Het nieuwe normaal: TV-presentatoren in Brazilië en Argentinië storten in tijdens live-uitzendingen (Video’s)

Verslaggevers en presentatoren op televisie zijn de afgelopen jaren plotseling ingestort, vaak midden in live-uitzendingen. Verslaggevers in Brazilië en Argentinië stortten in tijdens een live-uitzending, bericht Jim Hoft. Verslaggeefster Vanessa Medeiros van TV Tribuna, een filiaal van Rede Globo en gevestigd aan de kust van Sao Paulo, Brazilië, verloor het bewustzijn tijdens de live-uitzending. Voordat ze […] The post Het nieuwe normaal: TV-presentatoren in Brazilië en Argentinië storten in tijdens live-uitzendingen (Video’s) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Het nieuwe normaal: TV-presentatoren in Brazilië en Argentinië storten in tijdens live-uitzendingen (Video’s)

Verslaggevers en presentatoren op televisie zijn de afgelopen jaren plotseling ingestort, vaak midden in live-uitzendingen. Verslaggevers in Brazilië en Argentinië stortten in tijdens een live-uitzending, bericht Jim Hoft.

Verslaggeefster Vanessa Medeiros van TV Tribuna, een filiaal van Rede Globo en gevestigd aan de kust van Sao Paulo, Brazilië, verloor het bewustzijn tijdens de live-uitzending.

Voordat ze viel, zei Vanessa zelfs dat ze zich niet goed voelde: “Bij deze drie mannen zijn twee rugzakken met verdovende middelen in beslag genomen… Deze man is gearresteerd, wordt gearresteerd en ligt in het ziekenhuis… Sorry, mensen, ik voel me niet goed, goed,” zei ze seconden voordat ze instortte.

Bekijk de video:

“Onmiddellijk werd Vanessa Medeiros gered door filmverslaggever Fernando Skillo. Hij vertelde G1 dat hij snel de camera liet vallen om zijn collega te helpen die, volgens Skillo, nooit de grond raakte,” meldde Ofuxico.

“Ze is in orde. Ze is hersteld. Ik breng Vanessa naar Unimed om te kijken hoe haar bloeddruk is. Ze heeft de grond niet eens geraakt. Toen de informatie uit haar hoofd ‘liep’, deed ik niets, maar toen ze haar hand op haar gezicht legde, ‘liet’ ik de zijkant van de camera los en hield haar dicht bij de muur. Ze viel zelfs flauw, maar ze kwam terug”, aldus de cameraman.

Een andere tv-persoonlijkheid in Argentinië viel flauw tijdens een live-uitzending van Buenos Dias América (BDA).

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow