Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”

God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat de leiders van het WEF “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen. Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de […] The post Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten”

God is dood, volgens het World Economic Forum, dat ook heeft verklaard dat “Jezus nepnieuws is” en dat de leiders van het WEF “goddelijke krachten hebben verworven” om over de mensheid te heersen.

Volgens het WEF is er een nieuwe wereldgodsdienst gekomen die de hele mensheid verenigt in het aanbidden van het altaar van de klimaatwetenschap, het technocommunisme en de eugenetica.

Als u het moeilijk te geloven vindt dat het WEF van Klaus Schwab zo ver zou gaan, hebt u duidelijk niet gelet op de ontwikkelingen van de laatste tijd.

Klaus Schwab’s rechterhand Noah Yuval Harari heeft aangekondigd dat het WEF zo succesvol is geweest in zijn plannen dat het “goddelijke krachten verwerft” van “schepping en vernietiging”. Daar houdt de godslastering niet op. Harari belooft ook dat het WEF mensen in goden zal veranderen.

Het WEF staat ook steeds vijandiger tegenover het christendom en de grote religies. Als je een beetje tussen de regels door leest, is het duidelijk dat het WEF bewust probeert Jezus te verdringen.

Volgens het WEF is Jezus nepnieuws, is God dood en heeft u geen ziel. U bent een “hackbaar dier” dat geen vrije wil heeft.

Het World Economic Forum infiltreert al tientallen jaren stilletjes in democratisch gekozen regeringen, dringt kabinetten binnen en oefent vanuit de wandelgangen van Schwab’s Zwitserse schuilplaats in Davos een buitensporige invloed uit op de wereld.

Deze tirannen zijn nu arrogant geworden en zeker van hun eigen succes dat ze zich niet langer in de schaduw verschuilen en trekken niet langer aan de touwtjes van achter het gordijn.

Volgens Schwab is het zijn rol om de “transformatie” van de wereld in de huidige periode vorm te geven. En zoals te verwachten bewondert hij het Chinese systeem van autoritaire staatscontrole.

Met wereldleiders en kabinetten stevig onder hun controle is de westerse democratie gedecimeerd. Het Canada van Trudeau is een woestenij van autoritaire controle geworden. Het Nieuw-Zeeland van Jacinta Ardern wordt aantoonbaar nog strakker gecontroleerd door de technocraten van Davos.

Waarom zouden ze ons en onze mensenrechten en grondwettelijke rechten respecteren als ze ons zien als “hackbare dieren” die niet in staat zijn tot vrij denken?

Kijk naar Brazilië voor een glimp van de toekomst. De aanhangers van president Bolsonaro protesteren tegen de volgens hen volstrekt oneerlijke en corrupte verkiezingen. Lula, de favoriet van het WEF, die nog niet eens in functie is, heeft het draaiboek van Klaus Schwab al in praktijk gebracht door de bankrekeningen van demonstranten te bevriezen in een ijzingwekkend optreden tegen de vrijheid van meningsuiting en het recht om vreedzaam te protesteren.

Eerst Canada, nu Brazilië. Nu de Verenigde Staten?

De Franse miljardair Philippe Argillier beweert dat hij vier databanken heeft die 38 personen zullen ontmaskeren die de hele wereld controleren en de “schaduwregering” leiden. Bill Gates, die geen introductie nodig heeft, is een van die 38 ongekozen individuen die het dagelijks leven van 8 miljard mensen controleren.

Volgens Argillier kan hij bewijzen dat de regering Biden directe orders krijgt van deze schaduwregering.

Als u een voorproefje wilt van de toekomst onder deze schaduwregering, is het de moeite waard aandacht te besteden aan de laatste aankondiging van Bill Gates. Gates heeft een geschiedenis van voor god spelen. Robert F. Kennedy waarschuwde ons jaren geleden al voor deze eigenschap in de psychologie van Gates.

Volgens Kennedy Jr. voert de Wereldgezondheidsorganisatie “wereldwijde sociale en medische experimenten uit” in overeenstemming met de visie van hun megadonor Bill Gates en zijn “religieuze geloof dat hij technologie (vaccins en GGO-landbouw) kan gebruiken om hem de redder van de hele mensheid te maken.”

“Gates’ strategie om de WHO [Wereldgezondheidsorganisatie] te kopen en de controle over Amerikaanse gezondheidsfunctionarissen zoals Tony Fauci & Deborah Birx te kopen” betekent dat de medeoprichter van Microsoft nu “het wereldwijde gezondheidsbeleid kan dicteren dat 7 miljard mensen treft en de meest intieme details van ons leven kan controleren,” zei Kennedy Jr. op zijn Instagram-pagina.

Vorige week nog werd Gates, in zijn rol als valse redder, betrapt op het vertellen van wereldleiders dat het tijd is voor death panels om te beslissen wie het recht heeft om te leven en te sterven.

Natuurlijk hebben Gates’ “death panels” alles te maken met de obsessie van de globalistische elite voor ontvolking. Dit is de wrede, zielloze wereld die Gates en de schaduwregering van het World Economic Forum vastbesloten zijn uit te rollen als onderdeel van hun Grote Reset. We kunnen niet toestaan dat hun kwaadaardige religie het nieuwe normaal wordt.

Bekijk de video hieronder voor een diepere duik in deze plannen. Gewaarschuwd is gewaarschuwd.

Als u begrijpt hoe belangrijk deze video’s zijn om de massa’s te informeren over de schaduwregering en de kwade agenda van de elite, like dan deze video’s en abonneer u op het kanaal om ons te helpen deze inhoud te blijven produceren en zoveel mogelijk mensen te waarschuwen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje.

Via The People’s Voice.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Bill Gates vertelt G20-wereldleiders dat binnenkort “Doodjury’s” nodig zullen zijnVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Klaus Schwab: “God is dood” en het WEF “Verwerft goddelijke krachten” appeared first on Frontnieuws.