Het lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen

Moon of Alabama heeft bewezen een betrouwbare bron van berichtgeving te zijn over het conflict in Oekraïne. Het bericht van 23 november geeft aan dat een deel van de Russische regering of het leger eindelijk heeft ingezien dat Rusland in oorlog is. U kunt het verslag hier lezen. Aan het acht maanden oude beleid van […] The post Het lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Het lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen

Moon of Alabama heeft bewezen een betrouwbare bron van berichtgeving te zijn over het conflict in Oekraïne. Het bericht van 23 november geeft aan dat een deel van de Russische regering of het leger eindelijk heeft ingezien dat Rusland in oorlog is. U kunt het verslag hier lezen.

Aan het acht maanden oude beleid van het Kremlin om Oekraïne te beschermen tegen aanvallen en zo Oekraïne te helpen oorlog te voeren tegen de Russische strijdkrachten, lijkt een einde te zijn gekomen. De infrastructuur – stroom, transport, water – van Oekraïne wordt stilgelegd. De echte oorlog Russische aanvallen op het functioneren van Oekraïne zijn geleidelijk geëscaleerd, met grotere en ernstigere schade tot gevolg. Het lijkt erop dat de Russen niet alles willen vernietigen, tenzij het Westen en zijn marionettenregering in Oekraïne niet tot bezinning komen, schrijft Paul Craig Roberts.

De westerse hoerenmedia berichten natuurlijk niet over de werkelijke situatie. De westerse persstituees zijn een propagandaministerie en hebben een beeld geschapen van een Russische nederlaag. Het zou moeilijk zijn om de ergste leugenaar in de westerse media aan te wijzen, want er zijn eindeloos veel kandidaten, maar Charles Moore van de Britse Telegraph is een belangrijke kandidaat voor het plaatsen van de meest ongeloofwaardige berichten: Zie bijvoorbeeld: “De enige hoop van Vladimir Poetin is nu om het Westen bang te maken zodat het de overwinningen van Oekraïne weg onderhandelt”  De Telegraph vertelt ons ook dat “Oekraïne tegen Kerstmis de Krim zou kunnen bereiken

Amerikaanse zogenaamde “Russische deskundigen” verspreiden dezelfde waanideeën.

Bijgevolg hebben de westerse volkeren een totaal verkeerd beeld van de situatie. Rusland zou Oekraïne in één dag kunnen vernietigen zonder kernwapens te gebruiken. De terughoudendheid van het Kremlin – mijns inziens een strategische blunder, omdat het Westen daardoor in staat werd gesteld zich met Oekraïne te bemoeien en de oorlog uit te breiden – heeft een aantal legitieme redenen. Oekraïne en de bevolking daar maken al eeuwenlang deel uit van Rusland. Er is veel intermenselijk verkeer. De meeste Oekraïners staan niet gunstig tegenover de neonazi’s die Oekraïne domineren sinds de VS de regering in 2014 omverwierp en hebben onder hun handen geleden. Het Kremlin wil geen armoedige ruïne van een land aan zijn grens, en het Kremlin wil niet de verantwoordelijkheid voor de wederopbouw van de infrastructuur van Oekraïne.

Het is voor mij onvoorstelbaar dat “deskundigen” en “verslaggevers” in het Westen zo dom en corrupt zijn om de belachelijke verslagen over het conflict te schrijven die hun naam dragen. Het is totale onzin en heeft het valse geloof aangemoedigd dat Rusland kan worden verslagen en dat “Oekraïne met Kerstmis op de Krim kan zijn”.

Dat zulke absurde propaganda effectief kan zijn, kan ertoe leiden dat de VS/NAVO laarzen op de grond zetten, en dan hebben we de Derde Wereldoorlog.

Vanuit het standpunt van Washington: hoe meer Oekraïne wordt vernietigd, hoe beter. Als Poetin eindelijk zijn halve maatregelen laat varen en overgaat tot echte oorlog, zal de oorlog snel voorbij zijn. Als Washington kan voorkomen dat Zelensky zich overgeeft voordat Oekraïne is vernietigd, profiteert Washington van de economische en financiële aderlating voor Rusland die de wederopbouw met zich meebrengt. Voor Washington geldt: hoe meer problemen voor Rusland, hoe beter, ongeacht de kosten voor de Oekraïners.

Wij zijn getuige van de enorme onmenselijkheid van Washington en de NAVO-hoofdsteden. Het is onrechtvaardig dat het Oekraïne is die de kosten van de westerse onmenselijkheid betaalt en niet Washington en de Europese hoofdsteden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De elektromagnetische puls knockout aanval om de oorlog in Oekraïne te beëindigenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Het lijkt erop dat Rusland geen Winteroffensief nodig heeft om de oorlog te winnen appeared first on Frontnieuws.