Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

Vóór het COVID-19 tijdperk werd in de geneeskunde al eeuwenlang gezegd: “Syfilis wordt vaak aangeduid als “de grote maskerade”, omdat het zich kan presenteren met een breed scala aan klinische symptomen en een verscheidenheid aan andere ziekten kan nabootsen, wat de diagnose moeilijk maakt.” Het lijdt geen twijfel dat de COVID-19 vaccinsyndromen syfilis, sarcoïdose, amyloïdose […] The post Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie

Vóór het COVID-19 tijdperk werd in de geneeskunde al eeuwenlang gezegd: “Syfilis wordt vaak aangeduid als “de grote maskerade”, omdat het zich kan presenteren met een breed scala aan klinische symptomen en een verscheidenheid aan andere ziekten kan nabootsen, wat de diagnose moeilijk maakt.” Het lijdt geen twijfel dat de COVID-19 vaccinsyndromen syfilis, sarcoïdose, amyloïdose of enige andere systemische aandoening ver zullen overschaduwen en de troon van “de grote maskerade” zullen bestijgen, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

In een recente uitgave van Current Neurology and Neuroscience Reports doen Chatterjee en Chakravarty verslag van het brede scala aan syndromen van het centrale zenuwstelsel en het perifere zenuwstelsel die optreden na COVID-19 vaccinatie.[i]

Klik voor groot
Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.

Omdat de vaccins lipide nanodeeltjes bevatten geladen met genetisch materiaal dat codeert voor het schadelijke spike-eiwit, staat elke patiënt voor een Russische Roulette of het zenuwstelsel al dan niet hemodynamisch wordt overladen met de schadelijke vaccindeeltjes.

Als voorbeeld van hoe verwrongen auteurs en redacteuren zijn geworden over papers over COVID-19 vaccinatie, stellen de auteurs in het abstract dat COVID-19 vaccinatie het “enige wapen” blijft dat we hebben tegen de ziekte. De volledige onwetendheid over het hele gebied van de vroegtijdige behandeling van SARS-CoV-2 zal bij nader inzien voor altijd tot hun ergernis zijn. Nog zorgwekkender is dat de auteurs stellen dat een eerdere neurologische ziekte geen reden is om vaccinatie te onthouden.

Als senior en ervaren academisch arts kan ik u zeggen dat de auteurs en de redacteuren die dit artikel hebben geaccepteerd, inderdaad blijk geven van een slecht medisch inzicht. Goede artsen zouden nooit een patiënt met een neurologische aandoening, bijvoorbeeld het Guillain-Barre syndroom of multiple sclerose, een nieuw genetisch biologisch product toedienen waarvan bekend is dat het verdere neurologische schade veroorzaakt en het risico inhoudt van een verergering van invaliditeit en overlijden. Auteurs en historici zullen op deze woorden terugkomen en wroeging en verdriet opwekken voor patiënten die hebben geleden onder deze ingrijpende fout van medisch inzicht.

Als u een neurologische aandoening hebt die in de figuur wordt getoond en die nieuw of verergerd is na COVID-19 vaccinatie, breng dan een bezoek aan uw arts en wijs hem erop. Zeg hem dat het het niet waard was. Dat voor u de risico’s van het vaccin niet opwogen tegen de mislukte theoretische voordelen voor een gemakkelijk te behandelen ziekte van de bovenste luchtwegen.

[i] Chatterjee A, Chakravarty A. Neurological Complications Following COVID-19 Vaccination. Curr Neurol Neurosci Rep. 2022 Nov 29:1–14. doi: 10.1007/s11910-022-01247-x. Epub ahead of print. PMID: 36445631; PMCID: PMC9707152.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

COVID-vaccins kunnen lawine van neurologische ziektes veroorzakenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Groeiend aantal neurologische complicaties na COVID-19 vaccinatie appeared first on Frontnieuws.