Het is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 “vaccins”

In de eerste twee en een half jaar van het coronavirus (COVID-19) zijn er ongeveer 150.000 extra sterfgevallen geweest onder Amerikanen onder de 45 jaar. De helft van deze sterfgevallen, weten we nu, vond plaats in het laatste jaar sinds de “vaccins” werden geïntroduceerd als onderdeel van Operation Warp Speed, schrijft Ethan Huff. Waarom sterven […] The post Het is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 “vaccins” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Het is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 “vaccins”

In de eerste twee en een half jaar van het coronavirus (COVID-19) zijn er ongeveer 150.000 extra sterfgevallen geweest onder Amerikanen onder de 45 jaar. De helft van deze sterfgevallen, weten we nu, vond plaats in het laatste jaar sinds de “vaccins” werden geïntroduceerd als onderdeel van Operation Warp Speed, schrijft Ethan Huff.

Waarom sterven er zoveel mensen, vraagt u zich misschien af? Het antwoord is zeker niet vanwege “COVID”. Voorafgaand aan de prik kwamen die extra doden waarschijnlijk door het trauma en de terreur van lockdowns, maskermandaten en gedwongen maatschappelijke instorting. De rest kwam door de injecties.

Joel Smalley heeft dit alles beschreven in een gedetailleerd artikel op zijn Substack-blog. Hoe slecht de situatie ook was en is voor mensen onder de 45, het is “veel erger” voor mensen onder de 25, aldus Smalley.

“Of u nu de schuld geeft aan de bijkomende schade van eerdere interventies of aan het mRNA-massa-experiment, het is een tragisch, onbetwistbaar feit dat jonge Amerikanen de laatste tijd in veel hogere mate sterven dan eerder in de COVID-epidemie,” schrijft Smalley.

“Ik ben gewoon nieuwsgierig. Als u in Amerika een jong familielid hebt verloren, bent u dan ook niet nieuwsgierig? Sinds het begin van het mRNA-experiment is er bijna 4 miljoen levensjaren verloren gegaan. Hoe verhoudt zich dat tot de COVID-levensjaren die vóór die datum verloren zijn gegaan?”

Het “virus” was nooit het probleem

Slechts twee maanden nadat Donald Trump “Operation Warp Speed” op de wereld losliet, zijn er in de Verenigde Staten al zo’n 1.200 bovengemiddelde sterfgevallen in de leeftijdsgroep tot 25 jaar gemeld.

Vergeet niet dat de jongeren onder de 25 jaar op dat moment nog niet eens groen licht hadden gekregen voor vaccinatie. Rond die tijd zou de regering jongere mensen gaan aansporen om zich te laten vaccineren, wat in de komende maanden tot een nog grotere toename van het aantal sterfgevallen zou leiden.

“Een jaar later, eind februari 2022, was het aantal doden onder de 25 jaar gestegen tot ongeveer 6.000 – een vervijfvoudiging,” meldt de Exposé.

De farmaceutische industrie, samen met het militair-industriële complex dat bekend staat als onze regering, gaf al snel nieuwe “varianten” van de COVID-griep de schuld van deze toename van het aantal sterfgevallen.

Eerst was het Delta, toen Omicron (of Moronic als je de letters herschikt als anagram), en nu zijn het “subvarianten” van de twee – en zo gaat het waarschijnlijk nog wel even door.

Wat u nooit zult horen is dat al deze verzonnen sterfgevallen door varianten en subvarianten in werkelijkheid gewoon sterfgevallen zijn door het COVID-19 griepvaccin onder een andere naam.

Het is ook belangrijk op te merken dat vóór de invoering van vaccinaties de meeste sterfgevallen bij jongeren plaatsvonden in de periode van door de overheid opgelegde COVID-maatregelen – wat betekent dat het vermeende “virus” niet de schuldige is.

“Het aantal sterfgevallen neemt meer toe na COVID-maatregelen (overheid) dan bij de schijnbare opkomst van een nieuwe ziekteverwekker,” aldus de Exposé.

“Het sterftecijfer stijgt in de nasleep van het massale mRNA-experiment meer dan bij het vermeende ontstaan van een nieuwe ziekteverwekker, ondanks de bewering dat de medische ingreep veilig en effectief is.”

In de commentaren klaagde iemand dat te weinig mensen het belangrijk vinden om dit alles tot op de bodem uit te zoeken. Het kan onaangenaam zijn, maar het moet toch gebeuren, vond deze persoon.

“Schotland sluit vaccinatie voor sterfgevallen bij pasgeborenen uit zonder er zelfs maar op te testen, en niemand trekt zich er iets van aan,” voegde deze persoon eraan toe. “In welke wereld leven wij?”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Winter van 2022 wordt “winter des doods” voor de volledig gevaccineerdenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Het is NIET het virus: Sterfgevallen onder tieners en twintigers rijzen de pan uit na het uitbrengen van COVID-19 “vaccins” appeared first on Frontnieuws.