Is er een artificiële oorlog aan de gang?

Klaus Schwab is niet zo een grote bedreiging. Klaus fantaseert ook verder in de sprookjes van de economische wereld. Is Omicron daadwerkelijk een natuurlijke mutatie van Covid?

Deel dit artikel

Is er een artificiële oorlog aan de gang?

Is er een artificiële oorlog aan de gang?

De regeling van de pandemiewet is gebaseerd op een tijd van crisis. Is deze crisis nu niet gedaan?

Het is eigenaardig dat de pandemiewet nog altijd wordt gebruikt om een volk een dictoriaal beleid te laten volgen. Om dan over te gaan naar complottheorieën of toch andere mogelijkheden betreffende de intenties achter het beleid, is menselijk.

Is deze tijd geproduceerd door onwetendheid of zijn wij allemaal individuen waar onze levens op dit moment drastisch met elkaar worden gemengd?

Kan het zijn dat wij in een situatie zitten die wij als onze eigen consequenties kunnen beschouwen?

De waarheid over de pandemie heeft misschien wel weinig te maken met Klaus Schwab. Klaus zijn woorden hebben de wereld afgereisd maar echter is zijn plan nodeloos. De Omicron variant zorgde voor een oproer in de medische wereld. De medische wereld was zo druk bezig met het covid-19 virus waardoor het Omicron precies een slag in het gezicht was.

Het corona vaccin blijkt natuurlijk niet te werken tegen het Omicron variant. Wij noemen het een Omicron variant maar is het wel een mutatie van Corona?

Wie heeft beslist dat Omicron een mutatie is van Corona? Welk onderzoek heeft dit beslist?

Covid 19 komt duidelijk uit het Wuhan lab in China en heeft een sprookje gekregen over een zieke vleermuis, het ultieme rookgordijn? De meeste mensen die niet betrokken zijn met het waanbeeld van de mainstream media zijn zeker dat dit een biologische aanval was die wordt ondersteund door Europa en Amerika.

Dit zorgde natuurlijk voor sociale onderdrukking op globaal niveau. Grote bazen die de waarheid wisten, van deze biologische aanval, lieten het hier natuurlijk niet bij.

Wat nu als de Omicron variant gemaakt is om een lesje te leren en een economische aanslag te plegen naar Europa en USA toe?

Wij vragen om verder onderzoek te doen naar Huawei die al langer een bedreiging vormde voor grote IT bedrijven. 

Meng Wanzhou is de financiële directeur van Huawei die al eerder werd gearresteerd omdat Huawei werd beschuldigd van spionage praktijken. Donald Trump zorgde mede voor haar arrestatie en liet haar vrij op basis van beloftes die Huawei meedeelde.

Meng Wanzhou heeft via een Japanse organisatie laten weten dat de Omicron variant eerder een aanslag is op Europa en USA. Dit virus mag echt wel goed onderzocht worden want je zal er een interessante techniek in vinden, zo zegt Meng Wanzhou.

Is het waar dat Klaus Schwab daadwerkelijk deze macht heeft? Is hij niet gewoon iemand met belangstelling van andere die denkt de wereld te willen regeren? Is Klaus hier gewoon een pionnetje dat zweeft in economische sprookjes?

Ik geloof niet meer in The Great Reset, er zijn nog vele andere kopstukken waar wij amper over hebben gepraat.

Daarom raad ik aan om Wheng Wanzhou eens te onderzoeken en haar connectie spionagediensten.

Bron: Rhuyo Okawa Happy Science