Emily Oster stelt “een pandemische amnestie” voor, stelt voor dat “we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we niet op de hoogte waren van COVID”

Niet alleen hebben “deskundigen” zoals Emily Oster aangedrongen op dodelijke mandaten en langzame dodelijke biowapeninjecties voor zowel volwassenen als kinderen, maar zij zijn allen schuldig aan hulp en medeplichtigheid aan de genocide die momenteel nog aan de gang is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld. Voordat u het onderstaande artikel leest, moet u zich afvragen wat voor soort amnestie […] The post Emily Oster stelt “een pandemische amnestie” voor, stelt voor dat “we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we niet op de hoogte waren van COVID” appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Emily Oster stelt “een pandemische amnestie” voor, stelt voor dat “we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we niet op de hoogte waren van COVID”

Niet alleen hebben “deskundigen” zoals Emily Oster aangedrongen op dodelijke mandaten en langzame dodelijke biowapeninjecties voor zowel volwassenen als kinderen, maar zij zijn allen schuldig aan hulp en medeplichtigheid aan de genocide die momenteel nog aan de gang is, schrijft 2ndsmartestguyintheworld.

Voordat u het onderstaande artikel leest, moet u zich afvragen wat voor soort amnestie individuen als Oster, Dr. Mengele 2.0, Gates, Walensky, Seniele Luierbevuilende IJsetende Pedo Criminele Marionet, Bourla, Bancel, en alle andere Covid psychopaten en apparatsjiks verdienen na het bekijken van enkele van de onderstaande historische misdaden tegen de mensheid:

Wat is je reactie?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow