“Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!”

Onlangs nodigde Europarlementariër Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccindeskundige professor Christian Perronne uit voor een conferentie in het Europees Parlement. Parlementslid Christine Anderson hield de openingstoespraak. Perronne werd door de Franse regering vervolgd voor zijn kritiek op het Coronabeleid, maar werd onlangs volledig gerehabiliteerd door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen. […] The post “Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

“Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!”

Onlangs nodigde Europarlementariër Virginie Joron de bekende Franse tropenarts en vaccindeskundige professor Christian Perronne uit voor een conferentie in het Europees Parlement. Parlementslid Christine Anderson hield de openingstoespraak.

Perronne werd door de Franse regering vervolgd voor zijn kritiek op het Coronabeleid, maar werd onlangs volledig gerehabiliteerd door de tuchtkamer van de Franse orde van artsen. De arts betoogde onder meer dat maskers en lockdowns niet werken en dat het gevaar van Corona schromelijk was overdreven. Hij kreeg een staande ovatie in het Europees Parlement, schrijft Freewestmedia.com.

Er waait een wind van verandering. Hun kaartenhuis stort in,” zei Anderson naast een lachende Perronne. “Ik ben het beu om een Covid-idioot genoemd te worden.”

Het was allemaal een grote leugen

Bepaalde ontwikkelingen komen momenteel op gang dankzij Europarlementariër Rob Roos (JA21), die tijdens een hoorzitting aan een leidinggevende van Pfizer had gevraagd of het Corona-vaccin vooraf was getest om verspreiding van het virus te voorkomen. Nee, antwoordde ze. Daarom was het idee dat “je het voor een ander doet” altijd een leugen, zei Roos.

“We weten nu allemaal dat mensen werden voorgelogen,” onderstreepte Anderson. “Het was één grote leugen. Alle maatregelen die regeringen namen – het inperken van vrijheden, het in lockdown plaatsen van mensen in hun huizen – waren gebaseerd op die ene grote leugen.”

Ze zei dat ze vastbesloten was tot op de bodem uit te zoeken waarom mensen over de hele wereld werden misleid. Anderson wees erop dat dit alles niet mogelijk zou zijn geweest zonder de enorme steun van al die mensen die de straat opgingen om hun ongenoegen over het Corona-beleid te laten blijken. “Bedankt daarvoor,” zei ze.

Anderson merkte verder op dat EU-chef Ursula von der Leyen onder druk is komen te staan om vaccincontracten openbaar te maken. Mensen hebben het recht om te weten wat die contracten inhouden, evenals de tekstberichten die zij heeft uitgewisseld met Pfizer-baas Albert Bourla, zei het parlementslid.

“Mensen moeten weten wie ze verantwoordelijk kunnen houden. Het ging nooit om de volksgezondheid, het ging nooit om het breken van de golven, het ging altijd om het breken van mensen. Maar – en dit is het goede nieuws – ze hebben gefaald! Ze hebben gefaald. En daar ben ik erg trots op.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post “Het kaartenhuis stort in, ze hebben gefaald!” appeared first on Frontnieuws.