Het blijkt dat de GEVACCINEERDEN een wereldwijde bedreiging voor zichzelf zijn

Ten eerste beloofden de prutsers van Pfizer en het CDC de natie dat het krijgen van de COVID-19 griepprikken de curve zou afvlakken, de verspreiding zou stoppen en de pandemie zou beëindigen. Weet u nog? Ze zeiden dat als 90 procent van de bevolking de Covid-19 “vaccins” kreeg, die 90 procent veilig zou zijn voor […] The post Het blijkt dat de GEVACCINEERDEN een wereldwijde bedreiging voor zichzelf zijn appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Het blijkt dat de GEVACCINEERDEN een wereldwijde bedreiging voor zichzelf zijn

Ten eerste beloofden de prutsers van Pfizer en het CDC de natie dat het krijgen van de COVID-19 griepprikken de curve zou afvlakken, de verspreiding zou stoppen en de pandemie zou beëindigen. Weet u nog? Ze zeiden dat als 90 procent van de bevolking de Covid-19 “vaccins” kreeg, die 90 procent veilig zou zijn voor de anti-vaxxers die een “wereldwijde bedreiging” vormen en leven in ontkenning en gevaar. Verrassing; de “wereldwijde bedreiging” blijken de vaxxers te zijn die in een waanzinnig tempo sterven. Het is waar. De drievoudig gevaccineerden zijn verantwoordelijk voor 94 procent van alle Covid-19 sterfgevallen, wat aantoont dat de echte “wereldwijde bedreiging” het COVID-19 vaccin zelf is en al diegenen die hem kregen, hem promoten en nog steeds geloven dat hij werkt, schrijft S.D. Wells.

Het slechtste wat iemand in 2020 – 2022 voor zijn gezondheid had kunnen doen, is de Covid-19 prik nemen

Volgens een officieel overheidsrapport van het Britse Office for National Statistics (ONS), werden ongeveer 18 maanden tijdens de pandemie gevolgd, waaruit bleek dat Covid-gevaccineerde kinderen 45 keer meer kans hadden om te sterven door welke oorzaak dan ook dan ongevaccineerde kinderen. Laat dat even bezinken. Dus door simpelweg nee te zeggen tegen de Covid-spuiten, heeft een kind meer kans om de pandemie en een groot aantal andere levensbedreigende aandoeningen te overleven.

Schrijf iedereen die nog over is en alle kinderen die nog komen in voor dat plan. Het klinkt alsof het voordeel van volledig ongevaccineerd blijven veel groter is dan het risico om volgespoten te worden met miljoenen giftige spike-eiwit prionen, maar alle zogenaamde “anti-vaxxers” en degenen die als “anti-wetenschap” worden bestempeld, wisten dat al.

In hetzelfde ONS-rapport vertellen de conclusies ons dat kinderen die zijn gevaccineerd ook 137 keer MEER KANS hebben om te sterven aan Covid-19 dan kinderen die natuurlijke immuniteit hebben en nooit de giftige spike-eiwitten krijgen.

De schapen die de covid-prikken namen, verdringen de ziekenhuizen

Nu zien we dat Amerikanen die de COVID-19 prikken hebben genomen veel meer medische hulp zoeken dan de volledig ongevaccineerde, natuurlijke gezondheidsvoorstanders. Weet u nog dat de ziekenhuizen en de nepnieuwsmedia beweerden dat alle ongevaccineerde mensen de ziekenhuizen overbelastten en dat de gevaccineerde massa’s niet tijdig basiszorg of spoedeisende hulp konden krijgen? Het is andersom. De stolsels veroorzaken veel, veel meer kritieke gezondheidsproblemen dan alleen stolsels. Kijk maar eens.

Ze zouden het het “Vaccins Gevaarlijk” programma moeten noemen, maar in plaats daarvan heet het het V-Safe programma, waar de geprikte massa geacht wordt allemaal naartoe te gaan om gezondheidsschade te melden die is ontstaan door het krijgen van ten minste één Wuhan griepprik. Welnu, meer dan 70 miljoen symptomen werden gemeld door de 30 procent van de gevaccineerden die hun problemen daadwerkelijk hebben gemeld op de V-Safe site (van de 230 miljoen mensen die minstens één Covid-prik hebben gekregen). Dat betekent dat dit cijfer, hoewel het al heel eng is, waarschijnlijk nog veel hoger ligt.

Het zijn dus al die geprikte schapen die de ziekenhuizen vullen, in de wachtkamers zitten, in bedden liggen, diagnoses laten stellen en zich afvragen waarom ze plotseling myocarditis, pericarditis, vreemde rubberachtige vaatproppen, ischias, meerdere keren Covid-19, ernstige ontstekingen, allergieën en meer hebben.

De meest voorkomende symptomen van door vaccins veroorzaakte gezondheidsschade die werden gemeld aan het “V-Safe” programma waren de miljoenen mensen die zeiden dat ze na de vaccinatie last hadden van koude rillingen, zwellingen, gewrichtspijn, spier- en lichaamspijn, hoofdpijn, vermoeidheid en algemene pijn, waarbij meer dan 4 miljoen van deze klachten als ZEER ernstig werden aangemerkt. Dit kunt u niet verzinnen.

Het V-Unsafe Program, zoals het moet worden genoemd, stond ook bol van de klachten over 13.000 peuters (jonger dan 2 jaar) met meer dan 33.000 symptomen, waaronder pijn en verlies van eetlust. Dat klinkt als een recept dat ondervoeding en prikkelbaarheid veroorzaakt.

Kortom, we naderen nu een miljoen gemelde gevallen van Amerikanen die na de vaccinatie met spoed medische hulp gingen zoeken, waardoor de ziekenhuizen overvol raakten, terwijl de media en het vaccinindustrieel complex alle ongevaccineerden de schuld gaven. Wat een hoax en een zwendel, die nu opengebroken is. Het blijkt dus dat al die vaccin-fanaten een gevaar voor zichzelf zijn. Wanneer zullen ze het ooit leren?

Tot zover de vaccinpaspoorten. Het was allemaal een leugen om meer giftige spuiten te verkopen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig Pfizer vice-president: “Vaccinatie is poging tot moord!” – Invaliditeit en sterftecijfers exploderenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Het blijkt dat de GEVACCINEERDEN een wereldwijde bedreiging voor zichzelf zijn appeared first on Frontnieuws.