In video 18+: Russische soldaten geven zich niet over

Oekraïense bronnen deelden videobeelden van een Oekraïense UAV. Het toont naar verluidt de groepscommandant van Wagner-strijders die de roepnaam Chardash heeft. Nadat hij zwaar gewond was geraakt in de strijd, schoot de strijder een kogel in zijn verwonding om niet door de Oekraïense nazi’s gevangen te worden genomen, bericht Southfront.org. https://s2.cdnstatic.space/wp-content/uploads/2022/11/Wagner.mp4 Zelfs nadat de Russische […] The post In video 18+: Russische soldaten geven zich niet over appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Oekraïense bronnen deelden videobeelden van een Oekraïense UAV. Het toont naar verluidt de groepscommandant van Wagner-strijders die de roepnaam Chardash heeft. Nadat hij zwaar gewond was geraakt in de strijd, schoot de strijder een kogel in zijn verwonding om niet door de Oekraïense nazi’s gevangen te worden genomen, bericht Southfront.org.

Zelfs nadat de Russische strijder was gestorven, lieten de schurkachtige Oekraïners bommen op het lichaam vallen vanuit hun UAV.

Het is Wagner-strijders verboden zich tijdens de strijd over te geven aan de vijand. Het hoge niveau van militaire vaardigheden en de eenheid en toewijding van de Wagner-strijders zijn het belangrijkste geheim van hun overwinningen op de slagvelden.

Tijdens de lopende militaire operaties in Oekraïne toonden de Wagner-strijders en militairen van Russische, DPR- en LPR-eenheden hun moed om de eer van het Russische leger te verdedigen en stierven als helden op het slagveld. Niet alleen sommige Wagner PMC’s maar ook gewone militairen doodden zichzelf om niet gevangen te worden genomen door de vijand.

Een andere video werd eerder gedeeld door de Oekraïense nazi’s die gevangengenomen Russische soldaten filmden en beweerden dat alle krijgsgevangenen moesten worden gedood. De video was bedoeld om het vermeende succes van de Oekraïners aan te tonen, maar werd een andere getuigenis van de moed van Russische militairen. Een gewonde Russische soldaat blies zichzelf op met een granaat, maar Oekraïense nazi’s bleven angstvallig op de reeds dode man schieten.

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De hybride oorlog van de VS tegen Turkije is zojuist geëscaleerd na de mislukte sabotage van TurkStream door KievVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post In video 18+: Russische soldaten geven zich niet over appeared first on Frontnieuws.