Federale begroting, zéér mager voor de werkende bevolking, best OK voor de werkgevers …

De werkgeversorganisaties zijn 'gematigd positief' over de federale begroting 2023. In tijden van zware sociale crisis en na de bikkelharde antisociale campagne van deze organisaties is dat een teken aan de wand. De vertegenwoordigende organisaties van de werkende bevolking denken er daarentegen volledig anders over. Geen enkel probleem werd ten gronde aangepakt. Voor elk wat wils? Dan wel met de nadruk op 'wat'. The post Federale begroting, zéér mager voor de werkende bevolking, best OK voor de werkgevers … appeared first on DeWereldMorgen.be.

Deel dit artikel

Federale begroting, zéér mager voor de werkende bevolking, best OK voor de werkgevers …

De werkgeversorganisaties zijn 'gematigd positief' over de federale begroting 2023. In tijden van zware sociale crisis en na de bikkelharde antisociale campagne van deze organisaties is dat een teken aan de wand. De vertegenwoordigende organisaties van de werkende bevolking denken er daarentegen volledig anders over. Geen enkel probleem werd ten gronde aangepakt. Voor elk wat wils? Dan wel met de nadruk op 'wat'.

The post Federale begroting, zéér mager voor de werkende bevolking, best OK voor de werkgevers … appeared first on DeWereldMorgen.be.