Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

De wereld is getuige van een uiterst hypocriete vertoning nu de globalisten tijdens de COP27 klimaattop in Egypte genieten van een keur aan verfijnd voedsel, terwijl ze erop aandringen dat gewone mensen insecten eten, bericht Afinalwarning.com. Breitbart lichtte de rijke gerechten toe waarvan de wereldleiders en industriëlen zullen genieten tijdens de 12-daagse conferentie in de […] The post Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Hypocriete globalisten eten culinair vlees terwijl ze de rest van ons een dieet van insecten opdringen

De wereld is getuige van een uiterst hypocriete vertoning nu de globalisten tijdens de COP27 klimaattop in Egypte genieten van een keur aan verfijnd voedsel, terwijl ze erop aandringen dat gewone mensen insecten eten, bericht Afinalwarning.com.

Breitbart lichtte de rijke gerechten toe waarvan de wereldleiders en industriëlen zullen genieten tijdens de 12-daagse conferentie in de stad Sharm El Sheikh. Deze omvatten rundvleesmedaillons met champignonsaus, kipfilet met sinaasappeljus en zalm met roomsaus. Afgevaardigden kunnen ook 90 minuten lang genieten van eindeloze cocktails, voegde het nieuwsorgaan eraan toe. Leveranciers voor eenmalig gebruik, zoals papieren bekers, flessenwater en houten roerstaafjes zijn ook beschikbaar. Dit viel niet in goede aarde bij verschillende individuen en belangengroepen, die onmiddellijk de hypocrisie aan de kaak stelden.

Dierenrechtengroep Animal Rebellion hekelde het menu als een “klap in het gezicht” gezien de aanhoudende voedselinflatie en -tekorten. Ondertussen zei een woordvoerder van The Vegan Society: “Het is echt teleurstellend dat zo’n belangrijk evenement over klimaatverandering als COP27 vlees en vis serveert die een grote impact hebben op het milieu en afkomstig zijn van een ander continent.” Nathan McGovern, vrijwilliger voor Animal Rebellion, was het eens met de gevoelens van zijn organisatie. “Deze zogenaamde leiders zwermen uit naar Egypte en er wordt geen echte actie ondernomen, alleen veel woorden,” vertelde hij aan de Daily Mail. “Dit lijkt gewoon op ‘Doe wat ik zeg en niet wat ik doe’.” McGovern vroeg zich ook af waarom voedingsmiddelen zoals zalm naar Noord-Afrika moeten worden vervoerd. Hij merkte op: “Noord-Afrika heeft een aantal briljante plantaardige voedingsmiddelen zoals falafel en couscous. Waarom moeten ze zalm uit de Atlantische Oceaan verschepen?”

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow