Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven

Nieuw onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Infectious Diseases Research geeft een overzicht van wat momenteel bekend is over het “shedden” van de Covid-19 “vaccins.” Helene Banoun van de Onafhankelijke Wetenschappelijke Raad in Frankrijk gaat in op de shedding van boodschapper-RNA (mRNA) en spike-eiwitten van de vaccins, waarvan we weten dat ze niet op de injectieplaats […] The post Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven

Nieuw onderzoek gepubliceerd in het tijdschrift Infectious Diseases Research geeft een overzicht van wat momenteel bekend is over het “shedden” van de Covid-19 “vaccins.”

Helene Banoun van de Onafhankelijke Wetenschappelijke Raad in Frankrijk gaat in op de shedding van boodschapper-RNA (mRNA) en spike-eiwitten van de vaccins, waarvan we weten dat ze niet op de injectieplaats blijven, zoals aanvankelijk werd beweerd. Ze circuleren niet alleen door het hele lichaam van de ontvanger, maar lijken ook op anderen te worden uitgescheiden, schrijft Ethan Huff.

“De mRNA-vaccins komen precies overeen met de definitie van gentherapie van de Amerikaanse en Europese regelgevende instanties,” schrijft Banoun. “De regelgeving vereist uitscheidingsstudies van deze geneesmiddelen en hun producten (de vertaalde eiwitten). Deze studies zijn niet gedaan voor mRNA-vaccins (noch voor adenovirusvaccins).”

“Er zijn talrijke meldingen van symptomen en pathologieën die identiek zijn aan de bijwerkingen van mRNA-vaccins bij ongevaccineerde personen die in contact komen met pas gevaccineerde personen. Het is daarom belangrijk om de stand van de kennis over de mogelijke uitscheiding van nanodeeltjes van vaccins, alsook van mRNA en het product ervan, het spike-eiwit, te herzien.”

De wet vereist onderzoek naar de uitscheiding van gentherapie, dus waarom is dat nooit gedaan?

Banoun legt verder uit hoe dierstudies aantonen dat mRNA-dragende lipide nanodeeltjes door het hele lichaam circuleren en zich een weg banen naar de bloedbaan. De inhoud van de injectieflacon blijkt ook uit te scheiden in lichaamsvloeistoffen zoals zweet, sputum en moedermelk, en via de transplacentale barrière.

“Deze EV’s kunnen ook binnendringen door inademing en via de huid (gezond of gewond) en oraal via moedermelk (en waarom niet tijdens seksuele gemeenschap via sperma, want dat is niet onderzocht),” voegt Banoun toe. “Het is dringend noodzakelijk de wetgeving inzake gentherapie die van toepassing is op mRNA-vaccins te handhaven en hierover studies uit te voeren terwijl de veralgemening van mRNA-vaccins wordt overwogen.” Banoun verduidelijkt in haar artikel dat “shedding van vaccins” verwijst naar de mogelijkheid dat vaccin-nanodeeltjes worden uitgescheiden.

“Het is dringend noodzakelijk de wetgeving inzake gentherapie die van toepassing is op mRNA-vaccins te handhaven en hierover studies uit te voeren terwijl de veralgemening van mRNA-vaccins wordt overwogen.”

Banoun verduidelijkt in haar artikel dat “uitscheiding van vaccins” verwijst naar de mogelijkheid dat prik-chemicaliën worden uitgescheiden en doorgegeven aan anderen nadat een persoon “pas gevaccineerd” is, wat impliceert dat de uitscheidingsperiode relatief klein kan zijn.

Aangezien er echter geen grootschalige studies zijn uitgevoerd, is het echt onmogelijk om te weten hoe lang een volledig geprikte persoon kan uitscheiden nadat de naald de arm heeft verlaten.

“… dit geldt alleen voor levende verzwakte virusvaccins (mazelen/bof/rubella [MMR], waterpokken, rotavirus, neusspray-griep),” schrijft ze.

“Geen enkel COVID-19 vaccin gebruikt deze formule. Daarom is er geen risico dat een vaccinontvanger een vaccinvirus overdraagt. COVID-19-vaccins op basis van mRNA zijn echter de eerste die op wereldschaal commercieel bij mensen worden gebruikt en er zijn geen studies verricht naar de mogelijke uitscheiding van het vaccin zelf (lipide nanodeeltjes die mRNA bevatten) van het mRNA van het vaccin of van het vaccinproduct, het spike-eiwit dat door de cellen van de gevaccineerde wordt vertaald.”

Banoun zegt dat ze sceptisch was toen ze voor het eerst hoorde over de mogelijkheid van covid injectie shedding. Na onderzoek ontdekte ze echter dat er verifieerbare gevallen zijn geweest waarin nanodeeltjes en andere stoffen van de injectie zijn overgedragen van de gevaccineerden naar de ongevaccineerden.

“Er zijn veel getuigenissen van ongevaccineerde personen die symptomen ondervonden die identiek zijn aan de bijwerkingen van het vaccin, nadat zij in contact waren geweest met pas gevaccineerde personen,” concludeert zij.

“Uit een studie blijkt een overmaat aan sterfte in de gevaccineerde leeftijdsgroepen wanneer vaccinatiecampagnes beginnen, wat verklaard zou kunnen worden door een fenomeen van overdracht van het vaccin of het product ervan.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Franse studie kijkt naar het potentieel van volledig covid geprikten om “shedding” bijproducten op anderen af te geven appeared first on Frontnieuws.