Een Aanval op de Natiestaat?

Verhult het slopen van het Covid narratief een diepere waarheid?

Deel dit artikel

Een Aanval op de Natiestaat?

Evenaring van het absurde

Steven Arrazola schreef eerder deze week in een opiniestuk op Eenheid dat het Belgisch surrealisme in de 21ste eeuw helaas dat van Margritte en Delvaux overtreft. Daarmee doelde hij op dat het beleid al langer geen enkele steek meer houdt, het evenaart het absurde, het is de waanzin nabij.

Wat is de oorzaak?

Politici niet enkel in België varen deze koers, maar op heel veel plekken in de wereld wordt deze koers van absurd beleid aangehouden. Om dit beleid te verklaren wordt met verschillende oorzaken gegoocheld: incompetentie, kwaad opzet, 'het is gewoon moeilijk'... wie zal zeggen wat de echte oorzaak is? Misschien is het een samenspel van verschillende oorzaken?

Een intrigerend idee

Hoe de vork precies aan de steel zit wordt in de toekomst wel duidelijker. Intussen werd ik door Ice Age Farmer 'geprikkeld', hij gaf op zijn Telegram kanaal kort z'n mening mee over de oorzaak van de waanzin en absurditeit in onze diverse instituten. Ik vind de mening die hij meegaf vrij intrigerend, dit omdat hij aangeeft dat het 'covid narratief' niet 'zomaar' ineenstuikt, maar eerder op een gecontroleerde bewuste manier wordt gesloopt zodat er plaats vrij komt voor 'een nieuwe wereld orde'. 

Het kanaalbericht van Ice Age Farmer

Aanval op de natiestaat? 

Concreet beweert hij dus dat insiders van het WEF en andere, strategische posities hebben komen te bekleden in overheden en dergelijke, en dat deze nu een gecoördineerde aanval hebben geopend op de natiestaat waardoor een nieuwe wereld orde uit de assen kan verrijzen: 'a great reset'? 

Verhult het slopen van het Covid narratief een diepere waarheid? Dat het in werkelijkheid gaat om de destructie van de natiestaat? Stof tot nadenken. Wat is uw mening? Deel het gerust onder dit artikel.