Homo-echtgenoot van vaccinzeloot die ongevaccineerde mensen idioten noemde, sterft “plotseling en onverwacht”

John W. Ryan, directeur van de Conference of State Bank Supervisors (CSBS), is op 59-jarige leeftijd overleden. Zijn homo-echtgenoot, Thomas Hogglestock, maakte op Twitter regelmatig laatdunkende opmerkingen over ongevaccineerde mensen. De twee waren meerdere keren met Pfizer gevaccineerd. Op 16 januari tweette Hogglestock dat hij zijn homo-echtgenoot dwingt zijn vaccinatiekaart te laten zien telkens als […] The post Homo-echtgenoot van vaccinzeloot die ongevaccineerde mensen idioten noemde, sterft “plotseling en onverwacht” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Homo-echtgenoot van vaccinzeloot die ongevaccineerde mensen idioten noemde, sterft “plotseling en onverwacht”

John W. Ryan, directeur van de Conference of State Bank Supervisors (CSBS), is op 59-jarige leeftijd overleden. Zijn homo-echtgenoot, Thomas Hogglestock, maakte op Twitter regelmatig laatdunkende opmerkingen over ongevaccineerde mensen. De twee waren meerdere keren met Pfizer gevaccineerd.

Op 16 januari tweette Hogglestock dat hij zijn homo-echtgenoot dwingt zijn vaccinatiekaart te laten zien telkens als hij de keuken binnenkomt. Hij zei ook dat de vaccinatieplicht in restaurants “eindelijk” van kracht is geworden.

Een paar dagen later, op 20 januari, noemde hij mensen die niet gevaccineerd of geboosterd waren een “asshole”.

Hogglestock was vier keer gevaccineerd, Ryan drie keer. Hij was ook verbaasd dat zijn partner na drie injecties Corona kreeg en dat hijzelf positief testte na vier injecties. Hij gaf de schuld aan mensen die geen gezichtsmaskers droegen.

Op 17 mei schreef Hogglestock op Twitter dat zijn man de nacht ervoor was overleden. “Het was plotseling en onverwacht. Ik ben diep bedroefd.”

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voeg al deze nieuwe getallen samen, en wat spellen ze? D-E-P-O-P-U-L-A-T-I-EVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Homo-echtgenoot van vaccinzeloot die ongevaccineerde mensen idioten noemde, sterft “plotseling en onverwacht” appeared first on Frontnieuws.