Kijk: Meervoudig gevaccineerde “#vaxxedtothemax” advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting

Een Canadese regeringsadvocaat is woensdag plotseling ingestort. Dit gebeurde in het gebouw van Library and Archives Canada in de hoofdstad Ottawa. De advocaat, Gabriel Poliquin, woonde een hoorzitting bij over het gebruik van de Emergency Powers Act om een einde te maken aan de protesten van vrachtwagenchauffeurs. Poliquin probeerde nog een waterfles te openen, waarna […] The post Kijk: Meervoudig gevaccineerde “#vaxxedtothemax” advocaat stort plotseling in tijdens hoorzitting appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Een Canadese regeringsadvocaat is woensdag plotseling ingestort. Dit gebeurde in het gebouw van Library and Archives Canada in de hoofdstad Ottawa.

De advocaat, Gabriel Poliquin, woonde een hoorzitting bij over het gebruik van de Emergency Powers Act om een einde te maken aan de protesten van vrachtwagenchauffeurs.

Poliquin probeerde nog een waterfles te openen, waarna hij in elkaar zakte en op de grond viel.

Backup:

Poliquin werd verzorgd door reddingswerkers. Zijn toestand is niet bekend. De advocaat werd op een brancard afgevoerd. Hij zat rechtop en was bij bewustzijn, meldt de Toronto Star.

Uit berichten die Poliquin op social media plaatste, blijkt dat hij meerdere Covid-vaccinaties heeft gehad. In een tweet gebruikte hij de hashtag #vaxxedtothemax.

Poliquin ontving het vaccin van AstraZeneca, dat sinds vorig jaar niet meer wordt toegediend in de provincies Alberta en Ontario vanwege het risico op bloedstolsels.

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow