Groots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters

Het leek alsof het gisteren nog was dat iedereen, overal mensen vertelde dat ze zich moesten laten boosteren, niet één keer, maar twee keer en verder! 5 prikken, boost away baby! schrijft Peter Imanuelsen. Maar het lijkt erop dat Noorwegen plotseling niet meer zo enthousiast is over boosters. Hoewel iedereen tussen 18 en 64 jaar […] The post Groots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Groots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters

Het leek alsof het gisteren nog was dat iedereen, overal mensen vertelde dat ze zich moesten laten boosteren, niet één keer, maar twee keer en verder! 5 prikken, boost away baby! schrijft Peter Imanuelsen.

Maar het lijkt erop dat Noorwegen plotseling niet meer zo enthousiast is over boosters.

Hoewel iedereen tussen 18 en 64 jaar een 4e booster kan krijgen, wil noch de regering noch het Noorse gezondheidsinstituut een algemene aanbeveling doen voor het nemen van boosters. Huh. Ik vraag me af waarom?

Een heleboel gezondheidsdeskundigen en artsen in Noorwegen zeggen nu dat ze vinden dat jongere volwassenen de boosters niet moeten nemen, één arts zei zelfs dat hij ze zelf niet zal nemen!

“Nee, ik doe het niet. Ik heb onlangs covid-19 gehad, maar ik zou deze booster toch niet hebben genomen,” zei Einar Sagberg, senior arts infectieziekten in Drammen.

Andere hooggeplaatste artsen in Noorwegen waarschuwen dat vooral jonge mensen echt twee keer moeten nadenken voordat ze de booster nemen.

“Vooral de jongsten moeten mogelijke bijwerkingen afwegen tegen de voordelen van deze dosis,” zegt Ingrid Bjerring, hoofdarts bij de gemeente Lier. Zelf is ze ook niet van plan de booster te nemen!

Miert Lindboe, hoofdarts van de gemeente Oslo, blijkt de booster ook niet te nemen.

“Als gezonde 42-jarige zal ik het niet nemen, maar ik begrijp het als individuen behoefte hebben aan de booster,” zei hij.

Het Noorse Gezondheidsinstituut beveelt NIET aan dat iedereen de boosters neemt.

Hier komt iets wat me echt verbaasde, ik had niet gedacht dat ik de beste gezondheidsdeskundigen in Noorwegen zoiets zou zien zeggen. Vergeet niet dat het onderstaande citaat afkomstig is van de afdelingsdirecteur van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid.

“We hebben niet voldoende bewijs gevonden om aan te bevelen dat dit deel van de bevolking nu een nieuwe dosis moet nemen… Elk vaccin brengt het risico op bijwerkingen met zich mee. Is het dan verantwoord om dit aan te bieden, terwijl we weten dat het individuele gezondheidsvoordeel van een booster waarschijnlijk gering is?

Dit is een van de redenen waarom wij hebben gezegd dat niet iedereen een nieuwe dosis moet nemen, maar dat het aan het individu zelf is. Zoals gezegd moet iedereen zich bewust zijn van het risico op bijwerkingen. Sommigen kunnen lastiger en ernstiger bijwerkingen ondervinden, maar de meeste bijwerkingen zijn tijdelijk en gaan na een paar dagen vanzelf over,” – aldus Are Stuwitz Berg van het Noorse Instituut voor Volksgezondheid.

WOW. Gewoon WOW.

Weet je nog dat een paar maanden geleden mensen voor gekke samenzweringstheoretici werden uitgemaakt omdat ze de booster niet wilden nemen? Blijkt dat veel Noorse top-artsen nu “complottheoretici” zijn….

Ikzelf had onlangs een afspraak met een van de absolute topcardiologen in Noorwegen voor een hartcontrole nadat ik wat hartkloppingen had gehad. Hij vertelde me dat zowel covid als de “je weet wel wat” hartproblemen kunnen veroorzaken. Dit zeg ik niet. Ik vertel u alleen wat deze top-hartarts in Noorwegen mij vertelde. Gelukkig was bij mij alles goed!

Wat ze eigenlijk zeggen is dat jongere mensen echt twee keer moeten nadenken voordat ze de booster nemen. Waarom is dit niet allemaal in het nieuws?

Een vaccinonderzoeker van de Universiteit van Oslo zegt dat er geen reden is om gezonde mensen voor een vierde keer te vaccineren.

Dit is groot nieuws. Het zou eigenlijk allemaal in het nieuws moeten zijn dat Noorwegen en Noorse artsen dit zeggen. De vraag is waarom het geen groter nieuws is.

Maar het is niet alleen Noorwegen.

In Denemarken hebben ze besloten om überhaupt geen boosters te geven aan mensen onder de 50, behalve als ze gezondheidsproblemen hebben of aandoeningen waarbij covid een gezondheidsrisico vormt.

We zien nu dus dat top-artsen samenzweringstheoretici worden, die de absoluut veilige en effectieve vaccinatiebooster niet zelf willen nemen!

Om de een of andere reden lijkt het alsof Noorse artsen bereid zijn te praten over dingen waar niemand anders echt over wil praten. Nog niet zo lang geleden waren het bijvoorbeeld Noorse artsen die alarm sloegen over een mysterieuze toename van het aantal patiënten en van het aantal sterfgevallen. Mijn hele onderzoek daarnaar kunt u hier lezen.

Ik betwijfel of dit groot nieuws zal worden buiten Noorwegen, dus doe alstublieft alles wat u kunt om dit overal te delen!


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

20 feiten over vaccinatie die je dokter je vergat te vertellenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Groots – Noorwegen maakt enorme ommezwaai over boosters appeared first on Frontnieuws.