EU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang

Het zou nu officieel moeten zijn. Nord Stream 1 en 2 worden niet gerepareerd. Vorige week stemde het EU-parlement al over de verdere procedure met de twee pijpleidingen. Zonder veel ophef besloten zij eenvoudigweg van het project af te zien, waarbij de CDU/CSU, SPD, Groenen, FDP en Vrije Kiezers vóór stemden. Dit betekent: verdere stijging […] The post EU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

EU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang

Het zou nu officieel moeten zijn. Nord Stream 1 en 2 worden niet gerepareerd. Vorige week stemde het EU-parlement al over de verdere procedure met de twee pijpleidingen. Zonder veel ophef besloten zij eenvoudigweg van het project af te zien, waarbij de CDU/CSU, SPD, Groenen, FDP en Vrije Kiezers vóór stemden. Dit betekent: verdere stijging van de gasprijzen en verdere deïndustrialisatie van Duitsland en Europa, bericht Wochenblick.at.

Europa op weg naar de afgrond

Duitsland, Oostenrijk en heel Europa lijden onder de zelfmoordsancties tegen Rusland. De industrie gaat failliet of migreert naar de VS, die Duitse ondernemers lokt met goedkope energie en goede voorwaarden, traditionele bedrijven die al economische crises en twee wereldoorlogen hebben overleefd, zullen het verarmingsprogramma van het systeem niet overleven. Het lot van Duitsland als een van de belangrijkste industrielanden is daarmee bezegeld.

Deze stemming laat heel duidelijk zien dat de oude partijen gewoon niet geïnteresseerd zijn in het behartigen van de belangen van hun eigen land, en zelfs van Europa. Zij hebben de deur geopend naar steeds grotere armoede en hun eigen burgers in de rug gestoken.

Bernhard Zimniok, Europarlementariër van de AfD, deed in een video verslag van de stemming en de poging tot verdoezeling door Brussel:

De “creatieve” vernietiging van Europa

De toekomstige verarming van Duitsland en heel Europa is waarschijnlijk geheel in het belang van die krachten die iets heel anders met de wereld voor hebben. Met de verwoesting van het Europese continent is de voedingsbodem voor de Grote Reset gecreëerd. De volkeren zijn uiteengevallen en versnipperd door massale migratie, de economie is vrijwel onbestaande, de bevolking verarmd en berooid.

“U zult niets bezitten” is een van de dogma’s van de toekomst, die het WEF in omloop heeft gebracht. Niemand zal zijn eigendom vrijwillig afstaan, en afpakken is niet mogelijk zonder de wrok van het volk op te wekken. Dat is anders bij een grote crisis, misschien zelfs een oorlog, waar uiteindelijk – op een enkeling na – niemand meer iets aan overhoudt. Een dystopische “brave new world” kan op een dergelijk fundament worden gebouwd.

Na het einde van “Nord Stream” hoeft men niet langer geconfronteerd te worden met de onaangename vraag wie verantwoordelijk is voor de terroristische aanslag op de pijpleidingen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Dr. Coleman: Waarom regeringsleiders als oorlogsmisdadigers behandeld moeten wordenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post EU-parlement wil beide Nord Stream-pijpleidingen opgeven: “Nord Stream” wordt afgeschaft: Systeempartijen stemmen in Brussel voor ondergang appeared first on Frontnieuws.