Het dieet van wormen (Video)

De volgende video toont Nederlandse schoolkinderen en hun leraren die insecten, vooral meelwormen, als nieuw onderdeel van hun dieet krijgen voorgeschoteld. Het meest verontrustende aspect van dit filmpje is de manier waarop jonge, beïnvloedbare kinderen – die duidelijk van tevoren zijn klaargestoomd met indoctrinatie over het eten van insecten om de planeet te redden – […] The post Het dieet van wormen (Video) appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Het dieet van wormen (Video)

De volgende video toont Nederlandse schoolkinderen en hun leraren die insecten, vooral meelwormen, als nieuw onderdeel van hun dieet krijgen voorgeschoteld. Het meest verontrustende aspect van dit filmpje is de manier waarop jonge, beïnvloedbare kinderen – die duidelijk van tevoren zijn klaargestoomd met indoctrinatie over het eten van insecten om de planeet te redden – zo bereid zijn deze nieuwe voedselbron te accepteren, en er zelfs enthousiasme voor tonen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Coleman: De “Dodenfase” (Twaalf feiten)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Het dieet van wormen (Video) appeared first on Frontnieuws.