HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)

Laat ze cake eten? Niet langer, behalve voor de welgestelde, rijke elitairen van de wereld. De mantra is nu: “Laat ze insecten eten!” Op het recente World Economic Forum in Davos, Zwitserland, riep Siemens-voorzitter Jim Hagemann Snabe op om “één miljard mensen te laten stoppen met het eten van vlees.” schrijft Dr. Becky Behrends. Snabe, het […] The post HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten)

Laat ze cake eten? Niet langer, behalve voor de welgestelde, rijke elitairen van de wereld. De mantra is nu: “Laat ze insecten eten!”

Op het recente World Economic Forum in Davos, Zwitserland, riep Siemens-voorzitter Jim Hagemann Snabe op om “één miljard mensen te laten stoppen met het eten van vlees.” schrijft Dr. Becky Behrends.

Snabe, het Deense hoofd van de Duitse industriële productiereus, heeft aangedrongen op de vervanging van vlees door synthetische eiwitten die “goed zijn voor het klimaat”, zoals algen, zeewier, cactussen en, jawel, insecten!

Dit alles zou bijdragen aan een koolstofvrije wereld en het effect van door de mens veroorzaakte klimaatverandering verminderen, zo wordt verondersteld.

Entomofagie is het eten van insecten. Dit is een gangbare praktijk; we worden er in 113 landen mee geconfronteerd.

Op de website van het World Economic Forum worden vijf redenen gegeven waarom het eten van insecten de klimaatverandering zou kunnen verminderen:

  • Eetbare insecten kunnen in vergelijking met dieren gelijkwaardige hoeveelheden kwaliteitseiwit produceren.
  • Insecten vereisen minder zorg en onderhoud dan vee.
  • We hebben eigenlijk een tekort aan eiwitten.
  • Insecten maken deel uit van een positieve eco-cyclus.
  • Je kunt klein beginnen en je opwerken.

Ze zeiden zelfs: “Sla de schorpioen met chocolade niet af voordat je hem geprobeerd hebt.”

Bill Gates stimuleert een nieuwe trend om beroemdheden insecten te laten eten. Ja, laten we dit culinaire avontuur mainstreamen, net zoals links probeert genderfluïditeit, LGBTQ lifestyle, transgenderisme en kritische rassentheorie te mainstreamen. Als u echt deel wilt uitmaken van de In (sekte) Crowd, moet u op deze lijst met sterren staan. Overal duiken video’s op, zoals “Tien beroemdheden die insecten eten.” U kunt uw favoriete beroemdheid hun insect “du jour” zien eten. Helpt om je angst voor het idee te verminderen.

In 2017 zei Angelina Jolie: “Krekels, je begint met krekels. Krekels en een biertje, en dan ga je naar tarantula’s.”

Het door Klaus Schwab opgerichte World Economic Forum promoot het concept van de “Grote Reset” van het kapitalisme. Dat omvat het afstraffen van het Westen voor zijn “egoïstische” ecologische voetafdruk.

Snabe zei verder:

“Als een miljard mensen stoppen met het eten van vlees, dan heeft dat een grote impact. Het heeft niet alleen een grote impact op het huidige voedselsysteem, maar het zal ook de innovatie van voedselsystemen inspireren. Ik voorspel dat we in de toekomst eiwitten zullen hebben die niet van vlees afkomstig zijn; ze zullen waarschijnlijk zelfs beter smaken.”

Houd in gedachten dat, zoals gemeld op CNBC voor de recente Davos WEF 2023 conferentie, elite aanwezigen genoten van het volgende:

“Een privélunch werd gehouden in het Hotel Schatzalp, dat voornamelijk toegankelijk is door met een kabelbaan, of tram, het terrein op te rijden, verklaarden degenen die op de hoogte waren van de bijeenkomst. Een aanwezige zei dat de bijeenkomst plaatsvond in het Belle Epoque restaurant van het hotel, met zalm en een rundvleesschotel voor de deelnemers.”

Vlees voor mij, niet voor u!

Bjorn Lomborg, een Deense klimaatcommentator en auteur van False Alarm: How Climate Change Panic Costs Us Trillions, Hurts the Poor and Fails to Fix the Planet verklaarde dat als de gemiddelde persoon in de geïndustrialiseerde wereld vlees uit zijn dieet zou schrappen, dit slechts zou leiden tot een individuele emissiereductie van 4,3%. Ook is er een “rebound effect” bij mensen met een vegetarisch dieet dat deugdzaamheid hoog in het vaandel draagt; het geld dat zij besparen door geen vlees meer te eten wordt gewoon gebruikt voor andere producten die de koolstofuitstoot opdrijven.

Sommigen hebben gesuggereerd dat veel van de Duitse “groene” politieke cultuur in feite een manier is om de verlaging van de levensstandaard als gevolg van de negatieve bevolkingsgroei te rechtvaardigen. In plaats van nationale onrust te veroorzaken, is dit een manier om die te kanaliseren in een gevoel van deugdzaamheid. We worden armer, maar dat is om de aarde te redden!

Prima, laat ze het maar doen. Laten we cake eten. Het is beter dan kevers!

Hoeveel krekels moet een mens eten voordat hij zijn hooivork oppakt en zegt: genoeg is genoeg?

De drang om de mensheid te redden is bijna altijd een valse façade voor de drang om de macht te grijpen en over anderen te heersen.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Niets te zien hier, gewoon Bill Gates die uitlegt hoe we de bevolking van de aarde moeten verminderen om de planeet te reddenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post HYPOCRIETEN! Globalistische elite in Davos vertelt u krekels te eten… Maar dit is wat er op het Davos WEF menu stond (Hint: het zijn GEEN insecten) appeared first on Frontnieuws.