Duitsland: regering meldt dat 96% van de Omicron-gevallen onder volledig gevaccineerde zijn, 4% is niet-gevaccineerd

Uit nieuwe gegevens die vandaag zijn vrijgegeven door het Robert Koch Institute, een onderzoeksbureau van de Duitse regering, blijkt dat hoewel 71% van de bevolking volledig is gevaccineerd, bijna 96% van de Omicron-gevallen tot de volledig gevaccineerde behoort.

Deel dit artikel

Duitsland: regering meldt dat 96% van de Omicron-gevallen onder volledig gevaccineerde zijn, 4% is niet-gevaccineerd

“Het rapport van het Robert Koch Institute dat vandaag is vrijgegeven, stelt dat 95,58% van de #Omicron-gevallen in Duitsland volledig zijn gevaccineerd (28% daarvan had een “booster”), 4,42% is niet-gevaccineerd”, meldde Disclose TV.

Welt-verslaggever Tim Röhn deelde de bevindingen op Twitter en merkte op dat "het gebruikelijke tabeloverzicht van de effectiviteit van vaccinaties ontbreekt" in het nieuwe RKI-weekrapport.

Over de ziektelast: 'Van 6.788 gevallen werd informatie over de symptomen verstrekt, meestal werden geen of milde symptomen gemeld. 124 patiënten werden opgenomen in het ziekenhuis, vier mensen stierven'", meldde Röhn.

Ter herinnering: Dr. Robert Malone werd gisteren van Twitter verbannen nadat de AP hem beschuldigde van het "misleiden" van mensen door te beweren dat vaccins "geen bescherming bieden tegen de omicron-variant".