KIJK: WEF-sprekers maken grappen over ontvolking

In een virale video die circuleert op Twitter, zegt WEF-spreker J. Carl Ganter tegen Jagadish “Jaggi” Vasudev dat er een “gevoel van opluchting” was over Vasudevs “openhartigheid” tijdens een WEF-sessie, omdat hij vrijuit sprak over een onderwerp dat anderen niet graag ter sprake brengen – voornamelijk ontvolking, bericht Thecountersignal.com. “Dat is mijn probleem, altijd,” antwoordt […] The post KIJK: WEF-sprekers maken grappen over ontvolking appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

KIJK: WEF-sprekers maken grappen over ontvolking

In een virale video die circuleert op Twitter, zegt WEF-spreker J. Carl Ganter tegen Jagadish “Jaggi” Vasudev dat er een “gevoel van opluchting” was over Vasudevs “openhartigheid” tijdens een WEF-sessie, omdat hij vrijuit sprak over een onderwerp dat anderen niet graag ter sprake brengen – voornamelijk ontvolking, bericht Thecountersignal.com.

“Dat is mijn probleem, altijd,” antwoordt Vasudev. “Alle religieuze groepen zijn tegen mij omdat ik het over bevolking heb.”

“Zij willen meer zielen; ik wil er minder op de planeet,” voegt Vasudev eraan toe voordat beide mannen in lachen uitbarsten.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow