Getuigenis: Vaccinatieschade van tafel geveegd

Op Telegram verscheen een subtiele tekst van een dame die meldde dat haar man vaccinatieschade had opgelopen. De tekst sprong in het oog, waarop wij in een privé bericht vroegen aan de dame als ze haar verhaal wou doen. Dit is haar korte maar krachtige getuigenis.

Deel dit artikel

Getuigenis: Vaccinatieschade van tafel geveegd

Ok..

Ons verhaal:

Mijn man is al lang astma-patiënt en besloot toch zijn Pfizer-vaccin te halen. Een week daarna begon aanhoudende zware hoofdpijn. In een versneld tempo kwamen de astma-aanvallen niet lang daarna. We gingen op dit moment van dokter naar dokter. Soms zo erg dat wij ons aanmeldden in de spoedafdeling van het ziekenhuis. Allerlei ontstekingen werden geconstateerd in zijn lichaam. 

Na meermaalse bezoeken begonnen de artsen te kijken in de richting van het vaccin. En ja hoor, de artsen gaven toe dat het vaccin de klachten had uitgelokt of veroorzaakt. Op dat moment contacteerden wij Volksgezondheid (Kabinet van Minister Vanden Broucke). We belden eerst om navolgend een mail te sturen met diezelfde inhoud en een uiteenzetting van de klachten en wat wij tot nu toe te weten waren gekomen.

Een maand later kregen wij een mail terug van het Kabinet waarin stond dat wij ons mochten aanmelden bij een aangeduide 'onafhankelijke' arts. En daar liep het totaal mis! Er was volgens die arts 'geen enkel bewijs'. Wij hadden nochtans brieven mee van de artsen die ons daarvoor hadden behandeld. Dit alles werd simpelweg van de tafel geveegd. Ons verhaal kwam ten einde. 

Bijgevolg, geen CST (Covid Safe Ticket), al is dat natuurlijk niet het belangrijkste.

'Bedankt voor je getuigenis. Hoe gaat het nu met je man?'

Beter, dank je.

Groeten, A.

Meer info

Meer informatie omtrent vaccinatieschade kan je terugvinden op : https://www.vaccinatieschade.be/

Een melding van vaccinatieschade kan je registreren op de website van FAGG : https://www.fagg.be/nl/melden_van_een_bijwerking_als_patient