Karma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties

Ondanks het feit dat zij de serums op het hoogtepunt van de covid-saga agressief pushte, heeft de voormalige voorzitster van de Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, onlangs bekend dat de covid-“vaccins” de gezondheid van haar en haar partner hebben verwoest, schrijft Ethan Huff. Phelps zegt dat de bijwerkingen die zij en haar partner ondervonden […] The post Karma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Karma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties

Ondanks het feit dat zij de serums op het hoogtepunt van de covid-saga agressief pushte, heeft de voormalige voorzitster van de Australian Medical Association, Dr. Kerryn Phelps, onlangs bekend dat de covid-“vaccins” de gezondheid van haar en haar partner hebben verwoest, schrijft Ethan Huff.

Phelps zegt dat de bijwerkingen die zij en haar partner ondervonden na de prikken “verwoestend” waren. Sommige waren van korte duur, andere hielden tot op de dag van vandaag aan, waarbij de twee ernstige verwondingen overhielden die misschien nooit zullen verdwijnen, hoe lang ze ook wachten en hopen op genezing.

Phelps heeft in talrijke interviews over de kwestie gesproken, en de bevoegde autoriteiten geschreven over de negatieve ervaringen van haar en haar partner. Phelps benadrukte in vrijwel alle interviews dat bijna niemand van binnenuit bereid is de olifant in de kamer aan te kaarten uit angst voor terugslag.

“Dit is een kwestie waarvan ik uit de eerste hand getuige ben geweest met mijn vrouw, die binnen enkele minuten een ernstige neurologische reactie kreeg op haar eerste Pfizer-vaccin, waaronder een brandend gezicht en tandvlees, paresthesie en gevoelloze handen en voeten, terwijl zij ten tijde van de immunisatie onder observatie stond van mijzelf, een andere arts en een geregistreerde verpleegster”, schreef Phelps in een bijdrage aan het Long Covid-onderzoek van het Parlement.

“Anderhalf jaar later zie ik nog steeds de verwoestende effecten, met de toevoeging van vermoeidheid en bijkomende neurologische symptomen, waaronder zenuwpijnen, een veranderd reukvermogen, visuele stoornissen en ontstekingen aan het spierskelet. De diagnose en de oorzaak zijn bevestigd door verschillende specialisten die mij hebben verteld dat zij ‘veel’ patiënten in een soortgelijke situatie hebben gezien.”

Massale onderrapportage, voegde Phelps eraan toe, heeft het voor het grote publiek moeilijk gemaakt om een duidelijk beeld te krijgen van de ernstige risico’s die gepaard gaan met het krijgen van injecties. Het heersende narratief is dat de injecties “veilig en effectief” zijn, en dat slechts een paar mensen hier en daar ziek worden of gewond raken – maar dat is niet waar.

“Ik heb CT longangiogram, ECG, bloedonderzoek, hartechogram, transthoracale cardiale stressecho, Holter monitor, bloeddrukbewaking en autonome testen gehad,” voegde Phelps toe over wat zij meemaakte na het krijgen van haar tweede dosis Pfizer in juli 2021.

“In mijn geval resulteerde het letsel in dysautonomie met intermitterende koorts en cardiovasculaire gevolgen waaronder ademnood, ongepaste sinus tachycardie en bloeddrukschommelingen.”

Weinigen in de regering zijn moedig of eervol genoeg om het covid prik-schandaal aan te pakken

Phelps zegt dat ze dit allemaal heeft gemeld aan de Therapeutic Goods Administration (TGA), het Australische equivalent van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), maar dat de overheidsinstantie “nooit actie heeft ondernomen.” Phelps heeft ook gesproken met andere artsen “die zelf een ernstige en aanhoudende bijwerking hebben meegemaakt”, maar dat “vaccinschade een onderwerp is waarover weinigen in de medische wereld hebben willen praten.”

“Regelgevers van de medische beroepsgroep hebben de publieke discussie over bijwerkingen na vaccinatie gecensureerd, met dreigementen aan artsen om geen publieke uitspraken te doen over iets dat ‘de uitrol van de vaccins door de overheid zou kunnen ondermijnen’ of het risico lopen van schorsing of verlies van hun registratie,” zo wordt Phelps verder geciteerd.

Het enige waar de Australische regering om lijkt te geven is het zo snel mogelijk injecteren van zoveel mogelijk mensen. En terwijl de waarheid over de gezondheidsrisico’s zich begint te verspreiden, is het voor het grote publiek niet zo duidelijk hoe vaak deze dodelijke bijwerkingen werkelijk voorkomen.

“Dit komt deels door onderrapportage en gebrek aan onderkenning,” vertelde Phelps aan de media.

Natural News:

Vergeet niet dat Dr. Phelps de medische politiestaat in Australië heeft helpen opbouwen, en zij heeft vaccins, maskers en lockdowns gepromoot. Ze geloofde zo heilig in de leugens over vaccins dat ze haar eigen lichaam liet infiltreren door de mRNA-injecties. Pas nu realiseert ze zich dat ze een cruciale, diepgaande fout heeft gemaakt. Zij geloofde in de leugens van degenen die de mensheid opzettelijk vermoorden. Ze heeft haar leven gewed op de leugen van “veilige en effectieve” vaccins, en die weddenschap is ze zwaar aan het verliezen. Het siert haar dat ze nu anderen probeert te waarschuwen voor dit alles, ondanks haar eerdere rol in het pushen ervan.

Zij is niet de enige die de vaccinfraude aan de kaak stelt. Zoals CHD rapporteert:

Phelps voegt zich bij een groeiend aantal vooraanstaande artsen wereldwijd, waaronder de Britse cardioloog Dr. Aseem Malhotra en oncoloog Dr. Angus Dalgleish, die zich tegen de vaccins hebben gekeerd nadat ze deze in het openbaar hadden gesteund, volgens voormalig New York Times verslaggever Alex Berenson.

Campbell Newman, voormalig premier van Queensland, noemde de bijdrage van Phelps aan het onderzoek een “keerpunt”, omdat Phelps eerder een sterk en openbaar voorstander van vaccins was geweest.

Vanaf 2020 stelde Australië een aantal van de meest “draconische” vergrendelings-, vaccinatie- en maskerregels ter wereld in. Phelps steunde deze maatregelen, maar roept nu op tot een genuanceerder beleid.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Microtechnologie in Pfizer’s vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Karma? Australische top-arts die op agressieve wijze COVID-19 vaccins pushte verbreekt stilzwijgen en geeft toe dat zij en haar partner beiden gewond zijn geraakt door de injecties appeared first on Frontnieuws.