Generaal Armageddon betreedt de ring

Generaal Sergey Surovikin, alias General Armageddon, de nieuwe bevelhebber van de Russische lucht-, land- en zeestrijdkrachten aan het Oekraïense front, is gezegend te hebben gediend naast de Syrische Brigadegeneraal Soheil Hassan, alias De Tijger, van wie wijlen Robert Fisk zei dat hij een van de engste mannen was die hij ooit in zijn lange en […] The post Generaal Armageddon betreedt de ring appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Generaal Armageddon betreedt de ring

Generaal Sergey Surovikin, alias General Armageddon, de nieuwe bevelhebber van de Russische lucht-, land- en zeestrijdkrachten aan het Oekraïense front, is gezegend te hebben gediend naast de Syrische Brigadegeneraal Soheil Hassan, alias De Tijger, van wie wijlen Robert Fisk zei dat hij een van de engste mannen was die hij ooit in zijn lange en zeer kleurrijke leven had ontmoet. Helaas, wanneer men geconfronteerd wordt met horden opgekropte jihadisten of door de NAVO gefinancierde nazi’s, heeft men De Tijger, Generaal Armageddon en de strijdkrachten van Syrië en Rusland waarover zij het bevel voeren, nodig om de dag te redden, want de liedjes van John Lennon en George Harrison volstaan niet, schrijft Declan Hayes.

Als je de verslagen leest van de NAVO over deze twee helden, die in dit artikel samen op de foto staan, zou je denken dat zij hun vijanden voor hun plezier uitroeien en niet uit noodzaak. Daarbij verwarren de mediajakhalzen van de NAVO deze mannen opzettelijk met hun vijanden, de NAVO-proxies in zowel Syrië als Oekraïne, waarvan de oorlogsmisdaden even goed gedocumenteerd zijn als genegeerd door de media en politieke spreekbuizen van de NAVO.

Generaal Hassan’s Tiger Forces, als het snijvlak van het Syrische verzet, verdreven de NAVO-moordenaars uit elk van hun bolwerken, de een na de ander. Hun patriottische campagne werd een stuk gemakkelijker gemaakt door de logistieke en andere praktische steun die Iran en Rusland hen en de irreguliere troepen die hen steunen, gaven. De kern van die steun was Generaal Surovikin, alias Generaal Armageddon, een veteraan van de Tsjetsjeense en andere campagnes.

Omdat het suggereert dat hij alles uitroeit wat hem in de weg staat, is de NAVO-bijnaam Armageddon van Surovikin oneindig veelzeggender voor de hypocrisie van de NAVO dan voor de manier waarop Surovikin of de Russische frontlijntroepen waarover hij nu het bevel voert hun oorlogen voeren. Het zijn de Amerikanen en hun Britse en andere handlangers die vechten alsof zij de vier ruiters van de Apocalyps zijn, zoals blijkt uit hun shock and awe-terreurcampagne tegen Irak en hoe zij de Iraakse stad Fallujah en de Syrische stad Raqqa met de grond gelijk maakten.

De Amerikanen vernietigden Raqqa omdat de gecombineerde krachten van Rusland en Syrië, samen met hun dappere bondgenoten uit de Vruchtbare Gordel, op de rand van de overwinning stonden. De Amerikanen vernietigden hun eigen vervangbare stromannen, zodat zij, in het oosten van Syrië, samen met de Israëlische luchtmacht in het westen en zuiden, door konden gaan met het vermorzelen van de vrouwen en kinderen van Syrië en het stelen van hun grondstoffen.

De Russen van generaal Armageddon, daarentegen, gingen anders te werk. Zij bemiddelden in regionale vredesakkoorden in heel Syrië en stonden zelfs toe dat de NAVO zich met de groene evacuatiebussen terugtrok naar Idlib. Maar zelfs daar konden de ISIS-agenten van de NAVO niet eervol handelen en er waren verschillende gevallen waarin die barbaren de chauffeurs vermoordden, met als meest flagrante misdaad de slachting van 120 sjiieten, onder wie meer dan 80 kinderen, bij de bomaanslag in de al Rashidin-bus op 15 april 2017, waarvan de feiten, waarvan de Ierse minister van Buitenlandse Zaken Simon Coveney en de andere moreel verstoorde troeven van de NAVO in Ierland en Syrië er alles aan doen om ze te verdoezelen.

Om deze barbaren waarmee generaal Armageddon in Syrië werd geconfronteerd of de nazi’s waarmee hij nu in Oekraïne wordt geconfronteerd duivels te noemen, zou een laster jegens duivels zijn. Dit wil niet zeggen dat de Russische strijdkrachten aaibare wezens zijn die hun vrije tijd doorbrengen met het tokkelen van John Lennon- en George Harrison-nummers op hun ukelele. Dat zijn ze niet. Wel zijn het gedisciplineerde strijdkrachten die hun vijanden ruim van tevoren waarschuwen voordat ze hun handschoenen uitdoen en hun boksbeugel aandoen. De NAVO daarentegen schakelt op de eerste dag civiele structuren uit en vernietigt alles wat beweegt. Dat is wat ze deden in Noord-Korea, Raqqa, Fallujah en talloze andere plaatsen die ons nu niet hoeven te boeien, behalve dat de troepen van generaal Armageddon nog niet zulke apocalyptische vuurkracht hebben ingezet in Syrië of Oekraïne.

Dit brengt ons tot het belangrijke punt dat wij geen leunstoel Napoleons zijn die met enige autoriteit kunnen oordelen over wat de troepen van Rusland, Syrië of de Quds-macht van Iran zouden moeten doen op hun verschillende fronten. Hoewel De Tijger van zijn poëzie houdt, is oorlog geen tijd van dichtbundels, maar een tijd van strategie, tactiek en koude, harde en berekende zetten met de stukken die men heeft. Het is een tijd voor de Wagner Group, de Tsjetsjenen van Kadyrov, de Tijger Krachten van Hassan en Generaal Armageddon om te doen waar ze in uitblinken en om dat, onder leiding van Generaal Armageddon, in Wagneriaanse harmonie te doen.

Dit is niet om Lennon’s Give Peace A Chance of Harrison’s Bangladesh songs af te schrijven, maar om met de Byrds te zingen dat “there is a time for every purpose under heaven, a time of love, a time of hate, a time of war, a time of peace”. De NAVO houdt van een goede oorlog, zolang zij maar kan profiteren van het bloedbad en haar eigen militaire leeftijdsjongeren er niet omheen draaien. Daarom besteden zij zoveel middelen aan de kruisbestuiving van onze jeugd.

Hoewel de tijd voor vrede afhangt van andere variabelen die wij hieronder toelichten, moet u eerst zien hoe de NAVO de moderne cultuur grondig heeft doordrongen om de vrede geen kans te geven. Kijk niet eens naar die Ierse schande, Bono, die Zelensky in Kiev pijpt of naar de georganiseerde misdaadfamilie Bush in Amerika. In plaats daarvan, zoals de Byrds, “turn, turn, turn” en kijk naar de infiltratie van de BBC in Liverpool’s Kop (genoemd naar Spion Kop van de beruchte Boeren genocide) om een levendige volkscultuur te kapen waar ze duidelijk helemaal niets vanaf wisten en, net als Hitler en Mussolini (vergeet die Duke of Wellington openbare schooljongen onzin) voor hen, gaven er alleen om voor zover het hun imperiale plannen kon bevorderen, in het verbannen van Rusland uit Qatar 2002, evenals het politiek ontmannen van Engeland’s goedgelovige jeugd vanaf 1964. De BBC-parasieten van de NAVO hebben de Beatles’ vredesliederen vervormd, niet alleen in Liverpool, maar ook in de Belmarsh-gevangenis, waar Julian Assange, de ware vredesvoorvechter van vandaag, opgesloten zit in een kerker waar eigenlijk John Bolton, Tony Blair, Bill Clinton en de andere smeerlappen van het kwaadaardige NAVO-imperium zouden moeten zitten.

De geest die Julian Assange is, zit inderdaad opgesloten, maar als de barbaren in het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Zijne Majesteit, in MI5 en in hun gelijkwaardige Amerikaanse en Australische groeperingen die dit lezen, niet weten welke krachten een geest bezit, laat mij het dan uitleggen. Omdat profeten als Assange, die de waarheid tegen de macht spreken, laten zien hoe zwak die macht eigenlijk is, en als en wanneer de idolen van de jeugd zich achter Assange’s banier van de waarheid scharen en het voorbeeld volgen van George Harrison, John Lennon, Roger Waters, Muhammad Ali en vele anderen zoals zij, dan zal de macht van de NAVO afbrokkelen als de voortdurende kortstondige nachtmerrie die zij is.

Dus, welkom bij onze Apocalyps, Generaal Armageddon. Zoals Handelingen 2 ons vertelt dat onze oude mannen dromen zullen dromen en onze jonge mannen visioenen zullen zien, laat mij u vertellen dat mijn droom de droom is van het vermoorde Amerikaanse schoolmeisje Rachel Corrie, de droom van de vermoorde Martin Luther King Junior, de droom dat de NAVO stopt met hun moordcampagnes die Oekraïne, Armenië en de Vruchtbare Gordel doordrenken met zoveel onschuldig bloed. Opdat onze jonge mannen hun voetbalvelden en X-boxen verlaten om de visie van John Lennon te zien, die vrede een kans geeft, de visie waarvoor Rachel Corrie en zovele anderen zijn gestorven en waarvoor Julian Assange langzaam wordt vermoord, heeft de hele beschaafde wereld u nodig, Generaal Armageddon, om uw ochtendkoffie op te drinken en te doen wat u en De Tijger het beste kunnen. Veel geluk.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

“Generaal Armageddon” gaat Russische troepen in Oekraïne leidenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Generaal Armageddon betreedt de ring appeared first on Frontnieuws.