“Gevaccineerd” Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen

Terwijl Pfizer heeft “toegezegd” verder onderzoek te doen naar de werkzaamheid en veiligheid van het Covid-vaccin, wordt Japan, misschien wel het meest gedisciplineerde land ter wereld, geconfronteerd met een dramatische situatie. De staat vestigt record na record aan Covid-ziekenhuisopnames en sterfgevallen en staat op de eerste plaats in de wereld wat betreft het aantal infecties. […] The post “Gevaccineerd” Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

“Gevaccineerd” Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen

Terwijl Pfizer heeft “toegezegd” verder onderzoek te doen naar de werkzaamheid en veiligheid van het Covid-vaccin, wordt Japan, misschien wel het meest gedisciplineerde land ter wereld, geconfronteerd met een dramatische situatie. De staat vestigt record na record aan Covid-ziekenhuisopnames en sterfgevallen en staat op de eerste plaats in de wereld wat betreft het aantal infecties. Bovendien heeft Japan in oktober 2022 het voor Omicron aangepaste vaccin ontvangen, bericht Rairfoundation.

Japan is officieel het meest “gevaccineerde” land ter wereld. 83% van de bevolking heeft ten minste één dosis van het anti-Covid vaccin, 82% twee doses, en 132% de derde en de vierde dosis, de laatste met het voor de Omicron variant aangepaste vaccin.

Ondanks de massale vaccinatie wordt het land geconfronteerd met een ongelooflijke toename van infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen. Na de voltooiing van de vaccinatiecampagne in 2021, toen een dekking van 80% was bereikt, explodeerde het aantal gevallen, althans tot dan toe. Zo had Japan eind januari 2022 meer dan 100.000 gevallen per dag bereikt, met een piek van 255.000 gevallen in augustus.

Na een halvering van het aantal infecties in september en oktober, vanaf november 2022, is het aantal gevallen tot nu toe blijven steken op een gemiddelde van 200.000 gevallen per dag.

Erger nog, het aantal ziekenhuisopnames en het aantal Covid-doden is tot een recordhoogte gestegen. Sinds 4 januari 2023 zijn er 44.101 ziekenhuisopnames geweest, waarmee het record van augustus 2022 is overtroffen, toen er 38.000 ziekenhuisopnames op één dag werden gemeld.

Wat de sterfgevallen betreft, die zijn plotseling gestegen tot 489, gemeld op 12 januari 2023. De grafiek van de sterfgevallen in Japan toont een exponentiële toename met de massale vaccinatie van de bevolking. Bovendien is een patroon dat in de officiële Covid-rapportage is waargenomen, dat de meest gevaccineerde landen ook het hoogste aantal Covid-besmettingen hadden. De meeste werden geregistreerd in Oostenrijk, met 644.000 infecties per miljoen inwoners, in Zuid-Korea, Frankrijk, Portugal, Israël en Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of in Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000.

Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen.

Ter vergelijking: Roemenië en Bulgarije hebben een lage vaccinatiegraad en ongeveer 170.000 infecties per miljoen inwoners. Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000.

Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen. Ter vergelijking: Roemenië en Bulgarije hebben een lage vaccinatiegraad en ongeveer 170.000 infecties per miljoen inwoners.

Denemarken, met meer dan 500.000 infecties per miljoen inwoners, of Australië, Nederland en Slowakije, met meer dan 400.000. Met bijna 250.000 gevallen per miljoen inwoners en een snel toenemend aantal infecties zal Japan deze landen binnenkort inhalen.

Pfizer heeft de Europese autoriteiten laten weten dat het de studies na toelating van het Covid-vaccin zal voortzetten en een plan voor geneesmiddelenbewaking zal uitvoeren. In die zin zijn er ondersteunende systemen gecreëerd om klinische gegevens vast te leggen over de aard en de ernst van de Covid-19 ziekte bij mensen die het Covid-19 mRNA-vaccin hebben gekregen, in de verwachting dat deze inzicht zullen geven in mogelijke gevallen van gebrek aan effect van het vaccin of bijwerkingen.

Tegelijkertijd zal het potentiële multisysteem inflammatoire syndroom bij kinderen en volwassenen dat mensen ervaren na toediening van het Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccin worden bestudeerd. Als aanvullende acties voor geneesmiddelenbewaking kondigt de fabrikant de uitvoering en follow-up aan van 20 veiligheids- en werkzaamheidsstudies, waarvan vijf wereldwijd, 5 in Europa, 7 in de VS, 2 in de VS en Canada, en één elk in Nieuw-Zeeland en Australië.

Zeven van de aangekondigde studies zullen kijken naar de incidentie van myocarditis en pericarditis bij het gecombineerde vaccin als geheel en gestratificeerd naar leeftijdsgroep, geslacht, ras/etniciteit (indien mogelijk), dosis en risico-interval. Om de omvang van het risico te beoordelen, zullen deze studies bovendien vergelijkende methoden omvatten (zelfgecontroleerde analyses en analyses met een afzonderlijke vergelijkingsgroep).

Het experiment gaat verder

Tot de wereldwijde studies behoren de studies die de veiligheid, verdraagbaarheid, immunogeniciteit en werkzaamheid van het anti-Covid boodschapper RNA-vaccin bij gezonde personen, kinderen en adolescenten zullen evalueren.

De einddatum is naar verwachting eind 2024. Bij het militair en burgerpersoneel van het ministerie van Defensie en hun gezinnen (alle leeftijden) van het Amerikaanse militaire gezondheidssysteem, zullen de studies zich richten op actief toezicht op de veiligheid van het BioNTech-vaccin Pfizer-Covid-19, met name met betrekking tot myocarditis en pericarditis, met voltooiing naar verwachting op 31 december 2023.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Australische senator breekt de ban en vertelt iedereen wat er werkelijk aan de hand is rond Covid-19 – Update: Nederlandse vertaling Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post “Gevaccineerd” Japan op de knieën gedwongen door Covid: Recordaantal ziekenhuisopnames en sterfgevallen appeared first on Frontnieuws.