Een open brief aan de gevaccineerden

Als u gevaccineerd bent, betekent dat meer dan waarschijnlijk dat u een volgeling bent van de huidige mainstream en tegen de zogenaamde “complottheoretici”, de “anti-vaxxers” en iedereen die zichzelf “vrijheidsstrijders” noemt. Deze brief is voor u. Ik ben uw vijand. Misschien ziet u dat individueel niet zo, maar dat is het standpunt dat wij beiden […] The post Een open brief aan de gevaccineerden appeared first on Frontnieuws.

Deel dit artikel

Een open brief aan de gevaccineerden

Als u gevaccineerd bent, betekent dat meer dan waarschijnlijk dat u een volgeling bent van de huidige mainstream en tegen de zogenaamde “complottheoretici”, de “anti-vaxxers” en iedereen die zichzelf “vrijheidsstrijders” noemt. Deze brief is voor u. Ik ben uw vijand. Misschien ziet u dat individueel niet zo, maar dat is het standpunt dat wij beiden innemen. Maar in werkelijkheid zijn we broeders en zusters, onze beide “kanten” vormen het menselijk ras. Ieder van ons heeft geliefden aan weerszijden van dit hek, en we zitten inderdaad allemaal “in hetzelfde schuitje”, schrijft Todd Hayen.

Wij maken ons echt zorgen en willen dat iedereen veilig en gezond is. U kunt niet zeggen dat degenen aan deze kant van het hek niet slecht zijn behandeld. We zijn verstoten, belachelijk gemaakt, gediscrimineerd, en er is ons zelfs gezegd dat we Covid moesten krijgen en sterven (dat is mij twee keer overkomen door twee vrienden die ooit heel dicht bij mij stonden). Het is echt allemaal lelijk geweest, en ik verontschuldig me voor mijn aandeel in deze mogelijke hoon. Vergeeft u mij, en ik zal u vergeven.

Het gaat niet goed in La La Land. Misschien bent u het niet eens met deze uitspraak, en uw onenigheid is waarschijnlijk de kern van ons gezamenlijke probleem. Maar helaas is dit een waar beeld van wat er in de wereld gebeurt, of u dat nu gelooft of niet. Sorry. Ook al ziet u er niet direct bewijs voor, het is niettemin waar, en als u de lakens een beetje zou terugtrekken, zou u heel duidelijk een kolonie bloedzuigende bedwantsen zien. Ik wil niet dat u mij op mijn woord gelooft, want tot nu toe heeft u ons zeker niet op ons woord geloofd, ik wil alleen dat u kijkt. Of op zijn minst stopt met uw haat, wrok, afkeer, frustratie, of welke andere negatieve energie dan ook die u gooit op ons allemaal aan de andere kant van het hek waar we proberen er iets aan te doen. Eerlijk gezegd, als u niet naar uzelf wilt kijken, prima… leef uw gelukkige leven zoals u dat wilt. Probeer alleen uit onze buurt te blijven; waardeer ons omdat we geven om uw levenskwaliteit en die van alle anderen op deze planeet. Wij hebben offers gebracht in onze poging om het onrecht dat wij om ons heen zien gebeuren recht te zetten. En stop alstublieft met ons ervan te beschuldigen dat we altijd op zoek zijn naar de duisternis, eerlijk gezegd hoeven we niet te zoeken.

Ja, wij begrijpen allemaal hoe verschrikkelijk moeilijk het voor u is om bijna alles weg te gooien wat u ooit hebt geloofd over regering, gezag, gekozen functionarissen, volksgezondheid, etc.. en naar de duistere kant te komen die zo druk bezig is alle kwalen van de wereld te wijten aan al deze veronderstelde welwillende mensen. Als dit voor u bijna onmogelijk is, doe het dan in etappes. U gelooft toch zeker niet dat het bovengenoemde perfect is? Neem het stap voor stap, wees bereid te accepteren dat er corruptie kan zijn, dat er fouten kunnen zijn gemaakt, verkeerde inschattingen, narcistische beslissingen, die bepaalde selecte mensen hebben genomen in de hoop op de beloning van geld en macht? Ik denk dat veel mensen die dit lezen Trump absoluut haatten, en bij uitbreiding alle leden van het congres die de kant van Trump kozen tijdens zijn ambtstermijn… zo ja, hoe zag u zijn corrumpering? Hoe kwam hij ermee weg? En hoe heeft de VS zoiets kunnen laten gebeuren? “Shit Happens”, zoals ze zeggen, en het kan overal en altijd gebeuren.

U denkt toch zeker ook niet dat de grote, op winst gerichte bedrijven, Big Pharma alles op en top hebben gedaan in de decennia dat zij actief zijn? Het kost niet veel moeite om de vele gewonnen rechtszaken tegen hen op te graven voor afschuwelijke schendingen van het vertrouwen, de zorgstandaard en zelfs flagrante illegale handelingen die duidelijk aantonen dat de gezondheid van mensen niet hun prioriteit is. Ze zijn bepaald niet brandschoon. Gelooft u dat de bestaande wetten ons volledig beschermen tegen verkeerde handelingen in de toekomst? Dat is nogal wensdenken. Zoals u ongetwijfeld weet, is het grootkapitaal grotendeels verantwoordelijk voor de vervuiling van de planeet, en het komt er al geruime tijd mee weg.

Ik vermoed ook dat de meesten van u geloven dat, hoe voorzichtig ons systeem ook is, er fouten kunnen en vaak zullen worden gemaakt. En u gelooft vast al dat grove fouten altijd door de goede bedoelingen van regeringen en gekozen ambtenaren heen kunnen komen. En als ze dat doen, kunnen ze op hol slaan en uitgroeien tot bijna onmogelijk te beheersen energie en macht. Ja, u bent het ermee eens dat dit mogelijk is, nietwaar?

Ik vermoed ook dat, tenzij wij als samenleving zeer zorgvuldig gebruik maken van onze checks and balances, er mensen zijn die zeer machtig zijn en niet überhaupt welwillende bedoelingen hebben. Zij zijn niet noodzakelijkerwijs bewust slecht, maar door hun honger naar macht en/of geld willen zij de rest van de wereld dingen opleggen die vooral hun eigen wensen en verlangens vervullen, onder het mom van het beste voor de wereld. Zelfs Hitler (en ik vergelijk hem met niemand in het bijzonder!) had goede bedoelingen voor het Duitse volk. Hij had grote ideeën die er op papier vrij glorieus uitzagen, maar toch waren zijn plannen niet glorieus voor de rest van de wereld.

Dat kan toch gebeuren? En nog belangrijker, waarom gebeurt het niet vaker? Gelooft u allemaal echt dat het überhaupt niet meer gebeurt sinds de jaren veertig? Ja, het is sindsdien in het grootste deel van Europa en Noord-Amerika niet meer gebeurd, maar waarom denkt u dat het hier nooit zou kunnen gebeuren? Het gebeurt overal ter wereld, en is al vele malen gebeurd. Hoe komt dat? Gebeurt het, als het gebeurt, allemaal tegelijk? Als gevolg van een grote oorlog of revolutie? Eigenlijk niet. Totalitarisme groeit uit een zaadje. Meestal is dat een zaadje van zelfgenoegzaamheid en onoplettendheid. Totalitarisme, of “smaken ervan” hebben geen laarzen op de grond meer nodig om te ontstaan.

Raak ik u kwijt? Oké, eerlijk is eerlijk, misschien is het woord “totalitarisme” voor u nu te sterk. Het klinkt te veel als “communisme” of “nazisme” of wat dan ook. Nee, op dit moment heeft u gelijk, van volledig totalitarisme is in het Westen nog geen sprake. Maar als u deze materie voldoende bestudeert, zult u zien dat die kolonie bedwantsen onder de lakens een plan heeft. En als u goed kijkt, ziet u hoe dat plan al vele jaren sluipenderwijs tot stand komt. En vergeet niet dat dat “plan” niet hoeft te zijn “laten we de wereld overnemen”. De mensen die het “plan” uitvoeren kunnen heel goed denken dat hun plan een goede zaak is.

Laat me teruggaan naar het punt. Ik blijf bij Covid, vaccins en dergelijke. Er is de laatste tijd ontzettend veel gebeurd “voor het welzijn van het volk” en als je er echt over nadenkt, zou er altijd een grens moeten zijn aan wat er in naam van “het welzijn van het volk” aan de burgers van een land kan worden opgelegd. Ten eerste, en dit is heel belangrijk om te begrijpen, wie definieert “in het belang van het volk” – zelfs als die beslissing te goeder trouw wordt genomen, moeten er, tenminste in een vrije samenleving, beperkingen zijn. De grondwet van een land, als het instrument dat die beperkingen vastlegt, is het eerste waar ik aan denk. Zijn er onder u die vinden dat het grondwettelijk en juist was om Japanse Amerikanen tijdens de Tweede Wereldoorlog in concentratiekampen op te sluiten? Zeker, achteraf zullen de meesten zeggen dat het geen goede beslissing was. Maar zelfs op dat moment, toen de regering het als een bedreiging zag, was het de juiste beslissing? Waren er betere manieren om die dreiging te verminderen dan Amerikaanse burgers uit hun huizen te rukken en in gevangenissen te stoppen?

Als we die analogie toepassen op vandaag, vindt u het dan juist om een bepaalde groep mensen te verbieden hun leven te leiden? Naar de kerk gaan, winkelen, werken? Zeker, het was “voor het welzijn van het volk”. Gelooft u achteraf echt dat dat zo is? Gelooft u dat de mensen die deze beslissingen namen oprecht geloofden dat wat zij deden “in het belang van het volk” was? Er waren zeer hoog opgeleide, ervaren en erkende mensen die dit aan de kaak stelden en beweerden dat dit niet de beste manier was om met deze dreiging om te gaan. Zij werden in het beste geval genegeerd en in het slechtste geval met dwang het zwijgen opgelegd. Ik ben nieuwsgierig; wist u dat? Gelooft u niet dat dit is gebeurd?

Gelooft iemand van u werkelijk dat alleen door de overheid gesanctioneerde personen zoals Fauci en talloze “ministers van Volksgezondheid” de wetenschap kunnen definiëren? Met een medische noodsituatie zo uniek en ongewoon als Covid en de vaccins die binnen 8 maanden na de wereldwijde erkenning van de ziekte uitkwamen, gelooft u werkelijk dat geen enkele andere wetenschapper of arts er een intelligent en gewaardeerd woord over te zeggen had? Weet u wel dat duizenden van dergelijke personen over de hele wereld zijn gecensureerd en bedreigd met het verlies van hun praktijkvergunning, om nog maar te zwijgen van het verlies van hun reputatie, die proberen gehoord te worden? Proberen te debatteren? Denkt u echt dat het blokkeren van deze hooggekwalificeerde en gepubliceerde personen een achtenswaardige zaak is in een vrije cultuur, en als het wordt gedaan, zoals het is gedaan en wordt gedaan, niet stinkt naar de hemel? De ongebreidelde censuur en bedreiging van deze personen is genoeg om deze hele beproeving terecht in twijfel te trekken.

Hoe zit het met alle legitieme sterfgevallen en ziekten in de hele wereld? Gelooft u dat dit allemaal niet waar is? Of veroorzaakt door andere dingen dan de meest voor de hand liggende? Ziet u niet hoe deze zeer reële pieken in oversterfte, plotselinge sterfgevallen, woekerende kanker, enz. samenvallen met het uitbrengen van de mRNA-vaccins? Accepteert u dat “toeval” niet als geldig?

Dit alles zou op zijn minst een op het hoofd krabben moeten rechtvaardigen, en er op zijn minst toe moeten leiden dat u de rest van ons niet langer beschuldigt van samenzweringstheoretici, wetenschapsontkenners en gekken. Als het loopt als een eend, kwaakt als een eend, poten met zwemvliezen heeft als een eend en rondhangt met andere eenden, dan IS het hoogstwaarschijnlijk een eend – in ieder geval verdient hij enige zorgvuldige observatie en oprechte overweging om vast te stellen wat het werkelijk is.

Of u nu gelooft dat de wereld een puinhoop is of niet, u moet begrijpen dat deze puinhoop op zijn minst een mogelijkheid is. Als u dit alles zelfs maar vluchtig bekijkt, moet u genoeg bewijs vinden dat aantoont dat het “onwaarschijnlijke” heel goed de nachtmerrie kan zijn geworden die wij denken dat het is geworden. Kijk gewoon, en wees nieuwsgierig.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Israëlische Rabbi Chananya Weissman’s 31 redenen waarom hij het ‘vaccin’ niet neemt – “Het hele ding stinkt”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

The post Een open brief aan de gevaccineerden appeared first on Frontnieuws.