videospelletjes aangewezen als nieuwe verklaring voor onverklaarbare sterfgevallen bij kinderen, bericht Report24.news.

Onder de titel “Videogames kunnen hartaanvallen bij kinderen veroorzaken” wordt besproken hoe miljoenen mensen alleen al in het Verenigd Koninkrijk lijden aan aangeboren hartaandoeningen die vaak volledig onopgemerkt blijven. Niet gediagnosticeerde hartritmestoornissen zouden vooral sporters de das omdoen, maar Australische wetenschappers hebben nu ontdekt dat het spelen van een spannend videospel al voldoende kan zijn om een kind te doden. Naar verluidt heeft een analyse 22 gevallen aan het licht gebracht waarin het spelen van een videospel tot bewusteloosheid bij kinderen heeft geleid. Multiplayer-oorlogsspellen zouden bijzonder gevaarlijk zijn. Een co-auteur van het artikel, Christian Turner, toonde zich geschokt door de bevinding dat videospelletjes geen “veilig” alternatief zijn voor sportactiviteiten.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow