Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Een klimaatcultusbedrijf met de naam “Make Sunsets” wil deugdsignalering bedrijven betalen om de lucht te vervuilen en de zon te verduisteren, waardoor de planeet Aarde afkoelt en het oceaanniveau keldert omdat het levengevende water van de wereld wordt opgesloten in ijs, schrijft Mike Adams. De CEO van het bedrijf heet letterlijk “Iseman” (IJsman) als een […] The post Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN

Een klimaatcultusbedrijf met de naam “Make Sunsets” wil deugdsignalering bedrijven betalen om de lucht te vervuilen en de zon te verduisteren, waardoor de planeet Aarde afkoelt en het oceaanniveau keldert omdat het levengevende water van de wereld wordt opgesloten in ijs, schrijft Mike Adams.

De CEO van het bedrijf heet letterlijk “Iseman” (IJsman) als een soort globalistische schurk uit een Batman-film. Hij geeft in een verklaring aan MIT Technology Review (link hieronder) toe dat zijn bedrijf een soort “cultus” is en zegt dat het “moreel verkeerd” is om volledig zonlicht, warmte, oceaanhabitats en vloeibaar water op de planeet Aarde te laten voortbestaan op de huidige niveaus, en belooft de lucht te vervuilen en de zon te dimmen om de zogenaamde “klimaatverandering” te bestrijden.

De manier om de klimaatverandering te stoppen, zegt hij, is door het klimaat radicaal te veranderen met een riskante, onbewezen en wetenschappelijk slecht doordachte wereldwijde terravorming die de fotosynthese, voedselgewassen, oceaanniveaus, fytoplankton en habitat voor aquatische ecosystemen over de hele wereld zou beïnvloeden.

En dat allemaal in naam van de “wetenschap” en de strijd tegen de “klimaatverandering”.

Zelfs de mainstream wetenschap spreekt zich uit tegen de dwaasheid om voor God te spelen met de atmosfeer

Deze geoengineering-operatie wordt graag toegegeven (en bekritiseerd) door MIT Technology Review, een establishment uitgeverij die bijna nooit een radicaal wetenschappelijk experiment tegenkomt dat haar niet bevalt. In de loop der jaren heeft de uitgever GGO’s, experimentele covaccins, pesticidenvergiftiging van gewassen, CRISPR-technologie en genetische manipulatie gepromoot, maar geoengineering op planetaire schaal is blijkbaar een brug te ver. Auteur James Temple bekritiseert in zijn artikel de klimaatveranderende inspanningen als “volstrekt voorbarig” en waarschuwt dat een kwaadwillende acteur die dergelijke experimenten uitvoert “het wetenschappelijke veld zou kunnen terugdringen”, wellicht op dezelfde manier als de wereldwijde push voor mRNA-vaccins het vertrouwen van het publiek in farmaceutische giganten en gezondheidsautoriteiten heeft doen kelderen. Uit het artikel:

Het gedrag van het bedrijf speelt in op de lang gekoesterde vrees dat een “kwaadwillende” acteur zonder bijzondere kennis van de atmosferische wetenschap of de implicaties van de technologie unilateraal zou kunnen beslissen om het klimaat te geoengineeren, zonder enige vorm van consensus over de vraag of dat mag of wat de juiste gemiddelde temperatuur op aarde zou moeten zijn. Dat komt omdat het relatief goedkoop is en technisch eenvoudig uit te voeren, althans op een ruwe manier.

David Victor, politicoloog aan de Universiteit van Californië in San Diego, waarschuwde meer dan tien jaar geleden al voor een dergelijk scenario. Een “Greenfinger, zelfbenoemde beschermer van de planeet … zou in zijn eentje een heleboel geoengineering kunnen afdwingen”, zei hij, waarbij hij zich beriep op het personage Goldfinger uit een James Bond-film uit 1964, die zich het best herinnert omdat hij een vrouw vermoordde door haar met goud te beschilderen.

De zon blokkeren, het oceaanwater bevriezen en de fotosynthese stilleggen… wat kan er misgaan?

De Bond-verwijzing lijkt inderdaad toepasselijk, aangezien de CEO van Make Sunsets blijkbaar de temperaturen op aarde wil doen dalen en het vloeibare water wereldwijd wil laten bevriezen … en zijn naam letterlijk “Iseman” (IJsman) is. Zoals alle klimaatcultisten laten zijn daden zien dat hij zonlicht, vloeibaar water, oceaanhabitat, warmte, weelderige regenwouden en koolstofdioxide, een essentiële voedingsstof voor voedselgewassen en plantenleven op de hele planeet, veracht.

Wat klimaatcultisten willen bereiken is echte “somberheid en onheil”. Zij willen de zon verduisteren en de aarde in een donkere toekomst storten. Zij willen de fotosynthese onderdrukken, wat zou leiden tot wereldwijde misoogsten en daaropvolgende hongersnood. Ze willen dat oceaanwater wordt opgesloten in ijs, waardoor het oceaanpeil daalt en het leefgebied van oceaanwezens als walvissen, dolfijnen en koraalriffen wordt vernietigd. Bijna zonder uitzondering zijn klimaatcultisten anti-aarde, anti-leven, anti-landbouw en anti-wetenschap. En ze denken op de een of andere manier dat hun vervuiling van het luchtruim positief is voor de planeet.

In 1815 explodeerde Mount Tambora, waarbij volgens NOAA 31 kubieke mijl as in de stratosfeer werd uitgestoten. Dit leidde tot het “jaar zonder zomer” in Noord-Amerika, Europa en delen van Azië. Naar schatting 100.000 mensen stierven door hongersnood en overal ter wereld mislukte de voedseloogst. Van de NOAA:

De vulkanische winter veroorzaakte ook misoogsten, voedseltekorten en overstromingen in het grootste deel van Noord-Amerika, West-Europa en delen van Azië. Volgens historische klimatologische bronnen bedroeg het dodental van de gebeurtenis in 1815 11.000 door pyroclastische stromen en meer dan 100.000 door de daaruit voortvloeiende voedseltekorten in het volgende decennium.

MIT Technology Review karakteriseert deze cataclysmische gebeurtenis als “natuurlijk”, maar voegt er niet de passende kwalificatie “ramp” aan toe. Make Sunsets probeert deze natuurramp na te bootsen en veroorzaakt wat in wezen een door de mens veroorzaakte wereldwijde cataclysme is met effecten die lijken op die van een zeer grote vulkaanuitbarsting.

Vijftig jaar mislukte klimaatvoorspellingen

Een ander probleem met dit alles is dat de planeet niet opwarmt zoals ons werd verteld. Temperatuurgegevens zijn routinematig gewijzigd en uitgekozen door klimaatcultisten. De oceanen zijn überhaupt niet veel gestegen, en de bewering dat kooldioxide een gevaarlijke vervuiler is, bleek pure onzin. Een verbazingwekkende 50 jaar van mislukte apocalyps voorspellingen tonen aan dat de klimaatgekken in hun eigen fantasieland van valse wetenschap en valse narratieven leven. Helaas geloven ze hun eigen leugens zo volledig dat ze zich gerechtvaardigd voelen om radicale, gevaarlijke experimenten uit te voeren om de atmosfeer van de aarde te veranderen om de zon te blokkeren en wereldwijde bevriezing en misoogsten te veroorzaken.

In een artikel in de New York Times uit 1969 beweerde Dr. Paul Ehrlick, die aanzette tot ontvolking, dat tegen 1989 “iedereen zal verdwijnen in een wolk van blauwe stoom” als de bevolkingsgroei niet wordt afgeremd.

De zo gevreesde “blauwe stoom” is er nooit gekomen.

In de jaren ’70 en ’80 hebben de bedrijfsmedia herhaaldelijk gewaarschuwd voor “wereldwijde afkoeling” en “een nieuwe ijstijd” die snel zou aanbreken. En nu, bijna 50 jaar later, proberen klimaatcultisten een nieuwe ijstijd te veroorzaken.

Uit The Guardian, 29 januari 1974:

In 1989 berichtte de Associated Press ademloos dat complete landen tegen het jaar 2000 zouden worden overspoeld door oceaanwater als gevolg van de snel stijgende oceanen.

Die landen bestaan nog steeds. Met stranden en al.

In maart 2000 beweerde The Independent dat de opwarming van de aarde zo snel zou versnellen dat sneeuw tot het verleden zou behoren. “Kinderen zullen niet meer weten wat sneeuw is.” Vertel dat maar aan de mensen in de VS die tijdens het kerstweekend net een epische sneeuwstorm hebben doorstaan.

De voorbeelden gaan maar door, van alle gebruikelijke verdachten: NYT, The Guardian, Associated Press en vele anderen. En dan zijn er nog de persoonlijkheden: Al Gore die waarschuwde dat de hele noordelijke ijskap tegen 2013 gesmolten zou zijn, bijvoorbeeld.

De poolkap is er nog steeds.

Prins Charles deed natuurlijk mee en zei in 2009 dat we slechts “96 maanden” hadden om de wereld te redden van de klimaatverandering. Dat was meer dan 12 jaar geleden. De aarde is niet vernietigd, maar de koningin is dood.

Nog maar een paar jaar geleden werd elke vermelding van “geoengineering” bespot als een complottheorie

Tot voor kort werd iedereen die sprak over “geoengineering” of mondiaal dimmen operaties belachelijk gemaakt als een samenzweringstheoreticus, ook al verwezen overheidsfunctionarissen (en talrijke octrooien) openlijk naar dergelijke operaties om het weer onder controle te krijgen.

Koolstofvastlegging – het proces om CO2 uit de atmosfeer te halen en op te sluiten – is een andere vorm van terravorming, het proces om het klimaat van een planeet te veranderen om het onherbergzaam te maken voor het huidige ecosysteem, vaak als voorbereiding voor andere levensvormen om de planeet te bezetten.

Koolstofvastlegging is een vorm van terravorming, en is gericht op het fotosyntheseproces waarmee alle groene planten energie produceren. De drie inputs van fotosynthese zijn zonlicht, water en koolstofdioxide. Klimaatcultisten zijn nu in oorlog met 2 van de 3 op die lijst. Ze hebben kooldioxide tot vervuilende stof verklaard en proberen de zon te blokkeren.

Zoals ik vandaag in mijn podcast zeg, is de klimaatcultus eigenlijk een zelfmoordcultus. Mochten zij hun snode doelstellingen voor de planeet Aarde bereiken, dan zouden er geen grootschalige voedselgewassen meer groeien en zouden de ecosystemen van de oceanen instorten. De aarde zou worden ondergedompeld in een koude, bevroren Donkere Tijd door het dimmen van de zon, en de moderne beschaving zou ineenstorten tot een ruïne. Is dit wat klimaatcultisten willen? Het lijkt er wel op, gezien hun onophoudelijke ontmanteling van de energie-infrastructuur die de moderne beschaving draaiende houdt.

Luister naar de Situation Update podcast van vandaag voor een volledig verslag van dit onderwerp en diverse andere:

– Startup genaamd “Make Sunsets” is begonnen met geoengineering / terravorming op aarde.
– Deugdsignalering  bedrijven betalen het bedrijf om de lucht te vervuilen en “koelingskredieten” te verdienen.
– Het bedrijf laat zwaveldioxide vrij in de stratosfeer om de zon te blokkeren.
– Het werd allemaal een “complottheorie” genoemd door de media, maar wordt nu toegegeven.
– CEO geeft toe dat hij een “sekte” leidt die geworteld is in onzin over klimaatverandering
– Net als een stripboekschurk heet de CEO “Iseman” (IJsman).
– Doel is de temperaturen te verlagen en de aarde in een nieuwe IJSTIJD te duwen.
– Klimaatcultisten verachten vloeibaar water, warmte, zonlicht, groene planten, regen en oceanen.
– Zij eisen bevroren ijs, dode regenwouden, duisternis, kou en vernietiging van marine habitats.
– Wereldwijd DIMMEN van de zon is het doel, MIT geeft toe dat het is gemodelleerd naar een catastrofale vulkaanuitbarsting
– Mt. Tambora barstte uit in 1815 en veroorzaakte wereldwijde hongersnood en misoogsten, een “jaar zonder zomer”.
– Roomba-robots maken foto’s van huiseigenaren op toiletten en delen die met mensen in andere landen
– 10 wilde voorspellingen van Rus Medvedev over burgeroorlog VS, ineenstorting EU en BRICS-landen
– Onwetende mainstream mensen weten niet eens wat archeologie is


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Honderden klimaatwetenschappers eisen onmiddellijke stopzetting van Bill Gates’ genocidale “zonnestralen verduistering”-projectVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Geoengineering-programma gelanceerd om de zon te DIMMEN, de lucht te VERVUILEN en het oceaanwater van de aarde te BEVRIEZEN appeared first on Frontnieuws.