“Ik heb altijd geweten dat Poetin energie als wapen zou gebruiken”: Olaf Scholz, de ziener?

Dinsdag maakte de Duitse bondskanselier Olaf Scholz enkele opmerkingen die op zijn zachtst gezegd verrassend waren, gezien zijn publieke standpunten sinds hij hoofd van de Bondsrepubliek is. Zo stelde de Duitse politieke leider dat wat Rusland de afgelopen maanden heeft gedaan, hij eigenlijk allang had zien aankomen. In zijn toespraak op een Berlijnse conferentie voor […] The post “Ik heb altijd geweten dat Poetin energie als wapen zou gebruiken”: Olaf Scholz, de ziener? appeared first on Newsmonkey.

Deel dit artikel

“Ik heb altijd geweten dat Poetin energie als wapen zou gebruiken”: Olaf Scholz, de ziener?

Dinsdag maakte de Duitse bondskanselier Olaf Scholz enkele opmerkingen die op zijn zachtst gezegd verrassend waren, gezien zijn publieke standpunten sinds hij hoofd van de Bondsrepubliek is. Zo stelde de Duitse politieke leider dat wat Rusland de afgelopen maanden heeft gedaan, hij eigenlijk allang had zien aankomen. In zijn toespraak op een Berlijnse conferentie voor […]

The post “Ik heb altijd geweten dat Poetin energie als wapen zou gebruiken”: Olaf Scholz, de ziener? appeared first on Newsmonkey.